Riddlah Chalange
Re: Riddlah Chalange
tak surove zltko sa bojim skusat, co sa tyka toho zapeceneho tak to sa mi asi nebude chciet ale musi to byt dobre ako kolac predpokladam skoda ze sa to neda robit v mikrovlnke, lebo tie truby co doma mame su dost neprkaticke
ked som posledny krat skusal kotrmelec style vzdy som skoncil otoceny inac ako som mal, asi pozriem nejake youtube videa je dost mozne ze to robim zle
ked som posledny krat skusal kotrmelec style vzdy som skoncil otoceny inac ako som mal, asi pozriem nejake youtube videa je dost mozne ze to robim zle
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal: skoda ze sa to neda robit v mikrovlnke
Keby byvas na intraku, tak vies, ze v mikrovlnke sa da robit VSETKO
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
som na intraku byval rok ale to som mal verenu veceru aj obed v jedalni =D a mirkovlnku sme nemali
-
Day 07
Pred cvhilou ma bolel chrbat teraz ma boli noha. Dneska zasa drak > posilka, a zase som mal solo trening. Dokonca mi niekto nastavil divne lavicku na brusaky a nevedel som prenastavit. Takisto som objavil ako sa pouziva plus minus bike, sice vsetko je tam popisane po nemecky ale aspon viem kde sa pridava zataz. Takze dokym je sneh zaclenim si do treingov aj jazdu na stacionarnom biku.
Na plavarni som sa ucil ako sa kotrmelcuje, ako mi yegon poradil a slo mi to ako tak, stale ked som robil kotul nejak mi nohy vyleteli z vody ale par krat sa mi podarilo uspesne odrazit. Takisto som skusal plavanie na dve strany a nejak som zistil ze sa tazko synchronizujem ale to verim ze pojde s cvikom.
Pred cvhilou ma bolel chrbat teraz ma boli noha. Dneska zasa drak > posilka, a zase som mal solo trening. Dokonca mi niekto nastavil divne lavicku na brusaky a nevedel som prenastavit. Takisto som objavil ako sa pouziva plus minus bike, sice vsetko je tam popisane po nemecky ale aspon viem kde sa pridava zataz. Takze dokym je sneh zaclenim si do treingov aj jazdu na stacionarnom biku.
Na plavarni som sa ucil ako sa kotrmelcuje, ako mi yegon poradil a slo mi to ako tak, stale ked som robil kotul nejak mi nohy vyleteli z vody ale par krat sa mi podarilo uspesne odrazit. Takisto som skusal plavanie na dve strany a nejak som zistil ze sa tazko synchronizujem ale to verim ze pojde s cvikom.
-
Riddlah napísal:nejak som zistil ze sa tazko synchronizujem ale to verim ze pojde s cvikom.
Pojde. Kedysi, ked som plaval a pritom som nevyzeral ako bojka som mal rovnaky problem a hrdo hlasim, ze som sa to poslusne naucil!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
jk@
poslusne dufam ze budem taky sikovny ako ty skusam to len druhy raz ale stale nejak divne koncim
Day 08
standartny den na plavarni, ktora dneska bola preplnena nabytimi typmi a zenami povecsine s peknymi telami , nasli sa samozrejme aj vynimky ako ja vsetci tam plavu, davaju dlzky jednu za druhou alebo kecaju a ja sa tam snazim zdokonalovat techniku, raz sa mi kotrmelcom podarilo odrazit dakde na dno bazena , no krasny trening, znechuteny tym ako mi to neslo, som sa dostavil domov a pred zrkadlom som zbadal ze na mojej rucke sa zobrazil celkom pekny zarezik, ktory tam nebol, teda neviem ci by si ho vsimol niekto okrem mna, ale na zaciatok lepsie ako s drotom do oka:D
anyways: dneska som uvazoval, ze nejak flakam stravu a starostilovst o brucho, musim si spravit pravidlo, ze kazde rano napr. ovsene vlocky a mlieko a veceru tvaroh a aspon 100 brusakov denne.
