CARD CLUB POKER23 v hoteli JUNIOR

Diskusia o živom pokri v kluboch, kasínach, krčmách, doma

Re: NOVÝ CARD CLUB POKER23 v hoteli JUNIOR

Odoslaťod martinique39 16 Feb 2010 08:14

no v zahulenych pajzloch ake mame teraz ich nikto nevychova :)
martinique39

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod marcoo12snv 16 Feb 2010 21:47

a to ich tam nemal kto oddlit od seba? :unknown: ci tam boli len takí "nic nevidim, nic nepocujem?"
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 16 Feb 2010 22:35

Praveze nasilie k pokru patri. Myslim, ze je to asi najviac agresivna spolocenska hra vobec. Staci sa opytat cloveka, co poker nikdy nehral, a urcite ma takyto typ predsudkov. Staci sa opytat cloveka, co poker hral/hrava a urcite v pamati najde par neprijemnych zazitkov. Poker pritahuje rozne individua. Typkoch v sustakoch, teplakoch, maskacoch atd. Live som hral iba rok a videl som vela agresie, nadavok, buchanie do stola, zahadzovanie chipov atd. Raz chcel jeden hrac zlomit dealerovi nos, najprv sme si mysleli, ze len sranduje, ale ked sa od nervov prudko postavil, na chvilu mi normalne srdce zastalo. Dalsia situacia, ktoru som ale osobne nevidel. Dobry agro typek abusoval bubble na vacsom turnaji a raise/callol allin s J5off, mal huge odds. Suckoutol AKs shorstacka, typek vypadol po celom dni na bubble a chcel samozrejme ho chcel zbit... Reci typu: "Ti prijebem!" som bral vzdy na lahku vahu, nieco na styl pes co steka nehryzie, ale to sa zmenilo. Mam VELMI zly pocit z tejto situacie, dotycneho chlapca vobec nepoznam, ale skutocne mi ho je uprimne luto. Viem si totiz velmi dobre predstavit seba na jeho mieste a je to v skutku desiva predstava, ktorej sa uz teraz nezbavim.

***SKORE UZDRAVENIE TOMAS!***
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod janobendik 16 Feb 2010 22:48

ahojte.
Pegas 1975, Prídu a skoro všetci! bohužial strašne vela hráčov je hlúpych až tupých na to , aby nad tým vobec uvažovali! Sám vieš, V KE v Monte carle zmlátili do krvava čínana /Bruce leeho/ a chodia tam ako by sa nič nestalo, dokonca aj bruce lee :lol2: :lol2: , asi mu bolo málo!
je to škoda, lebo dnes si už je z čoho vybrat ! - Tým samozrejme nehovorím že na vine je vždy klub! ako poznam Pietra ,osobne určite na tom nenesie žiadnu vinu! PS:Ty s tým drogovým obvinením, alebo hned zajtra ráno zájdi na policiu a nahlas to, alebo nezasieraj túto /i ked nie ideálnu,ale našu/ pokrovú stránku takymito breptami!
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod pegas1975x 16 Feb 2010 23:10

janobendik napísal:ahojte.
Pegas 1975, Prídu a skoro všetci! bohužial strašne vela hráčov je hlúpych až tupých na to , aby nad tým vobec uvažovali! Sám vieš, V KE v Monte carle zmlátili do krvava čínana /Bruce leeho/ a chodia tam ako by sa nič nestalo, dokonca aj bruce lee :lol2: :lol2: , asi mu bolo málo!
je to škoda, lebo dnes si už je z čoho vybrat ! - Tým samozrejme nehovorím že na vine je vždy klub! ako poznam Pietra ,osobne určite na tom nenesie žiadnu vinu! PS:Ty s tým drogovým obvinením, alebo hned zajtra ráno zájdi na policiu a nahlas to, alebo nezasieraj túto /i ked nie ideálnu,ale našu/ pokrovú stránku takymito breptami!

jano neboj ja som tiez Vychodniar a viem co sa tu po kluboch deje za "zverstva". A Kosice same o sebe maju k agresivite a "podsvetiu" veeeelmi blizko.
Este ze som z mensieho mesta a aspon tu je vacsi klud. ;)
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod yegon 16 Feb 2010 23:13

no jo ludia nevedia znasat prehry a potom to konci zle, pamatam aj ako Blizzymu pred hronom prepichli vsetky gumy na aute len preto ze hral mikrolimit rebuy for fun hodne agresivne, povyradoval kopec hracov (niektorych suckoutami) a dovolil si turnaj vyhrat

pravdu povediac ked vidim niektorych ludi sediacich za CG stolmi tak len cakam kedy dojde po nejakom 2outeri na strelne zbrane - kontroly pri vstupe do herni typu

"mas zbran?"
"nie"
"ok chod dalej"

alebo po novom dokonca len zasneny pohlad ochrankara z dialky

mi na klude nedodaju
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod grulo 17 Feb 2010 13:19

Toto je Slovac, zavist, nenavist a zloba. Ak ma niekto peniaze, tak mu vsetci zavidia...silno pochybujem, ze v zapadnych krajinach a urcite mi to tu vela ludi potvrdi, sa deju taketo veci. Ano mozno raz za uhorsky rok sa to udeje, ze nejaky primitiv sa najde aj v slusnej krajine, kde si ludia nezavidia to kto je ako sikovny a komu sa ako dari, za co si zasluzi aj primeranu odmenu.
A ktomu hotelu Junior, to je skoda reci, tam by som nevkrocil, ani keby ma priviezli na vrtulniku, ved to bol odjakziva mafiansky podnik, este za cias CKM disco a silno pochybujem, ze sa tam nieco zmenilo odvtedy co tam typka na parkovisku odkraglovali :) just take it easy..
grulo

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 8 krát/7 krát

Odoslaťod popoBA 17 Feb 2010 13:26

aj v Poluse sa za bieleho dna strielalo.asi tam prestanem chodit..... :kosa:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod trikoza 17 Feb 2010 13:29

damn, vyzeralo to zaujimavo a chcel som tam obcas chodievat (najma z dovodu ze hned kusok odtial byva fajn slecna a aspon by som mal zamienku na obcasne navstevy :trikoza4: ) ale ked taketo veci citam, tak zrejme zostanem nadalej internetova mys :lama:
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod popoBA 17 Feb 2010 13:32

ako Pietro sam niekde vzadu napisal v CKM planuje vyuzivat aj security kedze ide o velky priestor,takze neviem co riesite furt.sedte doma
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Kluby a kasína

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!