turbo 4handed, 3BB stack :)
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
turbo 4handed, 3BB stack :)
mam taku otazocku na turnajovych hracov ...
obcas hravam turbo turnaje a dostanem sa do takychto spotov...
situacia zo vcera - ostavaju 4 hraci >
mam 3BB som na BTN, vsetci fold ... SB a BB maju cca 7 resp. 8BB (4ty hrac co je chipleader cca 20BB)
pushuje sa tu any2 ? Intuitivne si myslim ze pushujem tak 80% okrem uplne trash ruk pretoze nemam velku FE a dalsiu ruku este niesom na blindoch a mozem pushovat ale na druhu stranu na BB bude chipleader co bude callovat any2. Co je lepsie ?
obcas hravam turbo turnaje a dostanem sa do takychto spotov...
situacia zo vcera - ostavaju 4 hraci >
mam 3BB som na BTN, vsetci fold ... SB a BB maju cca 7 resp. 8BB (4ty hrac co je chipleader cca 20BB)
pushuje sa tu any2 ? Intuitivne si myslim ze pushujem tak 80% okrem uplne trash ruk pretoze nemam velku FE a dalsiu ruku este niesom na blindoch a mozem pushovat ale na druhu stranu na BB bude chipleader co bude callovat any2. Co je lepsie ?
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Re: turbo 4handed, 3BB stack :)
- any2,ako pises,nie je velka sanca,ze dostanes dobru ruku dalsiu hru,CL ta zavola s any2,okrem toho este mas istu,aj ked nie velku FE voci BB,lebo ak ta callne a prehra bude sb a ostane mu 4 BB
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ok a co v pripade ze na BB je chipleader s nejakymi 20 BB aj tak pushnem any2 alebo pockam este jednu ruku ak mi pride nejaky uplny trash ?
- ferkan
Ja tu nepushujem ATC. BB by mal intuitivne callovat ATC, ale vsetci vieme, ze fishky su tam schopne najst aj fold. That being said, viem, ze dostanem call a pojdem do showdownu. Ak mam botom 15-20%, tak foldnem. Ak mam cokolvek len bliziace sa above avg hand, tak insta push. Medzeru medzi 20-45% riesim podla nalady a miery tiltu
Dalsiu hand bude BB CL a SB 7BB stack a my UTG (Cut-off ). Ak mam shit hand, znovu foldujem.
Dalsiu ruku samozrejme callujem ATC na mojom BB.
Co sa zatial moze stat je, ze uz po nasom button folde SB pushne a BB ho callne, mozme sa pretisnut na 3rd.
To iste v druhej hande, foldneme UTG, button alebo SB mozu pushnut znovu sa moze dostat na 3rd.
3rd hand, ci verite alebo nie, mozeme dostat walk
Hram to takto preto hlavne kvoli chybajucej FE a moznosti, ze moji superi sa rozhodnu ist apeshit a dovolia mi dostat sa na third.
Je to ante free struktura?
Dalsiu hand bude BB CL a SB 7BB stack a my UTG (Cut-off ). Ak mam shit hand, znovu foldujem.
Dalsiu ruku samozrejme callujem ATC na mojom BB.
Co sa zatial moze stat je, ze uz po nasom button folde SB pushne a BB ho callne, mozme sa pretisnut na 3rd.
To iste v druhej hande, foldneme UTG, button alebo SB mozu pushnut znovu sa moze dostat na 3rd.
3rd hand, ci verite alebo nie, mozeme dostat walk
Hram to takto preto hlavne kvoli chybajucej FE a moznosti, ze moji superi sa rozhodnu ist apeshit a dovolia mi dostat sa na third.
Je to ante free struktura?
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
no tak som to nejak zahral, foldol som trash na BTN na CO mi dosiel este vacsi, potom som na BB uz samozrejme calloval Nikto zial medzitym nevypadol. Ante boli a boli docela drasticke
- ferkan
lol 3bb
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
myslim, ze je to takmer fuk co hras = ak si sa dostal do situacie, ze mas 3BB, znamena to ze si tesne predtym prehral velky spot alebo si sa nechal zrat blindami - vacsinou.
Skor sa zameraj na hru predtym.
Hrat s 3BB na to Ti uz nepomoze ziadna rada - ale ano je pravda ze by si mal hrat s akymykolvek priemrne dobrymi kartami.
Ale aj tak je to zbytocne sa nad tym zamyslat, teda aspon podla man - nic mudre sa neda vymysliet
Skor sa zameraj na hru predtym.
Hrat s 3BB na to Ti uz nepomoze ziadna rada - ale ano je pravda ze by si mal hrat s akymykolvek priemrne dobrymi kartami.
Ale aj tak je to zbytocne sa nad tym zamyslat, teda aspon podla man - nic mudre sa neda vymysliet
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
moja hra predtym bola dokonala inak by som sa tak daleko nedostal
- ferkan
-no napr. v tych 45 manoch su taketo situacie bezne
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-no napr. v tych 45 manoch su taketo situacie bezne
tam asi nie - tam je platenych 7 miest, pochopil som ze je to 1table turnaj SNG, asi 9hracov
ale to je fuk - skor som myslel, ze na takuto situaciu je asi dost zbytocne vymyslat nejaku "strategy"
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.