NL 4 Noiq 2 stoly

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

NL 4 Noiq 2 stoly

Odoslaťod Pajo22 10 Feb 2010 15:19

je to moje prve video. chcel by som od vas komentáre co robim zle a vlastne vsetky postrehy ktore budete mat. Video ma 35minut nechcel som ho robit dlhe. ked budete mat čas kuknite sa do toho. Dakujem!!! :gl:

http://www.megaupload.com/?d=6GMV70R6
Naposledy upravil Pajo22 dňa 10 Feb 2010 15:27, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Pajo22

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Re: NL 0,04 Noiq 2 stoly

Odoslaťod korki 10 Feb 2010 15:20

Idem sa pustit do stahovania ale este predtym Ta chcem pochvalit za to ze je to na megauploade :good:
korki

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 8 krát/3 krát

Re: NL 4 Noiq 2 stoly

Odoslaťod Chlpo1989 10 Feb 2010 17:37

Otazocka - preco si nerobis poznamky?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Pajo22 10 Feb 2010 17:56

no poznamky tusim som to už vravel. mnoho krat neviem čo napisat a mam s tym problem a to som aj vravel vo videu teraz som sa vsak dozvedel ze ruka sa da oznacit v HM a dodatočne napísat poznamku. takže asi tak viem musim to zlepšit a pisat poznamky.
Obrázok používateľa
Pajo22

Odoslaťod Chlpo1989 10 Feb 2010 18:03

Pajo22 napísal:no poznamky tusim som to už vravel. mnoho krat neviem čo napisat a mam s tym problem a to som aj vravel vo videu teraz som sa vsak dozvedel ze ruka sa da oznacit v HM a dodatočne napísat poznamku. takže asi tak viem musim to zlepšit a pisat poznamky.

Ja si pisem len to dolezite a hlavne ked sa na to pozrem aby som vedel o co ide. Napr. k tomu stealu ked ta callovali dvaja. Jeden bol tusim 54/10 a mal QQ a nasledne donkoval na AKx boarde = Call QQ OOP vs. BTN steal, donk 1bb on AKx, donk turn
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod Chlpo1989 10 Feb 2010 18:55

Takze moj nazor k videu a par poznamok.

Mohol si na zaciatku vysvetlit, ake staty pouzivas.

A6s UTG 5 handed - Urcite by som to z UTG nelimpoval, teda nic by som nelimpoval, bud raise alebo fold.

T8o BTN - Hovoris, ze predchadzajuci pokus o steal ti nevysiel, ale nepovedal si preco. 41/5 calloval QQ OOP. T8 sa da na BTN otvorit aj ked su tam fishky.

J8s BB - Fishka ta na rivri kludne moze doplatit aj s Tx.

25/19 a 19/17 nie su velmi tight hraci.

AKo SB - foldovat je pri takychto hracoch hriech! Uz ked nie raise tak call pretoze pokial trafis tak si 90% pred nimi. Keby si si pisal poznamky tak vies, ze ten co 3betoval UTG raisera a dorovnal allin mal ATo (ta situacia s AA).

Pokial na lavom stole hrac ked ty si na BB a on na BTN limpuje niekolko orbitov po sebe a videl si mu slabe karty, kludne mozes s trosku lepsou rukou iso raisovat a naslednym cbetom zobrat pot.

A7s MP - Ten openraise musis prisposobit povahe stolu, akych hracov mas za sebou a v blindoch + to ako hraju na flope - teda ci hraju fit/fold alebo ci calluju 2 barely s druhym parom a pod.

66 BTN - isoraise je dobry ALE - dorovnava nas hrac 80/0 tzn., ze pokial trafim, snazim sa tlacit co najviac, pokial nie nesnazim sa cbetovat pretoze ta dorovna aj airom.

Co by som tak vypichol:

Raisujes z kazdej pozicie rovnako. Ja som bol na to viackrat upozornovany, tiez som to robil rovnako. Vela hracov prisposobuje velkost raisu sile kariet. My ho upravujeme podla pozicie = na BTN otvarame ovela sirsiu range ako na UTG a preto nemusime riskovat tolko bb na PF raise a mozme v pohode foldovat a zachranit 1bb ak nas niekto 3betuje. Naopak ocakava sa, ze na UTG budeme mat range najuzsiu a preto raisujeme viac ako na BTN. Standart u mna je vsade 4bb okrem BTN a SB kde raisujem 3bb. Ucel to splni ten isty.

