SNG NLH HU - VYUKOVE VIDEA
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
SNG NLH HU - VYUKOVE VIDEA
ahoj,
potrebujem heads up nlh videa, ktore by niekto stiahol zo svojho konta na napr. cardrunners, 2+2 alebo ineho fora a ja by som mu za ne zaplatil. moze byt aj sng aj cash table
vdaka
potrebujem heads up nlh videa, ktore by niekto stiahol zo svojho konta na napr. cardrunners, 2+2 alebo ineho fora a ja by som mu za ne zaplatil. moze byt aj sng aj cash table
vdaka
- Ranas
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: SNG NLH HU - VYUKOVE VIDEA
Zdravim, tiez mam zaujem, no najma HU SNG. Momentalne mam k dispozicii z cardrunners 5 starsich videi*, bol by som vdacny za cokolvek dalsie, ale lakaju ma hlavne videa z husng.com alebo stoxpoker (moshman a i.)..
*muddywater 22 ( 3-6 NL HU cash game) 01272006.wmv
Green Plastic 14 ( .25-.50 HU cash game) 02062006.wmv
jsup 01 ( 100 HU sit-n-go).wmv
jsup 02 ( 200 HU sit-n-go).wmv
jsup 15 ( 100 HU vs mensuck) 01182006 .wmv
*muddywater 22 ( 3-6 NL HU cash game) 01272006.wmv
Green Plastic 14 ( .25-.50 HU cash game) 02062006.wmv
jsup 01 ( 100 HU sit-n-go).wmv
jsup 02 ( 200 HU sit-n-go).wmv
jsup 15 ( 100 HU vs mensuck) 01182006 .wmv
- LecterH
- Založený: Feb 2010
ked uz chces za tie videa platit preco si rovno nezaplatis DC alebo CR na nejaky mesiac cca 20€ a za ten mesiac mozes stahovat co len chces. a btw. www.bestpokertorrents.com tam tiez najdes slusne mnozstvo aj HU videi. dokonca som tam stiahol raz celu seriu od kranza o CG HU.
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Pokial ja viem, tak bestpokertorrents nefunguje uz nieco vyse mesiaca.
Platit tie sajty si ani nemusite - DeucesCracked ponuka 7dnovy trial a pocas neho si mozete pozriet alebo stiahnut (priamo link na download tam asi uz nie je, ale su flash capture porgramy). Tesne pred skoncenim trialu to zrusis a nic neplatis.
Co sa tyka HU videii, tak aj na PokerSavvy Plus je zopar zaujimavych serii a nie je tam DRM. To napr. na CardRunners je.
Platit tie sajty si ani nemusite - DeucesCracked ponuka 7dnovy trial a pocas neho si mozete pozriet alebo stiahnut (priamo link na download tam asi uz nie je, ale su flash capture porgramy). Tesne pred skoncenim trialu to zrusis a nic neplatis.
Co sa tyka HU videii, tak aj na PokerSavvy Plus je zopar zaujimavych serii a nie je tam DRM. To napr. na CardRunners je.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Bestpokertorrents nefunguje pokym neurobite urcitu zmenu v subore "hosts" vo windowsoch, je to otazka minuty, tu som nasiel navod (overil a funguje to)
http://www.bestsportstorrents.com/sport ... rrents.com
http://www.bestsportstorrents.com/sport ... rrents.com
- LecterH
- Založený: Feb 2010
@JK
tomu DRM nechapem, ked som si posledny krat stiahol video z CR tak som si ho normalne pustil s plochy a islo my, nenapisalo mi ze chce ziadne heslo, mozno, som bol v tej chvili pripojeny to si uz nepametam
tomu DRM nechapem, ked som si posledny krat stiahol video z CR tak som si ho normalne pustil s plochy a islo my, nenapisalo mi ze chce ziadne heslo, mozno, som bol v tej chvili pripojeny to si uz nepametam
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:tomu DRM nechapem, ked som si posledny krat stiahol video z CR tak som si ho normalne pustil s plochy a islo my, nenapisalo mi ze chce ziadne heslo, mozno, som bol v tej chvili pripojeny to si uz nepametam
No pokial sa nic nezmenilo, tak to DRM tam maju. Ja neviem - mozno mal Tvoj prehravac uz licenciu a nepytal si heslo alebo si si stiahol nejaky nezaDRMkovany kusok. Posledne obdobie som to ale neskusal.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Riddlah napísal:@JK
to nehovor ani zo srandy ..prave kvoli DRM som isiel do DC a nie CR
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
a co je to DRM prosim pekne hh ?
- Ranas
google is your friend
technologia ktora umoznuje kodovanie medialnych zdrojov ako video pokial nemas opravnenie-a teda login na danu stranku napr
technologia ktora umoznuje kodovanie medialnych zdrojov ako video pokial nemas opravnenie-a teda login na danu stranku napr
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.