SNG noob: ICM fold tesne pred blindom
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
SNG noob: ICM fold tesne pred blindom
tato handa mi pride ze tu by som nemal brat ICM do uvahy lebo ak foldnem som v blindoch a dalsiu handu musim dorovnat allin nech mi pride cokolvek a dostanem sa tak sice do (z izolovaneho pohladu) +EV spotu ale nuteneho a pravdepodobne s podstatne horsou rukou, navyse s podstatne mensim potencialom v moj prospech.
je tak alebo som uplne mimo misu a ma by som wizarda proste slepo posluchat?
je tak alebo som uplne mimo misu a ma by som wizarda proste slepo posluchat?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: SNG noob: ICM fold tesne pred blindom
Nieco podobne sme tu uz rozoberali. Wizard neberie do uvahy buduce situacie. Keby si hral presne tuto situaciu 1000x dookola a ranges mas dobre, spravis zly push podla ICM.
Ale my vieme, ze pokial foldneme tento slightly -EV spot teraz, tak dalsiu ruku sme comitted a callujeme ATC (okrem uber vynimocnych situacii) co bude este viac -EV spot ako ten co si postol.
Ruka K 8 je prilis silna v tejto situacii. Ja by som pushol. Nesuperime zo ziadnym podobnym stackom o 3tie miesto a pokial nehrame proti muppetom, budu sa nas snazit vyradit (resp. udrzat a abusovat bubble) a sami sa nebudu blaznit.
Prosim precitaj si tento thread
pokrove-partie-f101/turbo-4handed-3bb-stack-t3712.html
mozno Ti to pomoze.
*EDIT* ehm, -1% nie je teda slight -EV. Je to celkom dost.
Ale my vieme, ze pokial foldneme tento slightly -EV spot teraz, tak dalsiu ruku sme comitted a callujeme ATC (okrem uber vynimocnych situacii) co bude este viac -EV spot ako ten co si postol.
Ruka K 8 je prilis silna v tejto situacii. Ja by som pushol. Nesuperime zo ziadnym podobnym stackom o 3tie miesto a pokial nehrame proti muppetom, budu sa nas snazit vyradit (resp. udrzat a abusovat bubble) a sami sa nebudu blaznit.
Prosim precitaj si tento thread
pokrove-partie-f101/turbo-4handed-3bb-stack-t3712.html
mozno Ti to pomoze.
*EDIT* ehm, -1% nie je teda slight -EV. Je to celkom dost.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
-u mna tiez push,okrem toho mozeme byt este prijemne prekvapeny ked nam to BB foldne,hoci nemoze
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
___Mortylen___ napísal:*EDIT* ehm, -1% nie je teda slight -EV. Je to celkom dost.
no o to mi prave islo ze co je malo a co je dost - ako vycislim v tejto situacii do akeho minusu mozem ist?
-
pozeral som dalsiu handu - ak do nas niekto pushne tak aj ked by pushoval 100% hands tak nasa equity sa bude pohybovat okolo 9-10 co je horsie nez ked by sme pushovali predchadzajucu handu
museli by sme dostat A4+/K8+/44+ aby nasa equity bola lepsia nez v pripade UTG pushu - tazko sa mozeme spoliehat na to ze v dalsej hande dostaneme take dobre karty imo - takze to K8 by asi mal byt push aj ked diff je -1
museli by sme dostat A4+/K8+/44+ aby nasa equity bola lepsia nez v pripade UTG pushu - tazko sa mozeme spoliehat na to ze v dalsej hande dostaneme take dobre karty imo - takze to K8 by asi mal byt push aj ked diff je -1
-
Trochu zavisi co zas su ostatni, ak je dobra donk equity cize sance ze sa daju navzajom von tak sa to da foldnut, najma ked je BTN reg pushujuci ATC a BB uplny donk callujuci Ax tak by som zlozil, inak je to urcite push.
Teda vlastne nie push, toto je takmer ucebnicovy priklad ked treba raisnut na 1k, nechat si 66 chipov behind a minimalne vtedy ak tam narvu AI vsetci 3 tak foldnut, to iste vtedy ked SB a BB pred flopom flatnu na flope SB pushne a BB zavola.
Teda vlastne nie push, toto je takmer ucebnicovy priklad ked treba raisnut na 1k, nechat si 66 chipov behind a minimalne vtedy ak tam narvu AI vsetci 3 tak foldnut, to iste vtedy ked SB a BB pred flopom flatnu na flope SB pushne a BB zavola.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.