Full Tilt Poker
Full Tilt Poker vypadky
Nezaznamenali ste v poslednom case(od update na Rush Poker) vypadky? Ostatne programy vyuzivajuce net(browser, winamp...) funguju bez problemov - dokonca aj stars , iba FTP mi robi problemy: akurat som hral Heads up ked nastal vypadok, proces som natvrdo ukoncil, pockal asi 2 minuty - FTP sa bez problemov spustil a pre zmenu bol super disconnected
- ableton
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Re: Full Tilt Poker
WolfiKxx napísal:nejde nejaky vypadok maju alebo update novy chystaju kto vie
a nevies ako to je,ked som registrovany v nejakych turnajoch?...stihol som otvorit asi 6 sng a pak ma odpojilo
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Mne fical od 11-tej a v pohode, ani jeden vypadok O_o
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Mlachi napísal:WolfiKxx napísal:nejde nejaky vypadok maju alebo update novy chystaju kto vie
a nevies ako to je,ked som registrovany v nejakych turnajoch?...stihol som otvorit asi 6 sng a pak ma odpojilo
neviem kamarati mi pisu na icq ze tiez maju rozhrate
ale asi vratia BI najskor alebo rozdelia prizepool podla toho kolky ste boli. neviem ako to je
EDIT: tak kamosovy nabehlo ale zatial nehraju pise Tournament is paused asi pockaju
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
vklad/vyber
Caute, docital som sa ze minimalny vklad je 30$ ale neviete nahodou kolko trebat mat $ ked chcem previest naspat na visa?dik
- marek238
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
uz som sa docital 50$
- marek238
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
asi dost blbá otázka ale kde sa v lobby FTP mení čas neviem či som slepý alebo až taký blbý ale to vobec neviem nájsť.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Drobec37 napísal:asi dost blbá otázka ale kde sa v lobby FTP mení čas neviem či som slepý alebo až taký blbý ale to vobec neviem nájsť.
Cas sa neda zmenit.
-
Chlpo1989 napísal:Drobec37 napísal:asi dost blbá otázka ale kde sa v lobby FTP mení čas neviem či som slepý alebo až taký blbý ale to vobec neviem nájsť.
Cas sa neda zmenit.
LoL to vážne? no to sa mi nepáči ale tak neva díky chlpo
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Drobec37 napísal:Chlpo1989 napísal:Drobec37 napísal:asi dost blbá otázka ale kde sa v lobby FTP mení čas neviem či som slepý alebo až taký blbý ale to vobec neviem nájsť.
Cas sa neda zmenit.
LoL to vážne? no to sa mi nepáči ale tak neva díky chlpo
Nj, ja som zabil polovicu pokroveho zivota hladanim tohto nastavenia
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.