A_Rimmer napísal:Snad... Mam ale jednu otazku este na teba 7castle, ohladom wizarda. Hram teraz na stars turbo sngcka za 6.50, odohral som ich cca 700, ale stale to hram len na breakeven s ROI asi 2%. Problem je ale v tom, ze v podstate kazdy turnaj hadzem do wizardu a vychadza to tak, za mam v priemere jednu chybu na dva turnaje (jeden vykricnik vo wizarde), co si myslim ze nie je az take hrozne.
Otazka je, ci je to dobre hrat presne podla wizarda, ja mam totiz dojem, ze tam treba v niektorych pripadoch (hlavne na bubble) pushovat sirsie ako hovori wizard. Co myslis ty, ako odbornik ? Zrejme to tak trochu suvisi s tym edgom, ktoremu som tiez do teraz nerozumel.
No v prvom rade ti neverim . Ja mam rozhodne viac ako jeden vykricnyk priemer, urcite minimalne 3. Finta je prave v tom co pises, tie defaulty su pri niektorych situaciach velmi dobre, inokedy uplne mimo.
Ja robim 2 veci. Pocas hry si zapisujem klucove handy a tie si vo Wize pozeram, no a ked v danom turnaji vidim nejaky iny problem tak ho tiez checknem. Uz som sa ale naucil ze niektore veci su tam proste zle a ani ich nepozeram - napr. range v HU, na bubble, etc. VZDY ale treba urobit zasadnu vec - nastavit realne range superov podla svojho readu.
Na 90% je dobre hrat podla Wizarda (teda nie podla defaultov, ale podla tebou upravenych rangov), zvysnych 10% su situacie kde Wiz aj po uprave radi jedno, a ja urobim ine, lebo Wiz nezohladnuje mnozstvo zasadnych faktorov, najma FE, buduci vyvoj, kto kde sedi, co sa bude diat ked foldnem, problemy so shortami, etc.