KRČMOVÝ POKER
Re: KRČMOVÝ POKER
pre 300??? ludi? kde to ides robit,vo viedni?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
3Sammy napísal:Mimo témy ale chcem sa Ťa spýtat, kde si získal takú silnú karmu? V tej téme s Bendíkom?
presne tak, a este ma aj na tyzden vylucili - nemal som si robit srandu z moderatora, ale nebola to moja chyba, nema tam napisane ze je moderator
- martinique39
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
martinique39 napísal:presne tak, a este ma aj na tyzden vylucili - nemal som si robit srandu z moderatora, ale nebola to moja chyba, nema tam napisane ze je moderator
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
martinique39 napísal:
presne tak, a este ma aj na tyzden vylucili - nemal som si robit srandu z moderatora, ale nebola to moja chyba, nema tam napisane ze je moderator
Troska sebakritiky
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:martinique39 napísal:
Troska sebakritiky
ano spravne to co som napisal sa vola sebakritika
- martinique39
martinique39 napísal:danielito napísal:mám v pláne robiť turnaj pre 300ludi......chcem sa spýtať či mi niečo hrozí ked spravím to tak že freerol s výhrou ale účastnik musí zaplatiť poplatky za priestory takže ako keby normalný turnaj ale trošku obídený zákon.....je to hlúposť ?
myslim ze by to nepreslo ked mas dedinsky ples a platis vstup a v tombole je hlavna cena zive prasa.... aj na to musis mat povolenie a tvoj napad je vlastne to iste - akurat by ta neodsudli podla pokroveho zakona ale podla zakona o loteriach.
ale v skutocnosti je to tak ze na to vsetci kaslu, takze aj na tvoj turnaj budu.
aby to nevyznelo zle, myslel som ze na tvoj turnaj bude kaslat statny dozor. inac dufam ze sa ti to podari a bude plno
- martinique39
martinique39 napísal:Chlpo1989 napísal:martinique39 napísal:
Troska sebakritiky
ano spravne to co som napisal sa vola sebakritika
"Ale nebola to moja chyba" znie uplne sebakriticky
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
no dobre , zase to s tou sebakritikou neprehanam
- martinique39
Ja uz v krcme hravam poker s chalanmi zopar rokov a este nebol problem...ani ked si vedla policajti sadli No uvidime co bude teraz po novom zakone...mame trochu problem ze hravame s mincami, asi to radsej zmenime Nastastie kamarat zdedil dom, tak uz vacsinou hrame tam...
- TexasHoldi
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ten new zákon platí až od marca??? nie od 1.1.??? PLS správnu odpoveď
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.