Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)
Re: Wizdow rebuild blog
Ako mi PSko ukázalo, ak dnes budeš hrať dostaneš do držky...
Za 60 rúk som pustil 4BI na rukách typu topset+FD vs GS+over a pod...
Ale jedna ruka za všetky (nekomentovať pls BI na stôl a spol, ak nie je doť stolov na PL10 (dobrých) tak idem na PL25 s 10usd...)
BTN bol loose trtko s veľkým 3betom....
Poker Stars $25.00 Pot Limit Omaha Hi - 5 players - View hand 527753
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $26.45
SB: $8.75
BB: $42.59
Hero (UTG): $10.00
CO: $62.36
Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with 3 J A J
Hero raises to $0.75, CO calls $0.75, BTN raises to $3.35, 2 folds, Hero calls $2.60, CO calls $2.60
Flop: ($10.40) J Q 5 (3 players)
Hero checks, CO checks, BTN bets $9.88, Hero calls $6.65 all in, CO folds
Turn: ($23.70) 5 (2 players - 1 is all in)
River: ($23.70) 5 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $23.70
BTN shows 5 6 7 K
Hero shows 3 J A J
BTN wins $19.32
(Rake: $1.15)
Ako vidím hrať by bolo zbytočné...mal 5% na výhru na flope
Za 60 rúk som pustil 4BI na rukách typu topset+FD vs GS+over a pod...
Ale jedna ruka za všetky (nekomentovať pls BI na stôl a spol, ak nie je doť stolov na PL10 (dobrých) tak idem na PL25 s 10usd...)
BTN bol loose trtko s veľkým 3betom....
Poker Stars $25.00 Pot Limit Omaha Hi - 5 players - View hand 527753
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $26.45
SB: $8.75
BB: $42.59
Hero (UTG): $10.00
CO: $62.36
Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with 3 J A J
Hero raises to $0.75, CO calls $0.75, BTN raises to $3.35, 2 folds, Hero calls $2.60, CO calls $2.60
Flop: ($10.40) J Q 5 (3 players)
Hero checks, CO checks, BTN bets $9.88, Hero calls $6.65 all in, CO folds
Turn: ($23.70) 5 (2 players - 1 is all in)
River: ($23.70) 5 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $23.70
BTN shows 5 6 7 K
Hero shows 3 J A J
BTN wins $19.32
(Rake: $1.15)
Ako vidím hrať by bolo zbytočné...mal 5% na výhru na flope
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
velmi ma to mrzi
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:velmi ma to mrzi
Normal v omahe nie? Ale mam pocit ze tuke presedlal na omahu lebo tie jeho -10BI session su podoben ako moje...
BTW rovno ma posli niekam, ironiu mi pisat nemusis (ak som to zle pochopil tak sa ospravedlnujem dopredu)
- wizdo
wizdo napísal:Ale jedna ruka za všetky (nekomentovať pls BI na stôl a spol, ak nie je doť stolov na PL10 (dobrých) tak idem na PL25 s 10usd...)
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
40BB wizdo
Celkom sa s tou hrou už zžívam, len tá variácia začína byť celkom veľká. Inak je to fajn, trochu som sa pohral opäť s pravdepodobnosťami a vyhodil nejaké tie all iny...
Celkovo mi to vychádza ako fajn stratégia, len si musím veľa všímať dead money a odds ktoré dostávam, aby som podľa nich hral dobre, lebo ako 40BB je celkom sranda -napr. preflop raise ja a 2 call,flop potbet, call a keď som na rade tak aj 2P+OESD alebo FD+TP ruku môžem kľudne pushovať...
Jediný problém je že regovia ma callnu s akýmkoľvek drawom(odds nato majú good) a teda variácia ide ešte hore...
Pripájam all in EV z poslednej session:
Tie cervene cisla...tie 30%+ sú all iny preflop alebo na flope vs 2 hraci...zvysok su sety do oversetov, alebo sety do nuts kde som išiel do 2 hráčov alebo do nuts s kopou dead money....
Celkom sa s tou hrou už zžívam, len tá variácia začína byť celkom veľká. Inak je to fajn, trochu som sa pohral opäť s pravdepodobnosťami a vyhodil nejaké tie all iny...
