Filmy a Serialy
Re: Filmy a Serialy
Je nejaky potobny serial ako Prison Break ? Som dopozeral Final Break film po 4tej serii a chcel by som nieco podobne.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
buschle napísal:Je nejaky potobny serial ako Prison Break ? Som dopozeral Final Break film po 4tej serii a chcel by som nieco podobne.
podobny akoze utekaju z basy ? no neviem ako mozes mat este chut na PB po 3 a 4 serii (btw videl si ten film co to zakoncil?) ale ak chces dobry serial tak ti mozem odporucit Shield alebo Breaking bad na taky drama styl
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
buschle napísal:Je nejaky potobny serial ako Prison Break ? Som dopozeral Final Break film po 4tej serii a chcel by som nieco podobne.
ak hladas kvalitny serial tak potom snad jeden z naj aky kedy uzreli svetlo sveta je The Wire: http://www.csfd.cz/film/70594-wire-the/
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
kks, prave osm si kukol prvu epizodu Fur TV a nemozem s toho dost odbre ale urcite nie pre vsetkych
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
no tipujem ze to bude nieco na sposob klasiky "Meet the Feebles" od Petera Jacksona ak ste nevideli tak do toho
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
fur tv
lol?
+1220565454
lol?
+1220565454
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
DevilMayCry napísal:buschle napísal:Je nejaky potobny serial ako Prison Break ? Som dopozeral Final Break film po 4tej serii a chcel by som nieco podobne.
ak hladas kvalitny serial tak potom snad jeden z naj aky kedy uzreli svetlo sveta je The Wire: http://www.csfd.cz/film/70594-wire-the/
The Wire je legenda!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
dik za tipy. Uz som stiahol prvych 5dielov wire.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
ehm - ked clovek vypadne z turnaja tak robi cudne veci. Vcera vo wiener neustadt som vyletel 70-ty a kedze machomir mal velky stack a este hral tak reku skocim do blizkeho kina zabit (netusil som ze to bude take doslovne) cas
na vyber som mal book of eli (obstarozny denzel washington prechadzajuci sa po postapokalyptickom vyludnenom svete, bojujuci ninja style s mecom proti x protivnikom naraz - ugh) a percy jackson - kradez na olympe (nejaky light poloboh/harry potter style fantasy flick)
ehm zvolil som z nedostatku moznosti percyho jacksona pac som si nechcel este zhorsovat pochmurnu naladu
no chcel som len povedat ze na to nemate chodit
na zabitie casu to uslo ale nezaujalo ma to nijakym sposobom -jediny plus bola uma thurman ako meduza
na vyber som mal book of eli (obstarozny denzel washington prechadzajuci sa po postapokalyptickom vyludnenom svete, bojujuci ninja style s mecom proti x protivnikom naraz - ugh) a percy jackson - kradez na olympe (nejaky light poloboh/harry potter style fantasy flick)
ehm zvolil som z nedostatku moznosti percyho jacksona pac som si nechcel este zhorsovat pochmurnu naladu
no chcel som len povedat ze na to nemate chodit
na zabitie casu to uslo ale nezaujalo ma to nijakym sposobom -jediny plus bola uma thurman ako meduza
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.