Filmy a Serialy

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: Filmy a Serialy

Odoslaťod buschle 21 Feb 2010 18:16

no mam pozretych prvych 5dielov The Wire a nejak ma to neoslovilo ako Prison Break, ten ma bavil viac teda. Moc sa tam toho nedeje zatial...
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod 202mateo202 21 Feb 2010 19:09

noo tak idem stihnut to wire dufam ze ste dobre poradili... uvidime... a PB je the best :poklona:
202mateo202

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 16 krát/1 krát

Odoslaťod mino_o 21 Feb 2010 19:11

No to ma pomaly zaciatok a hlavne plno toho este nechapes. Ja som pozeral prve 3 diely asi 2 tyzdne a potom som dopozeral prvu seriu za 2 dni. Nieje to taka masovka, ale ja som si tie postavy zamiloval, dej je skvely a dalsie serie to len vylepsuju.
Nieje to bezna detektivka, ale oto je to zaujimavejsie a skus vydrzat a budes spokojny.
Inak Breaking Bad tiez doporucujem pozriet zachvilu tu mame season 3.

Nejdem burnovat, ale premna PB patri k tym najhorsim co som vzhliadol. Po tolkom hypovani vsade som si to teda pozrel a po prvej serii, ktora ma byt akoze najlepsia som zacal mat obavy. Je to vacsie fantasy ako LOTR a dalsie serie uz naozaj len ryzuju peniaze na povodnom napade, ktory bol ajtak dost spackany a prevrateny na hroznu masovku. Niesom nejaky underground movie kritik, alebo nieco take, sledujem vsetko a pacia sa mi aj sitcomi kde su reklamy na fastfoody, ale seriozne za Michaelove kusky by sa nehanbil ani Mcgayver a ktomu hrozne fancy prostredie(neskutocne krute vaznice???? wait what???)
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod igy94 21 Feb 2010 20:41

poraďte niečo ako The Big Bang Theory :)
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod Drobec37 21 Feb 2010 21:48

igy94 napísal:poraďte niečo ako The Big Bang Theory :)

tak tomu sa nevyrovná asi nič ale trocha mu šliape na päty umňa How I Met Your Mother. ale ak sa nudiš tak je dobrý serial Misfits ale má to zatial len 6 častí
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod mino_o 21 Feb 2010 22:01

Vcelku ok sitcom je scrubs aj ked posledne seriu uz niesu ono ale na odreagovanie staci.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod DevilMayCry 22 Feb 2010 10:53

buschle napísal:no mam pozretych prvych 5dielov The Wire a nejak ma to neoslovilo ako Prison Break, ten ma bavil viac teda. Moc sa tam toho nedeje zatial...

prison break som videl len jednu seriu a pacila sa mi. Do dalsich som sa uz nepustal a podla ohlasov fanusikov som asi spravil dobre.
Wire urcite nema taky spad ako prison break ale o to premakanejsi je ako celok. Proste tri brutalne silne serie jedneho serialu sa nevidia len tak casto. Je to vsak len moj subjektivny nazor a viem si predstavit ze niekho to jednoducho neoslovi... :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod DevilMayCry 22 Feb 2010 10:54

igy94 napísal:poraďte niečo ako The Big Bang Theory :)

big bang vobec neoslovil. Pre mna to je velka nuda. Odporucam kuknut si serial: 30 Rock :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod dzejkej 22 Feb 2010 11:05

DevilMayCry napísal:big bang vobec neoslovil. Pre mna to je velka nuda. Odporucam kuknut si serial: 30 Rock :D

:huh:

Big Bang je absolutely sick. Treba odignorovat prvu seriu ale :-D. V druhej vymenili scenaristov, myslim .. a to je uz ine kafe :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 22 Feb 2010 11:06

buschle napísal:no mam pozretych prvych 5dielov The Wire a nejak ma to neoslovilo ako Prison Break, ten ma bavil viac teda. Moc sa tam toho nedeje zatial...

Absolutny suhlas. Pri prvom dieli The Wire som zaspal, druhy, treti som pozeral tak ako keby na pozadi ale potom ma to neskutocne chytilo. Je to celkom epicke, cize nalezite roztahane a miestami mozno az nudne, ale nic oproti Jackovi v 24 :)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!