KRČMOVÝ POKER
Re: KRČMOVÝ POKER
No ja mám tiež problém s tými krčmami.
1. neviem ktorá krma by bola tak akurát že nás tam nehajú a nechodí tam vela ludí.
2.je nás celkom málo takže kto by sa chcel pridať alebo keď jevás nieaká skupinka tak rád sa pridám ja.
Píšte mi správy.
1. neviem ktorá krma by bola tak akurát že nás tam nehajú a nechodí tam vela ludí.
2.je nás celkom málo takže kto by sa chcel pridať alebo keď jevás nieaká skupinka tak rád sa pridám ja.
Píšte mi správy.
- jajez
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
TexasHoldi napísal:Ja uz v krcme hravam poker s chalanmi zopar rokov a este nebol problem...ani ked si vedla policajti sadli No uvidime co bude teraz po novom zakone...mame trochu problem ze hravame s mincami, asi to radsej zmenime Nastastie kamarat zdedil dom, tak uz vacsinou hrame tam...
No my hrajeme taky zacinali jsme v 5 a za 2 mesice je nas uz 20 a co se tyce penez ty ma banker a hrajeme s zetony takze kdyby neco nahodou tak penize nemas a hrajes jen tak fun za zetony te ani neodsoudi
- Speeddy
- Založený: Jan 2007
To je jedno ak pride kontrola a uvidi ako tam hrate , majitel herne dostane dost vysoku pokutu svami hracmi to nema nic spolocne.Takze ak to majitelovi nevadi je to v pohode. My sme tu maly v Rs podobny pripad hravali v jednej krcme uplne na obycnajby krcmarskych stoloch a majitel dostal 1700 eur pokupu...
Zakon znie doslova ak vydia karty a peniaze na stole je to pokutovane aspom tak to vysvetlil mne danovy urad..A je to preto aby zabranili krcmarskych pokrovym hram..Je tam lub treb ist hrat do klubu.Ak vas nikto neuda a budete to zamkinat tak vam s prepacenim hovno dokazu ..
Zakon znie doslova ak vydia karty a peniaze na stole je to pokutovane aspom tak to vysvetlil mne danovy urad..A je to preto aby zabranili krcmarskych pokrovym hram..Je tam lub treb ist hrat do klubu.Ak vas nikto neuda a budete to zamkinat tak vam s prepacenim hovno dokazu ..
- elitepoker1
- Založený: Aug 2009
Nestresujte !
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
Pokial hrate o zetony a peniaze su niekde ulozené inde tak vam nič nemozu ako sa to tu aj hovorilo uz ...
Ale tak ked hrate o kese na stole tak to je urcite na nejaku pokutu ..
a ktomu v RS podla mna iba niekto udal a preto tam nabehli alebo to bolo velmi známe ... maju inej roboty ako po krcmach chodit..
ja tiez uz mnohol krat hral z kamosmi v krcme a su 2 moznosti 1-nieco zaplatit majitelovi aby to zavral a mate vlastnu oslavu a hrate :D.. 2- zetoný na stol a penize do kufrika a ideete ... ako to my robime
Ale tak ked hrate o kese na stole tak to je urcite na nejaku pokutu ..
a ktomu v RS podla mna iba niekto udal a preto tam nabehli alebo to bolo velmi známe ... maju inej roboty ako po krcmach chodit..
ja tiez uz mnohol krat hral z kamosmi v krcme a su 2 moznosti 1-nieco zaplatit majitelovi aby to zavral a mate vlastnu oslavu a hrate :D.. 2- zetoný na stol a penize do kufrika a ideete ... ako to my robime
- 202mateo202
- Poďakoval/li: 16 krát/1 krát
Ano vedie ze tam hravaju kazdy vykend,Jedine sa to moze hrat na bytoch kde nema kontrola dostupnost inde je to vylucne zakazane!!!!!A na co by ste platili majitelovi nieco abz vas zamkinal,to si chod zahrat do klubu kde je to oficialne si v bezpeci viac love vyhras klub si zoberie z banku 10% a nikomu nic nemusis platit.Mas fuul servis tuto saskujes po krcmach hravat,naco Vam vzmzsleli pokrove cluby.Ci to kazdy fakt zavidi co je majitel klubu tak preto tam radsej nepojdem a zasijem sa do krcmi kde si zahras 2 eur Freez out s 30 000 deep stack ocom to je ...Toto vobec nieje o pokri,lebo kolujete same somariny...2-5 na ruke co ked pride ale v takom 100 eur FReez bz ste tieto ruky nehrali aj keby vam za to platili,
Preto si myslim a viem ze je velky rozdiel medzi klubmi a kcmami a nechapem takych ludi co chodia hrat poker do KRCMY !!!
