Re: KriPat blog
No odporucal by som mat BR tak 40 BI, ak chces byt safe. Shotovat si mozes samozrejme aj s mensim BR, ak si ochotny obetovat len par buy-inov.
Ist na LA je mudre a tam sa oplati hravat k veceru. Radsej vyuzi obed a popoludnie na studium/reviews a hravaj od vecera do noci, ked je tam najviac fishiek.
No ja by som Ti urcite odporucal tak 4-6 stolov s tym, ze pri shote urcite radsej menej. Neskor to mozes zvacsit podla toho, na co sa budes citit. Nesnaz sa len grindovat a hrat proti fishkam, ale skusaj aj trapit poriadne regov - na NL50 a vyssie ich uz par je dokonca . Inak ja sa drzim toho, ze radsej dam 3-4 sessions za den, ale nech su kratsie - tak to robi napr. aj tucniak. 1-2h session a potom nejaka pauza na reset.
Urcite si poriadne znac regov a fishky a tableselectuj podla toho.
Ist na LA je mudre a tam sa oplati hravat k veceru. Radsej vyuzi obed a popoludnie na studium/reviews a hravaj od vecera do noci, ked je tam najviac fishiek.
No ja by som Ti urcite odporucal tak 4-6 stolov s tym, ze pri shote urcite radsej menej. Neskor to mozes zvacsit podla toho, na co sa budes citit. Nesnaz sa len grindovat a hrat proti fishkam, ale skusaj aj trapit poriadne regov - na NL50 a vyssie ich uz par je dokonca . Inak ja sa drzim toho, ze radsej dam 3-4 sessions za den, ale nech su kratsie - tak to robi napr. aj tucniak. 1-2h session a potom nejaka pauza na reset.
Urcite si poriadne znac regov a fishky a tableselectuj podla toho.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dakujem dzejkej aspon tebe za vyjadrenie.
DECEMBER
Slabunky mesiac,ale hra nebola az taka strasna mal som dost suckoutov ak mam pravdu povedat som rad ze to je aspon BE.Vsetky tie "pady"to boli shoty na nl50 inac je tam nl 25.SOm vpluse aspon co som clearol 350 usd fiets deposit bonus.V januari by som chcel doclearovat bonus a vratit sa spat na LA.
2009
Tento ro beriem ako zoznamenia sa s pokrom vsetko kolo grindenia.hral som az od septembra alesom v celku spokojny.v septembri som vkladal 60eur na FTa teraz mam dost safe bankroll na nl25 takze je to oka.
2010
Plany na tento rok budu dost narocne na konci tohto roka by som chcel mat safe bankroll na nl200
grindit aspon kolo tych 30kruk mesacne do maja budem sa musiet uz aj ucit maturita vola:(
trafit nejaky vacsi turnaj
skusit viac live aspon nejaky ten freerolik alebo o male peniazky.
Trosku oneskorene ale predsa stastny novy rok prajem vela zivotnych uspechov
DECEMBER
Slabunky mesiac,ale hra nebola az taka strasna mal som dost suckoutov ak mam pravdu povedat som rad ze to je aspon BE.Vsetky tie "pady"to boli shoty na nl50 inac je tam nl 25.SOm vpluse aspon co som clearol 350 usd fiets deposit bonus.V januari by som chcel doclearovat bonus a vratit sa spat na LA.
2009
Tento ro beriem ako zoznamenia sa s pokrom vsetko kolo grindenia.hral som az od septembra alesom v celku spokojny.v septembri som vkladal 60eur na FTa teraz mam dost safe bankroll na nl25 takze je to oka.
2010
Plany na tento rok budu dost narocne na konci tohto roka by som chcel mat safe bankroll na nl200
grindit aspon kolo tych 30kruk mesacne do maja budem sa musiet uz aj ucit maturita vola:(
trafit nejaky vacsi turnaj
skusit viac live aspon nejaky ten freerolik alebo o male peniazky.
Trosku oneskorene ale predsa stastny novy rok prajem vela zivotnych uspechov
- KriPat
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Januar
Takze ku koncu mesiacesom musel dat vycistit notebook takze graf nemam.hra bola celkom solidna v celku spokojnost akurat winrate mohla byt lepsia.odohral som cca 20k ruk co je pre mna dost malo tento emsiac to musim zlepsit. hral som skoro cely mesiac nl20 na LA pretoze som musel dost znacnu cast bankrollu cashoutnut.
+10bi(+rakeback)
Takze ku koncu mesiacesom musel dat vycistit notebook takze graf nemam.hra bola celkom solidna v celku spokojnost akurat winrate mohla byt lepsia.odohral som cca 20k ruk co je pre mna dost malo tento emsiac to musim zlepsit. hral som skoro cely mesiac nl20 na LA pretoze som musel dost znacnu cast bankrollu cashoutnut.
+10bi(+rakeback)
- KriPat
Takze svoje ucinkovanie aspon v tomto mesiaci na LA som skoncil prikladam graf.
A zacal som hravat na Noig poker.Maju slusne rewards vybavilsom si rakeback a depositol som 60e.Hral som NL4 len tak na otukanie softu a pod.potom som presiel na nl1O par fishciciek som obral depositnul dalsich 80e a s agresivnym bankroll managmentom zacal hrat NL20.Vsetko v priebehu 3 dni taktiez prikladam graf.Tento emsiac dohram NL20 na Noiq poker a uvidime ...Taktiez prikladam graf ($=euro)
A zacal som hravat na Noig poker.Maju slusne rewards vybavilsom si rakeback a depositol som 60e.Hral som NL4 len tak na otukanie softu a pod.potom som presiel na nl1O par fishciciek som obral depositnul dalsich 80e a s agresivnym bankroll managmentom zacal hrat NL20.Vsetko v priebehu 3 dni taktiez prikladam graf.Tento emsiac dohram NL20 na Noiq poker a uvidime ...Taktiez prikladam graf ($=euro)
- KriPat
Takze tento mesiac vyzera pre mna dost zaujimavo.hravam stale nl20 na noiqu.Mrzi ma jedine ze som tam first depositol iba 60e (iba pre skusku herne a takto som stratil dost pekny bonus)ale co uz.Na herni sa mi velmi paci mam program ktorym som si upravil stoly podla svojho gusta.paradicka KONECNE sa mi podarilo skrotit cervenu z coho mam velku radost. Dokonca mesiaca bysom chcel udrzat bb/100 a trosku pridat na objeme.prikladam graf.($=euro)
Moneybookers mi poslalo mail s ponukou na ich masterd card takze som im poslal obcianku a cakam co mi napisu.hadam ju ziskam.
good luck all on the tables
Moneybookers mi poslalo mail s ponukou na ich masterd card takze som im poslal obcianku a cakam co mi napisu.hadam ju ziskam.
good luck all on the tables
- KriPat
KriPat napísal:Na herni sa mi velmi paci mam program ktorym som si upravil stoly podla svojho gusta.
pekné výsledky . a aký program použivaš na upravu stolov braško tam hráva tak mu to odporučím.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Paradne vysledky ak dobre ratam tak mas winrate 19/100? O_o
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Holdem manager mi ukazuje 24.17/1OO Myslim ze to bude tazke udrzat ale je tam dost fishiek takze uvidime.
- KriPat
KriPat napísal:Holdem manager mi ukazuje 24.17/1OO Myslim ze to bude tazke udrzat ale je tam dost fishiek takze uvidime.
Fakt parada, len tak dalej!
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.