Expekt Poker
Re: Inteligent
Inteligent jsem protože už to tady bylo napsáno několikrát, nemůžu za to že neumíte číst*TIRED*
- Zbyssek
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
s tymi mailami
mne to tiez chodilo do spamfoldra kym som si pokerportal.sk nedal do whitelistu (odvtedy mi neprisiel ziaden mail :) dufam ze preto lebo sa ziaden neposielal)
ale nemyslim si ze by to bola chyba freemailov, IP adresa stroja na ktorom bezi pokerportal a z ktoreho sa rozosielaju maily je zrejme v nejakom spamliste a vacsina providerov teda maily od neho neprijme, asi by nebolo od veci s tym nieco spravit - nerobi to dobry image ked ludia nedostavaju vase maily
ale nemyslim si ze by to bola chyba freemailov, IP adresa stroja na ktorom bezi pokerportal a z ktoreho sa rozosielaju maily je zrejme v nejakom spamliste a vacsina providerov teda maily od neho neprijme, asi by nebolo od veci s tym nieco spravit - nerobi to dobry image ked ludia nedostavaju vase maily
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
for Zbyssek
Myslis, ze gmail je nejaky biedny free-mail?
Ja som len teraz zacal skusat hrat preco by som si za to mal hned platit a vkladat peniaze aby som ich zbytocne prehral..
A k e-mailom na tejto stranke, ja mam forum nejakych 3000 registrovanych a odoslem e-mail vsetkym behom sekundy tak neviem co su tu s tym nejake vacsie problemy, samozrejme nedojde asi vsetkym, ale ludom co maju tie klasicke e-maily gmail, centrum, zoznam, urcite dojde.
Ja som len teraz zacal skusat hrat preco by som si za to mal hned platit a vkladat peniaze aby som ich zbytocne prehral..
A k e-mailom na tejto stranke, ja mam forum nejakych 3000 registrovanych a odoslem e-mail vsetkym behom sekundy tak neviem co su tu s tym nejake vacsie problemy, samozrejme nedojde asi vsetkym, ale ludom co maju tie klasicke e-maily gmail, centrum, zoznam, urcite dojde.
- camper111
- Založený: Aug 2007
Re: for Zbyssek
pořádně si to tady přečti a určitě ti dojde proč se sem nepíšou hesla*TIRED*
- Zbyssek
kdo ma heslo at mi ho posle
na icq 384118 678 dik
- tibro2
- Založený: Aug 2007
Re: Re: re
vsichni brecite pro heslo jen na Freeroll, kdyz se dá buy 1$ (v hospode propijete urcite mnohem vic :-D ) tak z 280 hracu nas hraje do 30 ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.