Do krcmy chodievajte hrat MARIAS , FEERBLEY , Ale nie Poker co je Svetovy Kaliber !!!!!
Preto si myslim a viem ze je velky rozdiel medzi klubmi a kcmami a nechapem takych ludi co chodia hrat poker do KRCMY !!!
Do krcmy chodievajte hrat MARIAS , FEERBLEY , Ale nie Poker co je Svetovy Kaliber !!!!!
- elitepoker1
Zajo napísal:len to som sa chcel opýtať, lebo veľa ľudí ma zdeptalo blbými rečami, že sa to nemôže proste hrať a je jedno či o peniaze alebo bez nich a tolko ludi mi to hovorilo, ze som začal pochybovať, preto som hned siel sem na forum s tým...
Chod stym na DANOVE a nie na forum,kto ti tu poradi,.Rozmyslaj !!!!Ty trestany nebudes ale majitel klubu alebo krcmy!!!!
- elitepoker1
Chlpo1989 napísal:Zajo napísal:my nemame pokrove stoly a nie sme ani žiadny klub mladeže, sme len degeši, čo pri piatkovej chlastačke hraju v počte cca 15-20 ludí poker a po turnaji s krasnym pocitom idu piť...
Tak to treba upresnit na zaciatku
Viem, ze pokial hrate s peniazmi a nabehne vam tam policia, su za to dost mastne pokuty. Pokial niekto dobrosrdecny o vas vie, ze hrate o peniaze radsej to treba spravit tak, ze peniaze schovate a hrate akoby len tak a vyhry potom vyplatit v uzavretej spolocnosti.
U nas bol tiez nejaky takyto priapad a riesilo sa to cez policiu, len neviem ako to dopadlo
Ked Vas prichitia riesi sa to pokutov a to dost mastnov, neviem ktoremu majitevi krcmi to za to stoji..To je jedno ci hras o love alebo nie jednoducho kartove hry ako je poker vsetko je trestane!!! 2 mesiace som bludil a stresoval na DANOVOM mam 5 pokrovzch stolov takze ma to dost zaujimalo....
- elitepoker1
kamo sorry ale len v prvej vete mas 4 hrube gramaticke chyby,rob s tym nieco prosim ta, uplne to degraduje tvoje prispevky ty svetovy kaliber
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
elitepoker1 napísal:Ano vedie ze tam hravaju kazdy vykend,Jedine sa to moze hrat na bytoch kde nema kontrola dostupnost inde je to vylucne zakazane!!!!!A na co by ste platili majitelovi nieco abz vas zamkinal,to si chod zahrat do klubu kde je to oficialne si v bezpeci viac love vyhras klub si zoberie z banku 10% a nikomu nic nemusis platit.Mas fuul servis tuto saskujes po krcmach hravat,naco Vam vzmzsleli pokrove cluby.Ci to kazdy fakt zavidi co je majitel klubu tak preto tam radsej nepojdem a zasijem sa do krcmi kde si zahras 2 eur Freez out s 30 000 deep stack ocom to je ...Toto vobec nieje o pokri,lebo kolujete same somariny...2-5 na ruke co ked pride ale v takom 100 eur FReez bz ste tieto ruky nehrali aj keby vam za to platili,
Jasnee mas pravdu lenze ked poznasmajitela krcmi .. a dalej na som z Levic a tu nie je ziadna herna tak ze asi tak ....
- 202mateo202
- Poďakoval/li: 16 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.