Vyber herne na microlimit cg
Počet príspevkov: 25 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Vyber herne na microlimit cg
u mna jednoznacne F****Tilt,
pacific - soft je tam dost na staru belu, a co som pocul hracov, ze niekedy tam musia posielat pat krat ofoteny pas, LA story
ipoker - je fajn, len na to aby si grindil tam potrebujes MiniMax mode ktory si musis kupit, lebo tie male story su dost neprkaticke, neni tam ziaden rakeback - teda pokerstrategy neposkytuje, pokial mas deal rakeback to je ina rec
party poker - strasny rake, neni nl2sixmax game, a ten soft neznasam, som bol cely nazlosteny ked som tam nastavoval hud, vzdy my dajak skakal, na jednom stole sedeli staty hracov, na druhom boli uplne rozhadzany
pokestars - netiltuje ma tak ako ostatne softy,
F****Tilt - ma trafic, ma rakeback, soft je krasny, hud my krasne sedi tak ako ma, ma obchod s cenami, F****Tilt poker academy je tam, kde sa daju vyhrat ceny a hra tam Tom Dwan
pacific - soft je tam dost na staru belu, a co som pocul hracov, ze niekedy tam musia posielat pat krat ofoteny pas, LA story
ipoker - je fajn, len na to aby si grindil tam potrebujes MiniMax mode ktory si musis kupit, lebo tie male story su dost neprkaticke, neni tam ziaden rakeback - teda pokerstrategy neposkytuje, pokial mas deal rakeback to je ina rec
party poker - strasny rake, neni nl2sixmax game, a ten soft neznasam, som bol cely nazlosteny ked som tam nastavoval hud, vzdy my dajak skakal, na jednom stole sedeli staty hracov, na druhom boli uplne rozhadzany
pokestars - netiltuje ma tak ako ostatne softy,
F****Tilt - ma trafic, ma rakeback, soft je krasny, hud my krasne sedi tak ako ma, ma obchod s cenami, F****Tilt poker academy je tam, kde sa daju vyhrat ceny a hra tam Tom Dwan
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:P****Stars - netiltuje ma tak ako ostatne softy
oznacit hernu s jednym z najlepsich pokrovych softov ako "netiltuje ma az tak", mi pride celkom krute (rozumej neobjektivne)
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
palo1973 napísal:-hovorit o kvalite hracov na najnizsich limitoch je dost funny,myslim,ze su rovnako "kvalitni" vsade,preto su tam kde su,skor by som bral do uvahy veci ako software a rakeback
no dovol ja hram na na najnizsich limitoch a som skvely hrac
podla mna je jedine dolezite aky je soft... lebo ako pises hraci su vsade rovnako super tie mikrolimity asi nechce hrat kvoli peniazom tak ani rakeback ho moc nemusi zaujimat.
- martinique39
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Tie microlimity chcem hrat preto aby som tych 50USD nebustol na limity mimo tento uberhugebankroll ...
-
tento14 - Príspevky: 112
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
Horsey7 napísal:Riddlah napísal:P****Stars - netiltuje ma tak ako ostatne softy
oznacit hernu s jednym z najlepsich pokrovych softov ako "netiltuje ma az tak", mi pride celkom krute (rozumej neobjektivne)
sorry, P****Stars ma druhy najlepsi pokrovy soft, podla mna, hned po ftp, really som to prehnal
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Chapem to spravne ze ked zadam refferal code PS150 (vyzaduje si to ziskanie bonusu) pri registracii na FT nebudem mat narok na Rakeback? Myslim ze som to videl spomenute vo F****Tilt vlakne.
-
tento14 napísal:Chapem to spravne ze ked zadam refferal code PS150 (vyzaduje si to ziskanie bonusu) pri registracii na FT nebudem mat narok na Rakeback? Myslim ze som to videl spomenute vo F****Tilt vlakne.
budes mat rakeback a ak budes mat stastie budes mat narok aj na FirstDeposit bonus do vysky 550
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
Thats all I need to see, thx a million
-
Ako dlho trva kym mi pokerstrategy pripise tie peniaze do herne?
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:Ako dlho trva kym mi pokerstrategy pripise tie peniaze do herne?
2-4 pracovne dni od verifikacie accountu
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Počet príspevkov: 25 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.