poslusne dufam ze budem taky sikovny ako ty skusam to len druhy raz ale stale nejak divne koncim
Day 08
standartny den na plavarni, ktora dneska bola preplnena nabytimi typmi a zenami povecsine s peknymi telami , nasli sa samozrejme aj vynimky ako ja vsetci tam plavu, davaju dlzky jednu za druhou alebo kecaju a ja sa tam snazim zdokonalovat techniku, raz sa mi kotrmelcom podarilo odrazit dakde na dno bazena , no krasny trening, znechuteny tym ako mi to neslo, som sa dostavil domov a pred zrkadlom som zbadal ze na mojej rucke sa zobrazil celkom pekny zarezik, ktory tam nebol, teda neviem ci by si ho vsimol niekto okrem mna, ale na zaciatok lepsie ako s drotom do oka:D
anyways: dneska som uvazoval, ze nejak flakam stravu a starostilovst o brucho, musim si spravit pravidlo, ze kazde rano napr. ovsene vlocky a mlieko a veceru tvaroh a aspon 100 brusakov denne.
-
Riddlah napísal:anyways: dneska som uvazoval, ze nejak flakam stravu a starostilovst o brucho, musim si spravit pravidlo, ze kazde rano napr. ovsene vlocky a mlieko a veceru tvaroh a aspon 100 brusakov denne.
Ja som posledne roky rozhodne starostlivost o brucho neflakal!
Tie ovsene vlocky ani nespominaj .. to su moje ranajky a obcas vecera . Uz len prist na to ako urobit take jedlo naoza pestrym, aby to neslo usami po 2 tyzdnoch a bude dobre.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ked namakas techniku a budes si chciet okorenit trening a zlepsit kapacitu plus skus nieco ako intervalove plavanie-ale varujem ta ze je to dost drsne a po par intervaloch ti bude asi celkom na tyku-takze nejedz nic tazke:)
v skratke sa jedna o to ze urcitty usek-napr jednu dlzku plavas v co najrychlejsom tvojom tempe-nazvyme to sprint a dalsie 2-3 dlzky plavas pomaly a kondicne a snazis sa z toho soku dostat.
ale opakujem prijemne to nie je ani zdaleka
odovodnenie to ma niekde v tom aby si sa nedostal do vytrvalostnej aerobnej nizkotepovej cinnosti ale striedanim temp pracujes viac anaerobne co je myslim lepsie pre posilnovanie svalstva ak sa chces spevnit. (za tieto info nerucim ale mozem sa blizsie popytat zdroja)
totiz pri dlhodobbych cinnostiach aerobnych tvoje telo zacne ako energiu vyuzivat aj svaly-skor ako tuky-vid maratonci aki su namakani vsetci:)
v skratke sa jedna o to ze urcitty usek-napr jednu dlzku plavas v co najrychlejsom tvojom tempe-nazvyme to sprint a dalsie 2-3 dlzky plavas pomaly a kondicne a snazis sa z toho soku dostat.
ale opakujem prijemne to nie je ani zdaleka
odovodnenie to ma niekde v tom aby si sa nedostal do vytrvalostnej aerobnej nizkotepovej cinnosti ale striedanim temp pracujes viac anaerobne co je myslim lepsie pre posilnovanie svalstva ak sa chces spevnit. (za tieto info nerucim ale mozem sa blizsie popytat zdroja)
totiz pri dlhodobbych cinnostiach aerobnych tvoje telo zacne ako energiu vyuzivat aj svaly-skor ako tuky-vid maratonci aki su namakani vsetci:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
heh to co pise tucniak mozes skusit aj na stacionarnom biku
30s tazsi stupen zahul 90s normal tempo (ziadna zotrvacnost - musis tahat, len pomalsie)
daj par cyklov
vygrcaj sa
...
profit
udajne po par tyzdnoch si chlapci co to robia musia cistit brazdy medzi kockami na bruchu zubnou kefkou
30s tazsi stupen zahul 90s normal tempo (ziadna zotrvacnost - musis tahat, len pomalsie)
daj par cyklov
vygrcaj sa
...
profit
udajne po par tyzdnoch si chlapci co to robia musia cistit brazdy medzi kockami na bruchu zubnou kefkou
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:
daj par cyklov
vygrcaj sa
tucniak napísal:ti bude asi celkom na tyku
si pripadam ako v nejakom bulimig klube
anyways diki pani za rady, nieco podobne robim v posilke, najprv si dam povedzme triceps velku vahu(tam kde mam viac kladiek) 35kg, spravim 6 opakovani, potom hned zhodim na 35kg a spravim 12 opakovani, a takto to robim na viacero cvikov, zo zaciatku som vraj velmi bledy potom bol, ale zvykol som si po kazdej serii pit vodu, neviem ci je to presne ten isty princip
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.