.
Re: spax's home - another poker blog
vyborny postreh Vlade, aky mas windows (len nepovedz Wistu, len nepovedz Wistu ... )
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
mam originalni Windows 7 a automaticke aktualizace stahuju a instaluju pravidelne.
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
hm, tak urcite lepsie ako Vista, a pokial viem tak zatial neni daky uplne hrozny exploit takze tym to nemusi byt, osobne mam tiez teraz Windows 7 ale tak predsa len, novsi Windws ma vzdy slabbiny ktore bolia
ale kedze to nebdue windowsom tak s toho vypliva ze to bude klikanim na banery s velkou vyhrou za to ze si 9,999,999 navstevnik .... rada, neklikat viem ze pekne blikaju ale neoplati sa to
ale kedze to nebdue windowsom tak s toho vypliva ze to bude klikanim na banery s velkou vyhrou za to ze si 9,999,999 navstevnik .... rada, neklikat viem ze pekne blikaju ale neoplati sa to
-
inac Vista a 7 maju rovnaky kernel, takze to neovplyvnuje security
najcastejsia pricina security breach je zlyhanie ludskeho faktora..aj keby som nemal firewall a antivir, tak na 99.99% moj PC nehacknu ak im s tym sam nepomozem
najcastejsia pricina security breach je zlyhanie ludskeho faktora..aj keby som nemal firewall a antivir, tak na 99.99% moj PC nehacknu ak im s tym sam nepomozem
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
to sice maju ale predsalen, 7dmicka je na tom troch a popredu predsalen .... vsetko lepsie fici, vsetko ma menej bugov atd
a ano, preto imo Social engineeering je ovela silnejsia zbran ako cracking
a ano, preto imo Social engineeering je ovela silnejsia zbran ako cracking
-
Tak, zase po delsi dobe aktualizace.
Jak jsem prisel o ty $$, dostal jsem trochu tilt a odpalil nasledne asi dalsi 3bi na stars. Chut hrat ale me neprestala, dal jsem si dva dny pauzu a sel do vami vsemi oblibeneho kasina kartac si zahrat 1500kc 100k GTD. turnaj zacal zhruba s 5min zpozdenim, starting stack byl tusim 10k, 80 hracu (+-), takze top3 byly uz pro me velmi zajimave penize. hned v L1 (25/50) jsem udelal double up, kdyz jsem si na bb pri peti limperech checknul 66 a na flope AA6 jsem se dostal do allinu proti A4. Od te doby jsem nemel ani jeden showdown. Se svou hrou jsem byl spokojen, porad jsem byl nad avg. Kdyz nas zbyvalo 19 (11itm), byl tusim avg 30-40k a ja jsem mel zhruba 75k. Na btn jsem nasel AA, ktere jsem po reraisovani se sb dostal pr do allinu (80k stack), typek ukazal KK, na flopu K. Takze jsem sel domu kousek pred itm, kdybych to vyhral, mel bych monster CL.
Tohle me vytiltovalo a rozhodnul jsem se, ze poker aspon mesic nezapnu. tak jsem tak ucinil. Dneska jsem si sel zase zahrat nejaky nl50 hu a co se nestalo? Celou dobu se snazim hitnout royal flush a nic, vzdy proti nemu jen prohravam, dneska se stesti usmalo i na me:)
snad to tak pujde i dal
Jak jsem prisel o ty $$, dostal jsem trochu tilt a odpalil nasledne asi dalsi 3bi na stars. Chut hrat ale me neprestala, dal jsem si dva dny pauzu a sel do vami vsemi oblibeneho kasina kartac si zahrat 1500kc 100k GTD. turnaj zacal zhruba s 5min zpozdenim, starting stack byl tusim 10k, 80 hracu (+-), takze top3 byly uz pro me velmi zajimave penize. hned v L1 (25/50) jsem udelal double up, kdyz jsem si na bb pri peti limperech checknul 66 a na flope AA6 jsem se dostal do allinu proti A4. Od te doby jsem nemel ani jeden showdown. Se svou hrou jsem byl spokojen, porad jsem byl nad avg. Kdyz nas zbyvalo 19 (11itm), byl tusim avg 30-40k a ja jsem mel zhruba 75k. Na btn jsem nasel AA, ktere jsem po reraisovani se sb dostal pr do allinu (80k stack), typek ukazal KK, na flopu K. Takze jsem sel domu kousek pred itm, kdybych to vyhral, mel bych monster CL.
Tohle me vytiltovalo a rozhodnul jsem se, ze poker aspon mesic nezapnu. tak jsem tak ucinil. Dneska jsem si sel zase zahrat nejaky nl50 hu a co se nestalo? Celou dobu se snazim hitnout royal flush a nic, vzdy proti nemu jen prohravam, dneska se stesti usmalo i na me:)
snad to tak pujde i dal
-
obv si to mal na riveri minbetnut a nie overbet pushnut ldo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
spax napísal:Jak jsem prisel o ty $$, dostal jsem trochu tilt a odpalil nasledne asi dalsi 3bi na stars.
spax napísal:Tohle me vytiltovalo a rozhodnul jsem se, ze poker aspon mesic nezapnu
Ty mas asi dost problemy s tiltom, co?
spax napísal:Celou dobu se snazim hitnout royal flush a nic, vzdy proti nemu jen prohravam, dneska se stesti usmalo i na me:)
snad to tak pujde i dal
Ako sa da snazit hitnut royal flush? Lebo ja preto nic specialne nerobim, tak ci o nieco neprichadzam . Tiez by ma zaujimalo len tak zo zvedavosti, ako casto si proti royalu prehral za svoje posobenie online .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
JK: ano, tilt je muj uhlavni nepritel, ale snazim se, snazim!
jinak prohral jsem proti nemu zhruba 5x
jinak prohral jsem proti nemu zhruba 5x
-
spax napísal:JK: ano, tilt je muj uhlavni nepritel, ale snazim se, snazim!
Na LeggoPokri a Stoxe boli videa o tilte alebo videa pomahajuce ho odburavat. Taktiez DC ma seriu s Tommy Angelom, kde sa venuje aj zvladaniu tiltu + Tommy Angelova kniha je tiez good. Mozno taka investicia do tychto matrialov v long rune usetri nejaky ten dolar .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.