official sport thread
Re: official sport thread
ja som kukal bayern,hrali naozaj dobre,duo "robberry" je weltklasse,ale nakoniec dali gol z 2 m ofsajdu,nechapem ako to rozhodca mohol nechat,este aj bolo vidno,ze ma nezakryty vyhlad,fakt sa cudujem ze este vobec mozu piskat-su to totiz ti odbornici co vlani vyradili chelsea
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:ja som kukal bayern,hrali naozaj dobre,duo "robberry" je weltklasse,ale nakoniec dali gol z 2 m ofsajdu,nechapem ako to rozhodca mohol nechat,este aj bolo vidno,ze ma nezakryty vyhlad,fakt sa cudujem ze este vobec mozu piskat-su to totiz ti odbornici co vlani vyradili chelsea
Ten zapas CFC vs Barca ani nespominaj, este dodnes z toho mavam nocne mory, a musim povedat ze to nie je nic prijemne, prezivat to a vo sne plakat zas a zas
- Drogba151515
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
aaaah uplakany fanusici abramovica...
http://www.youtube.com/watch?v=8P2hufRp ... re=related
len si pekne poplacte zasluzite si to s vazim defenzivnym antifutbalom
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:aaaah uplakany fanusici abramovica...
Ja nie som fanusik abramovica, som fanusik Chelsea od siedmych rokov, t.j. od 1998, a nemyslim si ze hraju defenzivny antifutbal, to bolo za cias Mourinha, zatatemu antiChelsea borcovi to ale asi nevysvetlim.
edit-Mozno si mal na mysli dvojzapas s Barcou, pozri si ako hral ManUtd vo finale, a pochopis ze inej cesty niet.
Naposledy upravil Drogba151515 dňa 18 Feb 2010 08:46, celkovo upravené 1 krát.
- Drogba151515
emjayko napísal:aaaah uplakany fanusici abramovica...
jj stým suhlasím aj ked musím podotknut že pod Ancelottim hrajú celkom pohladný futbal
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Drogba151515 napísal:emjayko napísal:aaaah uplakany fanusici abramovica...
Ja nie som fanusik abramovica, som fanusik Chelsea od siedmych rokov, t.j. od 1998, a nemyslim si ze hraju defenzivny antifutbal, to bolo za cias Mourinha, zatatemu antiChelsea borcovi to ale asi nevysvetlim.
edit-Mozno si mal na mysli dvojzapas s Barcou, pozri si ako hral ManUtd vo finale, a pochopis ze inej cesty niet.
ja nie som zataty antichelsea borec mne je ukradnuty nejaky kupeny tym z ktoreho si rusky milardar robi zabavku...
ja som odmalicka fanusik klubu ktory vychovava talenty a nekupuje si ich, klubu ktory hra najkrajsi a najlepsi futbal na svete...
ano mal som na mysli ten dvojzapas ked ste 180 minut mali 10 hracov vo vlastnej 16ke, neboj sa finale s ManU som videl niekolko krat velmi rad sa na ten zapas pozeram
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
-ani ja chelsea nemusim,len som chcel poukazat,ze zapasy v ktorych ide o 10ky milionov rozhoduju rozhodcovia ako boli vcera,ten ofsajd sa nedal nevidiet....
-
emjayko napísal:Drogba151515 napísal:emjayko napísal:aaaah uplakany fanusici abramovica...
ja nie som zataty antichelsea borec mne je ukradnuty nejaky kupeny tym z ktoreho si rusky milardar robi zabavku...
ja som odmalicka fanusik klubu ktory vychovava talenty a nekupuje si ich, klubu ktory hra najkrajsi a najlepsi futbal na svete...
ano mal som na mysli ten dvojzapas ked ste 180 minut mali 10 hracov vo vlastnej 16ke, neboj sa finale s ManU som videl niekolko krat velmi rad sa na ten zapas pozeram
Ano 90 % casu sme boli na hlboko na vlastnej polovici, ale to bolo jedine mozne riesenie ako porazit Barcelonu v jej forme. Chelsea sa to podarilo perfektne, nechci mi povedat ze by si nezasluzili postup viac ako Barcelona, uplne ich vygumovali, co sa nepodarilo odvtedy ziadnemu inemu timu, ale nebolo im dopriate postupit.
- Drogba151515
emjayko napísal:ano mal som na mysli ten dvojzapas ked ste 180 minut mali 10 hracov vo vlastnej 16ke, neboj sa finale s ManU som videl niekolko krat velmi rad sa na ten zapas pozeram
a ja ze myslis ten zapas, kde chelsea mala asi 5-6 goloviek, 2 neodpiskane penalty a co barca postupila s jednou strelou na branu
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
-kazdy neutralny fanusik musi dat zapravdu,ze v tom dvojzapase si zasluzili postupit chelsea,taktika na zrejme najlepsie muzstvo sveta bola taktika naordinovana a aj prevedena naozaj vynikajuco,za dva zapasy nepustili takych famoznych hracov ako messi,eto,iniesta ci xavi v podstate k nicomu
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.