WolfiK blog
Re: Wolfov blog
co sa tyka opening range UTG tak akurat vcera som mal pri stole podobneho typka - UTG otvoril standardne 4xBB, mal tam mna tusim s QK na CO alebo BTN a este jedneho donka z blindov. na flope A7xr c betol po tom ako blind checkol - vravim si ze to je urcite AJ+, samozrejme ze som foldol. blind mu to callol, na turne 7 typek vypalil druhy barrel po checku blindu (to som uz bol na 100000% presvedceny ze ma trafene A) blind callol, river tehla blind c/c tusim allin od UTG. UTG otocil 75s - to len na margo toho ze tie staty nemusia vzdy davat ani priblizny obraz o hracovi - btw. mal som na neho tusim aj vacsiu vzorku ruk ako ty.
ale ku hre. squeezol by som to ked by mal viac alebo este o kusok menej, ked zanedbame calling stations na MP a CO voci ktorym samozrejme squeezujeme for value. AK by mal UTG menej povedzme ze ma behind nejakych 25BB tak si to s nim veselo flipnem s tym AJ aj ked pojde over the top. ak by mal viac tak mame este priestor hrat nejak na flope ak callne - nie len fit or fold a zaroven easy foldnut na jeho 4bet.
kedze UTG ma taky nijaky stack a zaroven verime ze jeho UTG opening range ja vazne tight radsej by som len callol. sme IP a ak nehitne necakame ze sa bude nejak blaznit plus tam mame dve CS co su pure dead money
P.S. dufam ze sem zase nevpali JK s uplne odlisnym nazorom ja ja sa zase budem musiet ist hanbit do kuta
ale ku hre. squeezol by som to ked by mal viac alebo este o kusok menej, ked zanedbame calling stations na MP a CO voci ktorym samozrejme squeezujeme for value. AK by mal UTG menej povedzme ze ma behind nejakych 25BB tak si to s nim veselo flipnem s tym AJ aj ked pojde over the top. ak by mal viac tak mame este priestor hrat nejak na flope ak callne - nie len fit or fold a zaroven easy foldnut na jeho 4bet.
kedze UTG ma taky nijaky stack a zaroven verime ze jeho UTG opening range ja vazne tight radsej by som len callol. sme IP a ak nehitne necakame ze sa bude nejak blaznit plus tam mame dve CS co su pure dead money
P.S. dufam ze sem zase nevpali JK s uplne odlisnym nazorom ja ja sa zase budem musiet ist hanbit do kuta
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
IMO je tu squeeze lepsi,ako flat
1. Ak flatneme budeme hrat 4way pot OOP, co nie je zrovna s AJo kosher.
2. Chceme si izolovat fiskhu/fishky v pote a takisto s nasou handou mame blockery k nitovim silnym handam, takze jeho range bude slabsia a nasa FE vyssia
2. Chceme si izolovat fiskhu/fishky v pote a takisto s nasou handou mame blockery k nitovim silnym handam, takze jeho range bude slabsia a nasa FE vyssia
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
LOCAT3R napísal:IMO je tu squeeze lepsi,ako flat
budem hrat 4way IP - hero je na BTN ak som si dobre vsimol
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Ups, moja chyba ale nic to nemeni na fakte,ze viac preferujem squeeze,ako flat.
-
ja by som tam obcas nasiel aj fold snad ak si myslim ze UTG je fakt tight-to mi pomoze ho squeeznut ze sa reizolujem s horsou range ako ma on 4betne?:)
imo flat-coz its multiway and we have position-ale opatrne na A high boarde:)>fold>3bet
edit: prave som si vsimol ze UTG nema zdaleka fullstack a je to asi fishka-no to zavisi na tebe co myslis ze otvara a s cim ta shovne a ci je AJ voci tomuto rangu dost dobre za ten stack+ ked ti tam za 35 bb callnu aj ryby tak..bud si pf ai proti vela rukam alebo mozes aj nehitnut atd:)
vlastne som asi stale za to co hore:)
imo flat-coz its multiway and we have position-ale opatrne na A high boarde:)>fold>3bet
edit: prave som si vsimol ze UTG nema zdaleka fullstack a je to asi fishka-no to zavisi na tebe co myslis ze otvara a s cim ta shovne a ci je AJ voci tomuto rangu dost dobre za ten stack+ ked ti tam za 35 bb callnu aj ryby tak..bud si pf ai proti vela rukam alebo mozes aj nehitnut atd:)
vlastne som asi stale za to co hore:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
co predpokladas, ze lepsie foldne alebo horsie callne 15/13 28BB short po tvojom squeeze? si ok s hranim o 1/3 stack s AJ na Ahigh vs UTG nitka?
u mna fold > flat > squeeze
u mna fold > flat > squeeze
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
vlastne suhlas s horseym:)
-
Ak shovne,tak nebudem happy ale budem musiet callnut vzhladom ku odds. Mne to prislo vhodny spot na squeeze kvoli tomu,ze je vs. nitka mame blockery a chceme sa dostat do hry len proti fishkam.Co uz, asi som wrong
-
pri jeho stacku uz nemas FE, ak to raisnes na povedzme 1.5-1.8, on uz to da so vsetkym s cim raisoval a tam nebudes mat ovela viac ako 35% equity imo
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
ach takze ked on tam raisne 4bb je tam 2x call a ty to das na ja neviem 18bb co spravis z vlastnej vole tak nasledne 'musis callovat kvoli odds?'
musis imo mysliet vopred prave kvoli takymto veciam.
dalsia vec ked v pote uz bude jeho stack tak on to s akou lepsou castou range ako AJ foldne a ty mozes hrat proti fishkam svojim?
chces hrat s fishkami a izolujes sa proti tight UTG asi tiez fish vzhladom na maly stack raiserovi.
toto je otazka davame mu vobec kredit?ak aj nie AJ je prilis weak imo:)
musis imo mysliet vopred prave kvoli takymto veciam.
dalsia vec ked v pote uz bude jeho stack tak on to s akou lepsou castou range ako AJ foldne a ty mozes hrat proti fishkam svojim?
chces hrat s fishkami a izolujes sa proti tight UTG asi tiez fish vzhladom na maly stack raiserovi.
toto je otazka davame mu vobec kredit?ak aj nie AJ je prilis weak imo:)
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.