Celkovo mi to vychádza ako fajn stratégia, len si musím veľa všímať dead money a odds ktoré dostávam, aby som podľa nich hral dobre, lebo ako 40BB je celkom sranda -napr. preflop raise ja a 2 call,flop potbet, call a keď som na rade tak aj 2P+OESD alebo FD+TP ruku môžem kľudne pushovať...
Jediný problém je že regovia ma callnu s akýmkoľvek drawom(odds nato majú good) a teda variácia ide ešte hore...
Pripájam all in EV z poslednej session:
Tie cervene cisla...tie 30%+ sú all iny preflop alebo na flope vs 2 hraci...zvysok su sety do oversetov, alebo sety do nuts kde som išiel do 2 hráčov alebo do nuts s kopou dead money....
- wizdo
ja byt tebou sa dokupujem radsej za 43.5 BB ale na to prides asi az casom, kedze sa zda ze sa snazis ocividne vyskumat davno vyskumane
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
variacia? to je co?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:variacia? to je co?
WTF??? O_o
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
tucniak napísal:ja byt tebou sa dokupujem radsej za 43.5 BB ale na to prides asi az casom, kedze sa zda ze sa snazis ocividne vyskumat davno vyskumane
Ak to malo byt ironia tak nato som uz odpisal tucniakovi, ak to je real mne sa za tych 10k hands zda ze skor 35BB by mohlo byt lepsie....
Ale tak menej ako 30k hands neberem ani ako relevantnu vzorku, az bude 30k+ tak potom dam vediet ako to ide
A k tej variacii, poslednych 3k hands....Ja EV dat nemozem lebo ma tu ukamenujete ...
- wizdo
VARIÁCIA
TaK dnes ma to dobehlo.Nadával som polsession, lebo som pushoval s nuts+redraw(nepotrebný) na turne a súperi ma callovali s FD tak poctivo že 4 prišlo (akurát double upnutý stack vždy)
Aj flopy boli neuveriteľné...4betnuté AAxx a flop 235 (tam neverím ani keby čo...) a súper bum FD hitne a tak dookola, strata je veľká ale tak je to swing, nemôžem furt vyhrávať.
Ale som spokojný lebo väčšina allinov čo som prehral som bol na turne 70% favorit...
Napr. AKKx s 2clubmi vs KT25 spade a srdcia board - QsJsTc3c som 77,5% favorit.... (stackout na turne ofc)
P.S. ako kukám PS ma fajnu kvaldu na sunday milion (za 2k FPP, myslím že si zahrám) a bilionta ruka padne zajtra niekedy podvečer ak nie možno ešte poobede...
Si asi z recesie sadnem na NLHe lebo všetky miliónte ruky boli NLHe čo som videl limity od NL2 po NL50 a FL50(hej už som videl aj NL50) a najnižšia výhra bola 78usd , dám si tam SSS a budem dúfať že ma trafí (400usd/VPP sa oplatí...) aspoň by som mohol skončiť z rebuilodom a začať hrať fulsltack PL50/PL100...
TaK dnes ma to dobehlo.Nadával som polsession, lebo som pushoval s nuts+redraw(nepotrebný) na turne a súperi ma callovali s FD tak poctivo že 4 prišlo (akurát double upnutý stack vždy)
Aj flopy boli neuveriteľné...4betnuté AAxx a flop 235 (tam neverím ani keby čo...) a súper bum FD hitne a tak dookola, strata je veľká ale tak je to swing, nemôžem furt vyhrávať.
Ale som spokojný lebo väčšina allinov čo som prehral som bol na turne 70% favorit...
Napr. AKKx s 2clubmi vs KT25 spade a srdcia board - QsJsTc3c som 77,5% favorit.... (stackout na turne ofc)
P.S. ako kukám PS ma fajnu kvaldu na sunday milion (za 2k FPP, myslím že si zahrám) a bilionta ruka padne zajtra niekedy podvečer ak nie možno ešte poobede...
Si asi z recesie sadnem na NLHe lebo všetky miliónte ruky boli NLHe čo som videl limity od NL2 po NL50 a FL50(hej už som videl aj NL50) a najnižšia výhra bola 78usd , dám si tam SSS a budem dúfať že ma trafí (400usd/VPP sa oplatí...) aspoň by som mohol skončiť z rebuilodom a začať hrať fulsltack PL50/PL100...
- wizdo
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.