official sport thread
official sport thread
kedze zajtra nam zacina najvacsi sportovy sviatok a vidim ze vela z vas sa chysta sledovat a nemame tu ziadne vlakno kde by sme sa mohli vyrozpravat o sporte rozhodol som sa zalozit nove... rec nemusi byt samozrejme len o olympiade :-) tak co tesite sa? komu davate najvacsie sance na uspech? hokejisti? bezci? biatlonisti? ja v kutiku duse verim ze sa nam zase podari nejakym zazrakom uchmatnut aspon jeden kov ako naposledy zidekovi... nasledujuce tyzdne asi vsetci sportovy fans toho odohrame pomenej tak drzte palce a vam aj nasim sportovcom
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Re: official sport thread
kua ja som aj zabudol na olympiadu díky emjay..
pochybujem o nejakom úspechu našich športovcov ale tak nejsme severská krajina..stačí keď vyhráme ms vo futbale
ale teším sa na hokejový turnaj a biatlony a také srandy..a hlavne tú atmosféru olympiády,že človek zapne telku a má vždy čo pozerať..
pochybujem o nejakom úspechu našich športovcov ale tak nejsme severská krajina..stačí keď vyhráme ms vo futbale
ale teším sa na hokejový turnaj a biatlony a také srandy..a hlavne tú atmosféru olympiády,že človek zapne telku a má vždy čo pozerať..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
-kua si ma predbehol
-inak jeden z vrcholov je muzsky zjazd,hlavne tu v rakusku sa tomu venuje velka pozornost,a viacero experov vratane olympijskych vitazov tipuje na zlato domaceho borca-Manuel Osborne-Paradise,udajne je to trat sita jemu na mieru a na rozdiel od ostatnych uz na nej dlhsie kanadania trenovali,este som nekukal kurzy,ale mozno to skusim
-inak jeden z vrcholov je muzsky zjazd,hlavne tu v rakusku sa tomu venuje velka pozornost,a viacero experov vratane olympijskych vitazov tipuje na zlato domaceho borca-Manuel Osborne-Paradise,udajne je to trat sita jemu na mieru a na rozdiel od ostatnych uz na nej dlhsie kanadania trenovali,este som nekukal kurzy,ale mozno to skusim
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
biatlon a hokej to budem kukat vkuse
snad tam este za ten den nafukaju trochu snehu nech to ma uroven...olympiadu na blate sme tu uz dlho nemali
snad tam este za ten den nafukaju trochu snehu nech to ma uroven...olympiadu na blate sme tu uz dlho nemali
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
-pan Osborn ma kurz 7 na vyhru,viac ako lakave....
-
palo1973 napísal:-pan Osborn ma kurz 7 na vyhru,viac ako lakave....
palo prestan robit chutky dobre vies ze na mybete je aj stavkova
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
palo1973 napísal:-pan Osborn ma kurz 7 na vyhru,viac ako lakave....
no akurat som to pozeral na fortune a tam ma kurz 10 ....takze ideme do toho?
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
jj..podobne ako Ivey za 1M na superbowl ale ten 7-10 kurz za pokus urcite stoji
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
palo1973 napísal:-kua si ma predbehol
tuto sezonu sa islo zatial 6 zjazdov:
Carlo Janka - 2 vitazstva
Didier Cuche - 2 vitazstva
Andrej Jerman - 1 vitazstvo
Osborne - Paradise - 1 vitazstvo
Ten kurz 7 resp. 10 vobec nie je prehnany, necudoval by som sa keby to vyhral uplne niekto iny.
V takychto pretekoch sa moze stat vselico...
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
carlo janko-mlady a trat mu nesedi prilis
didier cuche-je tesne po operacii a takisto ma rad ine trate typu kitzbuhel alebo wengen
m.walchofer-posledna sanca na titul,je sice skuseny,ale pod enormnym tlakom verejnosti,uz by bol skoncil s karierou po ZOH v turine,ale nakoniec skoncil druhy,ked ho predbehol francuz deneriaz s cislom 30+
bode miller-nevyspytatelny,vzdy prekvapenia schopny
mario scheiber-mlada puska,uz by bol ovela dalej v kariere nebyt castych a vaznych zraneni
axel svindal-bojuje s formou po zraneni s pred 2 rokov
ostava teda and winner is Mr.Paradise
-ale nie vazne,ten kurz 10 je super
didier cuche-je tesne po operacii a takisto ma rad ine trate typu kitzbuhel alebo wengen
m.walchofer-posledna sanca na titul,je sice skuseny,ale pod enormnym tlakom verejnosti,uz by bol skoncil s karierou po ZOH v turine,ale nakoniec skoncil druhy,ked ho predbehol francuz deneriaz s cislom 30+
bode miller-nevyspytatelny,vzdy prekvapenia schopny
mario scheiber-mlada puska,uz by bol ovela dalej v kariere nebyt castych a vaznych zraneni
axel svindal-bojuje s formou po zraneni s pred 2 rokov
ostava teda and winner is Mr.Paradise
-ale nie vazne,ten kurz 10 je super
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.