Snazil by som sa sadnut si k stolu tak, aby som mal vacsinu zlych hracov na svojej pravej strane, pretoze ti potom moze robit problem hrat OOP nejaku marginal hand.

Dalsia vec co ma zaujala bola, ze pouzivas zlu terminologiu.
- PF nebetujeme ale raisujeme, pretoze BB je povazovany za bet.
- na flope neraisujeme ale betujeme

To, ze sa ti zda, ze bolo video nudne a nezaujimave nevadi. Islo o to ukazat ako hras a preco robis danu vec tak a nie inak. Takisto si nemusel sadat k inym stolom, koli videu by to nevadilo.

Dalsia vec je prekryvanie tych stolov. Mne osobne by to vadilo, pretoze by som plynule nevidel akciu na druhom stole. Osobne by som si ich dal mensie alebo pod seba.

K tym poznamkam. Hlavne si ich pis, vela to pomaha. Pis si ich tak, aby si vedel o co ide. Tak ako si si pisal napr. s tym J7s.
Zda sa mi, ze najprv limpoval z UTG a nasledne calloval = l/c J7s z UTG

Video hodnotit nebudem, ale pozdavalo sa mi, je vidiet, ze vies co robis a hlavne preco to robis. Treba vela vela studovat a hrat :good:

Prajem :gl: na stoloch :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod LOCAT3R 10 Feb 2010 19:14

3:39 t2 - KK- Si OOP,takze chces 3betovat viac, na uNL v pohode aj 4x jeho raisu.

7:45 t1 - A6s- o openlimpe tam ani neuvazuj :vyprask: . Open rais moze byt. Nechapem preco vravis,ze, ak by si hral normalnu
session,tak by si si A6s limpol. Naco potom natacas to video? :) Doesnt make any sense.
10:55 t2 - J8- Fish Ti tam nepolozi Qhigh imo, zbytocne vyhodene 3bb :)

17:08 t2 -autopostujes blind a navyse jednu handu predtym,ako by si bol na blinde=typicky znak fishky(no offence obv)

20:14 t2 - JKo- preco cbetujes,tak vela? Staci 1/2,nakolko toi splni ten isty ucel.

27:35 t1 - IMO mozes hravat raisom na uNL any Ax suited na any position in general.(vynimka je sb,kedy najnizsie Ax suited
neizolujem) V tomto kontkretnom pripade je A7s pohodovy rais, nakolko mas tight hracov za sebou a fishku na bb.

28:30 - ATo- t2 cbet urcite nie. Je to multiway, je to koordinovane, pot equity katastrofalna(mas max. 3outy,nakolko T bude malokedy good)

Koniec som poriadne nesledoval,takze je mozne,ze som tam nieco prehliadol.
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Pajo22 10 Feb 2010 21:10

oki kazdu kritiku burem a som za nu vdačny za tie vsetky rady. je toho dost budem si to urcite este prehravat pozerat vramci vasich rad. uvedomujem si ze niesom najlepsi hrač to s tym limpom A6s povedal som ze inak by som to limpol viem ze sa to nema a cital som ze je to nanic no niekedy mi to proste neda pozriet sa s tym co mam na flop :fish: .(viem chyba budem sa snazit odstranit) len pre vysvetlenie.
Chlpo: ak beres rais PF vsade rovnako to ze raisujem na pot tak potom davam rovnako no bolo mi povedane ze mam raisovat na Pot PF o to sa aj snazim. ale berem do uvahy aj tvoj nazor a urcite si z toho nieco zoberem.
Uvedomujem si ze mam este vela co studovat a urcite sa o to budem snazit. zajtra si prejdem celu tu hru poznamkami. Toto mi urcite pomohlo. Dakujem :poklona:
Obrázok používateľa
Pajo22

Odoslaťod Chlpo1989 10 Feb 2010 21:15

K tomu limpovanemu A6s - radsej ho raisuj ako limpuj pretoze:
- budes vo vyhode raisu teda budes mat iniciativu
- eliminujes zle ruky PF (mozno)
- zoberies pot naslednym cbetom

Vsetko samozrejme dalej musis uvazovat na konkretneho supera :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod Pajo22 11 Feb 2010 10:38

jasne budem sa snazit citat tych hracov lepsie.
Obrázok používateľa
Pajo22

Ďalšia

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!