Akú hudbu počúvate,alebo novinky
Re: Akú hudbu počúvate,alebo novinky
Nieco pre DevilMayCry - Cornell - Billy Jean (acoustic) http://www.youtube.com/watch?v=c2MgwAJrfXo
- Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
- DevilMayCry
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Nieco pre DevilMayCry - Cornell - Billy Jean (acoustic) http://www.youtube.com/watch?v=c2MgwAJrfXo
hmmmm...viac ako solidna cover verzia. Kua uz chcem pocut zase nieco nove od soundgarden. Snad si daju zalezat na tom novom albume
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:...
Uvidime, ale ako to byva, tak sa uz neprekonaju. Aj teraz Cornell mal nejaky solovy album a bolo mi z toho na Uplne komercne o nicom... No nechajme sa prekvapit
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
michael jackson forever and ever..
ale inak som real fan asi tak od ôsmich rokov keď som prvý krát počul they don´t care about us..
teraz keď umrel bol odrazu jeho fan takmer každý ,lebo to bolo in
ale inak som real fan asi tak od ôsmich rokov keď som prvý krát počul they don´t care about us..
teraz keď umrel bol odrazu jeho fan takmer každý ,lebo to bolo in
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
lol co je na tom in byt fanusikom bielej bezchlpej uchylnej opice
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
neviem..nepznam ho aky bol..ale urcite si o nom nebudem vytvarat nazor podla toho ako je prezentovaný médiami..
a hudbu mal genialnu to je to čo ma zaujíma..
a hudbu mal genialnu to je to čo ma zaujíma..
-
jo pred dlhymi rokmi robil dobru hudbu, poslednych 10 rokov to bol blabotajuci dement - staci si pozriet par rozhovorov s nim a obrazok si utvoris sam
teraz ked pocujem jeho pesnicku spomeniem si na neho a je mi zle
EDIT: ak by som o nom nic nevedel a bol by to pre mna neznamy hlas tak , reagoval som len na to ake halo bolo ked zomrel, vsade v telke jeho pohreb - vsetcia sa len nahanali v tom povedat aky to bol skvely clovek
teraz ked pocujem jeho pesnicku spomeniem si na neho a je mi zle
EDIT: ak by som o nom nic nevedel a bol by to pre mna neznamy hlas tak , reagoval som len na to ake halo bolo ked zomrel, vsade v telke jeho pohreb - vsetcia sa len nahanali v tom povedat aky to bol skvely clovek
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
nehovorim že bol fešák.. ale ako som písal ide mi o tú hudbu..
a to že o ňom všetci tí ludia hovorili aký je skvelý človek,keď umrel..to preto,že vačšinu z nich práve jackson postavil na nohy a dostal do showbiznisu..
a to že o ňom všetci tí ludia hovorili aký je skvelý človek,keď umrel..to preto,že vačšinu z nich práve jackson postavil na nohy a dostal do showbiznisu..
-
Chlpo1989 napísal:DevilMayCry napísal:...
Uvidime, ale ako to byva, tak sa uz neprekonaju. Aj teraz Cornell mal nejaky solovy album a bolo mi z toho na Uplne komercne o nicom... No nechajme sa prekvapit
fuuuuj clovece ani mi to nespominaj. Teplosina n-teho stupna. Ked som pocul ze mu tam neiktore veci robil aj (nepomozem si ale musim pouzit nadavku) najprijebanejsi producent akeho kedy tento svet videl pod menom "timbaland" tak som si len povedal
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.