Bankroll SnG ako zvolit?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Bankroll SnG ako zvolit?

Odoslaťod Hrk 09 Feb 2010 11:18

To je opravdu zvlastni s tym poctem stolu narazil jsem tam i na jednoho cecha co tam hraje a bavil jsem se s nim a rikal ze bezne hrava 10stolu naraz taktez takze nwm kde je zakopany pes. :Search: btw a jak se ti podarilo depositnout? nejaky special postup?
Hrk

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 13 krát/1 krát

Odoslaťod Kerbeus 09 Feb 2010 12:36

Nemam ziadny zvlastny postup ako depozitnut. Proste som to skusal kym sa nepodarilo. Mozno to obmedzenie na 4 stoly moze mat nieco docinenie z windows 7 aj ked sa my to nezda, alebo softver dokaze zistit aky velky monitor mas a na zaklade toho umozni mat urcity pocet stolov, ale toto sa my zda ako mega blbost. V praci mam XPcko a tam hravam len freeroll, takze som mal vzdy otvoreny len jeden az dva stoly. Ked my skonci dovolenka, alebo pojdem okolo prace skusim otestovat ci sa neda na XPcku spustit viac ako 4 stoly. Inak celkovo sa my zda, ze v sedmicke pracuje ten softver herne akosi menej korektne ako v XPcku.
Kerbeus

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod popoBA 09 Feb 2010 16:39

ked je rec o multitablingu tak si teraz hram dolarovy DoN na stars a sedi tam so mnou hrac bruja51,bol strasne pomaly tak ze sa pozrem ze na kolkych stoloch hra ked to tak nestiha.result: 29 DoNov naraz :D to uz je fakt na psychiatra :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod palo1973 09 Feb 2010 16:40

popoba napísal:ked je rec o multitablingu tak si teraz hram dolarovy DoN na stars a sedi tam so mnou hrac bruja51,bol strasne pomaly tak ze sa pozrem ze na kolkych stoloch hra ked to tak nestiha.result: 29 DoNov naraz :D to uz je fakt na psychiatra :D

Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod popoBA 09 Feb 2010 16:43

no pre mna co si popri surfovani na nete zapnem 1-2 stoly to standart neni :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod 3flash3 09 Feb 2010 18:14

Kerbeus napísal:
Hrk napísal:Me co u LA prekvapilo ze jsem si tam chtel penize vlozit a ty dokonce odmitli s tim ze mam zvolit jinou platebni metodu :wall: WTF jako jak mam mit nejakou duveru k takovehle herne pokud ani nechteji moje penize??? jak to pak bude asi vypadat pri vyberu? :shock: no osobne sem tam nevlozil ani korunu ale taky se mi podarilo umistit ve freerolu a pak v MMT 2dolarovem. mel jsem tam nejakych 200dolaru. nabidka a trafic her jsou nic moc tak i pres totalni nedodrzeni BM sem se presunul na 10dolarve DoNy ty celkem sli ale pak sem udelal osudnou chybu kdy sem si nasel na sharscope ze 50dolacovy don hrajou same fishky tak sem se prihlasil. samozrejme hra podle toho vypadala total fishy :fish: no ale co se nestalo aby me to vylecilo ze mam dodrzovat bankrool :-D s ATs sem narazil do AA fisky a sel sem a od te doby letam nahoru a dolu. sem zvedav kdy to tam vse projedu. protoze nic jineho jak ty 10$ turba mi nevyhovuje. protoze nizsi lvl jsou normal DoN kde hra trva hodinu!!! coz je dle me EV-. a co se tyce poctu stolu nwm kde si prisel na to ze jdou hrat pouze 4? normalne hravam kolem 6-8stolu naraz. ;) kazdopadne hlavni je dodrzovat BM a nedelat takove koniny jako ja. ale pokud chces hrat 1$ tak urcite by ti mel stacit ten 50nasobek protoze je to tam fakt dost preplnene :fish:

Aj mne sa podarilo vlozit na treti krat :evil: Mna na tej herny vedia na.rat fishky :evil: Clovek ma nieco dobre, trebars aj trojicu KKK a fishka vysklada farbu :wall: a to uplnou nahodou, ani nevie ako sa jej to podarilo. Alebo clovek ma full house a fishka stvoricu :shot: Mne osobne ta herna nedovoli spustit viac ako 4 stoly. Co ma tam, ale zaujalo su tie 6 Handed stoly. Je to nieco ako kombinacia SnG a DoN. Je to 6 max turnaj, 3 vyherne miesta, ale ty traja maju stale o co hrat. Len nevyhoda je u najnizsieho limitu a to 0,50 $ + 0,10 $ ze su tam len 3 minutove blindy a 1000 chipou. Mam rad akcni poker, ale toto je aj na mna prilis. U limitou 1 $ + 0,20 $ je zase nevyhoda, ze za tretie miesto je len 1,20 $ teda ziadny zisk. Ono sa to oplati hrat jedine od limitu 2,50 $ + 0,30 $ tam je uz za tretie miesto 3 $ Teda sa asi pokusim postupne dostat na 70 nasobok tohto BI a budem hrat len tieto 6 Handed stoly.

