KRČMOVÝ POKER
Re: KRČMOVÝ POKER
...a ja poznam mesto kde je poker club.najprv boli dva teraz uz len jeden a nikto tam uz nechodi hrat ...za dva tyzdne sa hralo jediny krat mesto v ktorom poker umrel
- maho00
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
maho00 napísal:...a ja poznam mesto kde je poker club.najprv boli dva teraz uz len jeden a nikto tam uz nechodi hrat ...za dva tyzdne sa hralo jediny krat mesto v ktorom poker umrel
Lebo vsetic hravaju v krme a tym to cele zanika miesto toho aby to rastlo
- elitepoker1
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
popoba napísal:kamo sorry ale len v prvej vete mas 4 hrube gramaticke chyby,rob s tym nieco prosim ta, uplne to degraduje tvoje prispevky ty svetovy kaliber
Samozrejme o pokri nieje rec , leb tie tvoje chyby ja mam u riti ci som to gramatikcky napisal ty KALIBEr..
- elitepoker1
202mateo202 napísal:elitepoker1 napísal:Ano vedie ze tam hravaju kazdy vykend,Jedine sa to moze hrat na bytoch kde nema kontrola dostupnost inde je to vylucne zakazane!!!!!A na co by ste platili majitelovi nieco abz vas zamkinal,to si chod zahrat do klubu kde je to oficialne si v bezpeci viac love vyhras klub si zoberie z banku 10% a nikomu nic nemusis platit.Mas fuul servis tuto saskujes po krcmach hravat,naco Vam vzmzsleli pokrove cluby.Ci to kazdy fakt zavidi co je majitel klubu tak preto tam radsej nepojdem a zasijem sa do krcmi kde si zahras 2 eur Freez out s 30 000 deep stack ocom to je ...Toto vobec nieje o pokri,lebo kolujete same somariny...2-5 na ruke co ked pride ale v takom 100 eur FReez bz ste tieto ruky nehrali aj keby vam za to platili,
Preto si myslim a viem ze je velky rozdiel medzi klubmi a kcmami a nechapem takych ludi co chodia hrat poker do KRCMY !!!
Do krcmy chodievajte hrat MARIAS , FEERBLEY , Ale nie Poker co je Svetovy Kaliber !!!!!
Jasnee mas pravdu lenze ked poznasmajitela krcmi .. a dalej na som z Levic a tu nie je ziadna herna tak ze asi tak ....
Kolko hracov Vas hrava v lv ? A co tam hravate?Turnaje bol by zaujem aj o cash?
- elitepoker1
ked hraju kamarati v krcme tak to ma kazdy na haku. a je jedno ci ide o peniaze alebo zetony. krcma to len nesmie organizovat a mat z toho zisk, lebo inac je to organizovanie hazardnych hier a na to plati ten novy zakon.
samozrejme zbytocne mat na stole cash a provokovat nie je moc rozumne.
- martinique39
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
martinique39 napísal:ked hraju kamarati v krcme tak to ma kazdy na haku. a je jedno ci ide o peniaze alebo zetony. krcma to len nesmie organizovat a mat z toho zisk, lebo inac je to organizovanie hazardnych hier a na to plati ten novy zakon.
100 % nemas pravdu tak hravajte doma u niekoho ale nie na verejnych miestach uz cahpes o com to je????
- elitepoker1
martinique39 napísal:ked hraju kamarati v krcme tak to ma kazdy na haku. a je jedno ci ide o peniaze alebo zetony. krcma to len nesmie organizovat a mat z toho zisk, lebo inac je to organizovanie hazardnych hier a na to plati ten novy zakon.
Mas pravo na svoj nazor ale v tomto pripade davas nepravdive informacie co moze niekoho viest k poruseniu zakona.
Takze nabuduce ked chces nieco pisat tak si najprv prestuduj presne znenie zakona a az potom sa vyjadruj.
Toto su vazne veci a pokuty za porusenie zakona su dost vysoke.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Martinique nemusi, on vie totiz vsetko
Edit: On je zakon
Edit: On je zakon
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
pegas1975x napísal:martinique39 napísal:ked hraju kamarati v krcme tak to ma kazdy na haku. a je jedno ci ide o peniaze alebo zetony. krcma to len nesmie organizovat a mat z toho zisk, lebo inac je to organizovanie hazardnych hier a na to plati ten novy zakon.
Mas pravo na svoj nazor ale v tomto pripade davas nepravdive informacie co moze niekoho viest k poruseniu zakona.
Takze nabuduce ked chces nieco pisat tak si najprv prestuduj presne znenie zakona a az potom sa vyjadruj.
Toto su vazne veci a pokuty za porusenie zakona su dost vysoke.
2 mesaice som sa natahoval z Danovym uradom mam 5 pokrových stovol,takze viem o com hovorim.Mne je to v podstate jedno...
- elitepoker1
radšej sa nauč písať gramaticky aspoň trochu správne a potom tu vykrikuj, že máš 5 pokrových stolov... koho to zaujíma? ja mám doma jeden počítač a dva notebooky a v šuflíku dvd Harry Potter
- Zajo
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.