bonus
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
prosba :))
ahoj
Dnes som si vytvorila konto na P****Stars. Hram cely den o play money ) a rada by som si skusila aj o normalne peniaze ,ale nemam si teraz ako vlozit
Vraj sa da preposlat peniaze neposlal by mi niekto nejake centy ? pozeram ze najmensi je tam ten 10 centovy, tak prosim pekne aspon tych 10 centov pre zabavu
dakujem ak sa niekto najde
Dnes som si vytvorila konto na P****Stars. Hram cely den o play money ) a rada by som si skusila aj o normalne peniaze ,ale nemam si teraz ako vlozit
Vraj sa da preposlat peniaze neposlal by mi niekto nejake centy ? pozeram ze najmensi je tam ten 10 centovy, tak prosim pekne aspon tych 10 centov pre zabavu
dakujem ak sa niekto najde
- mischa4587
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: bonus
a to na to asi potrebujete moj nick )) som zabudla prepacte.
mischa4587 , tak ako tu
mischa4587 , tak ako tu
- mischa4587
- Založený: Feb 2010
n13_mj napísal:zdravicko. len sa chcem opytat, ci je nejaka herna, v ktorej by som mohol ziskat bonus za pozvanie znameho. napr na pacific pokri je nieco, ale tam uz znamy ucet ma vdaka za odpoved, ak bude nejaka
to robia prakticky vsetky, herne..ale nefunguje to sposobom, ja pozvem znameho a zrazu mam na ucte o 50$ viac...tvoj znamy tam najprv musi vlozit peniaze, nahrat urcite mnozstvo FPP, alebo spravit rake a az potom pribudne nieco tebe na ucet...
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
morfeusko napísal:n13_mj napísal:zdravicko. len sa chcem opytat, ci je nejaka herna, v ktorej by som mohol ziskat bonus za pozvanie znameho. napr na pacific pokri je nieco, ale tam uz znamy ucet ma vdaka za odpoved, ak bude nejaka
to robia prakticky vsetky, herne..ale nefunguje to sposobom, ja pozvem znameho a zrazu mam na ucte o 50$ viac...tvoj znamy tam najprv musi vlozit peniaze, nahrat urcite mnozstvo FPP, alebo spravit rake a az potom pribudne nieco tebe na ucet...
s tym sme komfortni vdaka ti
- n13_mj
- Založený: Jan 2010
n13_mj napísal:a pre hlupaka by si to ako vysvetlil?
..ok, tak priklad, pred flopom raisnes na 2 dolare, dorovnaju ta dvaja hraci, v pote je 6 dolarov a prechekujete sa az po show down, niekto vyhra cely bank (pot) ktory je 6 dolarov minus rake (co je poplatok herni, napriklad 5%) cize 30 centov. Hrac, ktory vyhral si teda pripise 5,70 dolara a vsetci traja maju 1 rake hand, pretoze prispeli do potu, z ktoreho sa odratal poplatok pre hernu (rake)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.