3Sammy napísal:Mimo témy ale chcem sa Ťa spýtat, kde si získal takú silnú karmu?V tej téme s Bendíkom?
martinique39 napísal:presne tak, a este ma aj na tyzden vylucili - nemal som si robit srandu z moderatora, ale nebola to moja chyba, nema tam napisane ze je moderator
martinique39 napísal:
presne tak, a este ma aj na tyzden vylucili - nemal som si robit srandu z moderatora, ale nebola to moja chyba, nema tam napisane ze je moderator
Chlpo1989 napísal:martinique39 napísal:
presne tak, a este ma aj na tyzden vylucili - nemal som si robit srandu z moderatora, ale nebola to moja chyba, nema tam napisane ze je moderator
Troska sebakritiky
martinique39 napísal:danielito napísal:mám v pláne robiť turnaj pre 300ludi......chcem sa spýtať či mi niečo hrozí ked spravím to tak že freerol s výhrou ale účastnik musí zaplatiť poplatky za priestorytakže ako keby normalný turnaj ale trošku obídený zákon.....je to hlúposť ?
myslim ze by to nepresloked mas dedinsky ples a platis vstup a v tombole je hlavna cena zive prasa.... aj na to musis mat povolenie
a tvoj napad je vlastne to iste - akurat by ta neodsudli podla pokroveho zakona ale podla zakona o loteriach.
ale v skutocnosti je to tak ze na to vsetci kaslu, takze aj na tvoj turnaj budu.
martinique39 napísal:Chlpo1989 napísal:martinique39 napísal:
Troska sebakritiky
ano spravneto co som napisal sa vola sebakritika
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.