Double or Nothing
Re: Double or Nothing
No imo ,kto iny ako ty sam ma vediet ci to zvladnes? a teraz trochu vaznejsie, mozno ti tych 130$ postaci ak ako sam pises hras iba 1stol, max. 2 ..ale pri vacsom multitablingu to uz moze byt trosku problem. Ale z vlastnej skusenosti viem ,ze so safe BR sa hrava ovela lepsie, mne sa podarilo na zaklade neho uplne odstranit zo svojej hry tilt. V tvojom pripade ak budes mat len na 26BI tak musis byt pripraveny aj na variantu ze ak nahodou chytis zo zaciatku down tak by si mal prejst o limit nizsie, co je na PS nevyhoda ze limit nizsie znamena 1$ DoN, pretoze hrat s 15< BI nie je moc dobre...A to ze sa ti raz podarilo vyhrat 9 v rade ber skor ako jednorazovu zalezitost, nie je to relevantny ukazovatel ci si schopny beatovat dany limit alebo nie..chce to ovela vacsiu vzorku.
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
No to mas pravdu a este k tomu multitablingu ked hras viac stolov naraz nieje to horsie ako hrat jeden na ktory sa sustredis ak hras? kolko stolov hravas ty?
- patrias777
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
no ak sa dokazes sustredit na viac stolov tak to problem nie je, ja by som zas 1 stol hrat nemohol..je to hrozne pomale, bez akcie, a minimalny profit...mne osobne vyhovuje 4-6 6max. stolov, skusal som aj 8-10 ale nebolo to ono...palo hraje myslim 12..je to individualne ale chce to prax...je uplna blbost multitablovat ak na to clovek nema alebo nestiha, pretoze dolezitejsi ako objem je zisk...
- morfeusko
No ja ked som skusal hrat 2 alebo 3 stoly a vecsinou som jeden prehral a bud si namyslam alebo neviem ze je to kovli tomu ze hram viac stolov a preot mam k tomu mensi odpor ale budem sa to snazit napravit ale zo zaciaktu budem hravat len 1 urcite dobu
- patrias777
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-ked zvladas 1,zvladnes aj 4,nepoznam nikoho kto hrava dony 1 stol
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
no urcite hraj iba taky pocet na ktory sa citis, nema zmysel hrat nasilu 4stoly len preto ze to tak hraju ostatni, alebo ze to niekomu robi vacsi zisk...ak sa ti hra dobre 1 tak hraj jeden, casom ked sa trochu vyhras, a ziskas v tom rutinu tak pravdepodobne tiez prejdes na vacsi pocet stolov...aj ked na full ring stoloch mas imo dost casu na 2-3 stoly, pretoze tam je ta akcia dost pomala, ked foldnes a kym sa znova dostanes na rad tak prejde dost casu aby si mohol medzitym zahrat aj druhy stol...ale ak chces skusat viac stolov tak urcite to sprav na 1$ DoNoch, tam pripadne prehry budu boliet menej...
- morfeusko
byt tebou tak so 130$ by som sa snazil naucit multitablovat.. zatial na 1.10/1.15DoNoch a podla nalady skusat kazdu stvrtu,piatu hru jeden 5$ turnaj.. stiahni si pokertracker/holdemmanger a musis stihat 4stoly.. cim menej stolov hras tym byva vacsi tilt ked ti nejde
neviem ci mas na to trpezlivost aby si sa zivil DoNmi ked budes hravat jeden stol.. je to beh na dlhe trate..
neviem ci mas na to trpezlivost aby si sa zivil DoNmi ked budes hravat jeden stol.. je to beh na dlhe trate..
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
No osobne si myslim ze zivit se tim nemuzes i kdyz hrajes 6stolu naraz a o jednom uz vubec nemluve kdyz seberes prumernou dobu 1ho TURBA je 30min. kdyz budes hrat dejme tomu 8h denne tak zvladnes s timhle tempem 16stolu (pri hrani 1stolu) a neverim tomu ze dlouhodobe si schopen udrzet nejaky profit na uziveni
- Hrk
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/1 krát
neviem preco sa hned chce kazdy zivit pokrom...nestaci ti najist si robotu ktora ta bavi + nejake hobby a poker hrat preto aby si si prilepšil o par stoviek dolarov mesačne? by ma jeblo keby moja praca mala byt cisto poker
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:neviem preco sa hned chce kazdy zivit pokrom...nestaci ti najist si robotu ktora ta bavi + nejake hobby a poker hrat preto aby si si prilepšil o par stoviek dolarov mesačne? by ma jeblo keby moja praca mala byt cisto poker
+1
zdravy nazor ktory zdielam spolu s tebou. Tiez boli casy co som sa chcel pokusit zivit sa pokrom ale ked som si nejak zratal vsetko to pre a proti tak som zistil ze to nie je pre mna. Pre mna bude poker pravdepodobne vzdy len a len hobby.
Len skoda ze mam robotu ktora ma moc nebavi
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.