Expekt Poker
Kvalifikace na Expektu
Takze dobre, kvalifikace dneska 5 garantovanych mist, hralo nas 6. Cerneho Petra si vytahl jeden muj znamy co s nim obcas hravam LIVE ve Zline - sel A Q vs. A J - souper na A dobral flush :-) Ani nedokupoval a zabalil to, takze se nehralo ani celou hodinu a byl postup v kapse... Docela mne prekvapilo, ze tri z tech sesti hracu byli hodne moc pasivni, tim lip pro finale *THUMBS UP*
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Poker Challenge
Inak EXPEKT ma veľmo sklamal tými dennými kvalifikáciami o 5 miest vo finále. Myslím, že prestíž toho turnaja klesne na úroveň freerollu keď z 20-30 hráčov ich bude 80-100. :-||
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
Re: Poker Challenge
Nevim o cem ted mluvis jojosavi? Kde jsi prisel na ten pocet hracu? Bude jich radove vice... 150-200 odhaduji. Pro mne to nic neresilo, vyhral jsem si misto v kvalifikaci, jinak bych si je zaplatil - takze moje misto tam navic neni :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
akce Pokerman
na strance Pokerman.cz najdete akci pro CZ/SK - je to za par drobnych, tak podte na to ;-)
at to nehraju sam :-D
at to nehraju sam :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: AP
Ved to neni len o vyslednych premiach, normalny turnaj tak isto nehras len pre nejake premie, ale hlavne pre peniaze za ten turnaj a tie sa vyhravaju aj na OPT, tak nechapem kde je problem :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: AP
no problem :) jen mi to nejak nejde - hraju to blbe :-!
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.