Nic proti tebe nemam,mozno si super clovek...len ta prosim nepis ze "fishka" mala farbu a neviem co...nexcem ta urazit,ale hras mozno rok freerolly mas bankroll 100 $ a hovorit ostatnym hracom ze su fishky mi pride smiesne...takto sa povysovat nad ostatnych,ktory toho maju odohraneho mozno viac jak ty...prepec ze sa nad tym pozastavujem,ale nejde mi to do hlavy a je to pre mna absurdne...
inak prajem vela stastia a nech sa dari budovat roll...GL
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod marcoo12snv 09 Feb 2010 19:18

ja hram v podstate 95% casu 5.5$ DoNy a ako save bank mam 100$, vzhladom na to, ze su to prave DoN, tak tam velmi velky bank mat netreba, vzdy si zapnem 2 stoly a tak hram, spolu s bonusmi a rakebackom je to celkom v pohodke na prilepsienie....
Neskusenym hracom, ktory chcu hrat dony by som vsak odporucil aspon 150$, predsa len chce to trochu cviku osvojit si taktiku na DoNy....
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod Kerbeus 09 Feb 2010 21:29

Kerbeus napísal:Aj mne sa podarilo vlozit na treti krat :evil: Mna na tej herny vedia na.rat fishky :evil: Clovek ma nieco dobre, trebars aj trojicu KKK a fishka vysklada farbu :wall: a to uplnou nahodou, ani nevie ako sa jej to podarilo. Alebo clovek ma full house a fishka stvoricu :shot: Mne osobne ta herna nedovoli spustit viac ako 4 stoly. Co ma tam, ale zaujalo su tie 6 Handed stoly. Je to nieco ako kombinacia SnG a DoN. Je to 6 max turnaj, 3 vyherne miesta, ale ty traja maju stale o co hrat. Len nevyhoda je u najnizsieho limitu a to 0,50 $ + 0,10 $ ze su tam len 3 minutove blindy a 1000 chipou. Mam rad akcni poker, ale toto je aj na mna prilis. U limitou 1 $ + 0,20 $ je zase nevyhoda, ze za tretie miesto je len 1,20 $ teda ziadny zisk. Ono sa to oplati hrat jedine od limitu 2,50 $ + 0,30 $ tam je uz za tretie miesto 3 $ Teda sa asi pokusim postupne dostat na 70 nasobok tohto BI a budem hrat len tieto 6 Handed stoly.

Nic proti tebe nemam,mozno si super clovek...len ta prosim nepis ze "fishka" mala farbu a neviem co...nexcem ta urazit,ale hras mozno rok freerolly mas bankroll 100 $ a hovorit ostatnym hracom ze su fishky mi pride smiesne...takto sa povysovat nad ostatnych,ktory toho maju odohraneho mozno viac jak ty...prepec ze sa nad tym pozastavujem,ale nejde mi to do hlavy a je to pre mna absurdne...
inak prajem vela stastia a nech sa dari budovat roll...GL

Ked sedis 10 minut pri stole kde hrac hra neustale stylom, ze ma na ruke napriklad 2 8 vo farbe a na flop dojde 5 T K v roznych farbach, okrem trebars T ktore je v takej farbe aku drzi v ruke a on ide all in nie je to :fish: ? Pritom mu na turn a river dojdu karty v takej farbe ake drzal na ruke a vysklada z toho nahodou farbu, ani sam nevie ako. Ja takehoto hraca povazujem za fishku a LuckyAce je znamy rybnik. Ked ma hrac pri stole na sharscope totalne cervene cisla az z toho bolia oci, nie je to fishka?

Ano ja nie som bohvie aky hrac aj ked hram cca rok a pol az dva a preto som zalozil aj tuto diskusiu. Ano obcas sa aj ja povazujem za fishku a keby to o mne niekto napise, tak neviem preco by som sa mal urazat?! Neviem co ta moze na tom iritovat!
Kerbeus

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!