Value bet s nuts na riveri-live NL 400
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Value bet s nuts na riveri-live NL 400
Baden,vcera.
Mam IP AJs,lose hrac na tilte raisuje na 30,1 tiez absolutne lose hrac call,ja call.
Flop 9TK rainbow,bet 30,1 call,ja s GS a backdoor FD call.
Turn Q,uz tam bol aj FD(nie vsak moj), raisor bet 100,call,ja rr na 250,obaja call.
River blank,povodny raisor bet 200,1 call,ja rozmyslam ako to zahrat,mam absolutne nuts,a dvoch lose superov v pote.
Povodny raisor je na tilte,uz som ho spominal minule,dobre sa pozname,avsak jednou z jeho prednosti je dobry laydown.
Dalsi osvedceny read nanho je ze s ked hitne dobre vsadza menej,ked hitne napr.TP zly kicker alebo second par vsadza skoro potsize a nemusi byt ani pf agresor.Davam ho teda na nejake 2 pary najskor.
Druhy hrac je idiot absolutna fish,ktorej 2x dosla rr strasse ked dorovnal flop s nicim...Ani zdaleka netusim co moze mat,dorovnava s hocicim vsetko,raz ma docalloval so 4tym parom na boarde Q2TTx,daval som 3 barelly.Mal A2....
Problem je vyska stackov,dvaja este mame cca 1300 behind,idiot ma cez 2k a v pote mame cca 1350 euro.
Moj image v ten vecer je pomerne normalny,ukazal som jeden jediny blaf,ked dosla farba na river a raisor z tejto hry mi uveril a zlozil dva pary (plus hru ked som 3 barelloval proti fishke)o tiez prispelo k tomu,ze zacal byt hot.
Otazka prva je ci som to mal raisnut na turne o nieco viac.
Otazka druha znie aku zvolit vysku raisu na riveri.Rozmyslam asi 3 minuty a hlasim raise all in.
Povodny agresor(inak vola sa Michi-urcite sa este niekedy vyskytne) rozmysla asi 10 minut,a sklada,druhy sklada tiez.
Bol lepsie raise na nejakych 500,co by vsetky dvojparove ruky a sety museli zaplatit,alebo som to pushol spravne.
Inak s J by to zaplatili obaja(moj image plus ich "skill" rovna sa call),prvy ho mohol kludne mat,hoci skor som vychadzal z toho,ze je to nejaky blocking bet s 2 pair.
Druhy ho mohol mat tiez,lebo bol typicka calling station,nemal absolutne nuts a mohol mat vycitky svedomia voci Michimu s ktorym sa dobre poznali a v ten vecer ho asi 3x nechutne suckoutol.
Mam IP AJs,lose hrac na tilte raisuje na 30,1 tiez absolutne lose hrac call,ja call.
Flop 9TK rainbow,bet 30,1 call,ja s GS a backdoor FD call.
Turn Q,uz tam bol aj FD(nie vsak moj), raisor bet 100,call,ja rr na 250,obaja call.
River blank,povodny raisor bet 200,1 call,ja rozmyslam ako to zahrat,mam absolutne nuts,a dvoch lose superov v pote.
Povodny raisor je na tilte,uz som ho spominal minule,dobre sa pozname,avsak jednou z jeho prednosti je dobry laydown.
Dalsi osvedceny read nanho je ze s ked hitne dobre vsadza menej,ked hitne napr.TP zly kicker alebo second par vsadza skoro potsize a nemusi byt ani pf agresor.Davam ho teda na nejake 2 pary najskor.
Druhy hrac je idiot absolutna fish,ktorej 2x dosla rr strasse ked dorovnal flop s nicim...Ani zdaleka netusim co moze mat,dorovnava s hocicim vsetko,raz ma docalloval so 4tym parom na boarde Q2TTx,daval som 3 barelly.Mal A2....
Problem je vyska stackov,dvaja este mame cca 1300 behind,idiot ma cez 2k a v pote mame cca 1350 euro.
Moj image v ten vecer je pomerne normalny,ukazal som jeden jediny blaf,ked dosla farba na river a raisor z tejto hry mi uveril a zlozil dva pary (plus hru ked som 3 barelloval proti fishke)o tiez prispelo k tomu,ze zacal byt hot.
Otazka prva je ci som to mal raisnut na turne o nieco viac.
Otazka druha znie aku zvolit vysku raisu na riveri.Rozmyslam asi 3 minuty a hlasim raise all in.
Povodny agresor(inak vola sa Michi-urcite sa este niekedy vyskytne) rozmysla asi 10 minut,a sklada,druhy sklada tiez.
Bol lepsie raise na nejakych 500,co by vsetky dvojparove ruky a sety museli zaplatit,alebo som to pushol spravne.
Inak s J by to zaplatili obaja(moj image plus ich "skill" rovna sa call),prvy ho mohol kludne mat,hoci skor som vychadzal z toho,ze je to nejaky blocking bet s 2 pair.
Druhy ho mohol mat tiez,lebo bol typicka calling station,nemal absolutne nuts a mohol mat vycitky svedomia voci Michimu s ktorym sa dobre poznali a v ten vecer ho asi 3x nechutne suckoutol.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Value bet s nuts na riveri-live NL 400
v prvom momente ked som cital a nevedel som velkost stacku a tvoju reakciu na riveri tak by som to zahral ai, ale ked vies ze super robi laydowns, tak by som mozno rr na dakych 550, s tym ze ak by ti doplatil jeden mozno by kvoli potu uz doplatil aj druhy, ak by daco mal. Niekto by to aj drzo minraisol, co by vyzeralo fishy ale mal by si podla mna oboch call, co by prinieslo +400
- somNula
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
No ja mozem prispiet len sng skusenostou ale overbet AI proti loose hracom funguju vyborne, a tu specialne ked J je velmi pravdepodobne aspon u jedneho a neni sanca ze by to niekto z nich zlozil, plus ak su to blazni zavolaju aj 2 parove ruky, ja by som to urcite shipol.
Iste mas blby pocit ked foldli ale tak nebudeme results oriented ze?
Iste mas blby pocit ked foldli ale tak nebudeme results oriented ze?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Po akcii oboch máš v pote 480 a ty betneš 250 na boarde, kde je už aj backdoor FD + rôzne dvojpárové ruky + ak má niekto set, tak ti na tom turne ešte doplatí veľa. O jackovi ani nehovorím, toho ti zaplatí insta.
Na turne by som šiel niečo od 400 do 500, menej ako 400 by som nedával.
River je potom omnoho jednoduchší, nakoľko neoverbetuješ.
Už si niekedy overshoveol v takomto spote s niečim iným ako nuts? Nemyslím.
Nedivil by som sa, keby ti ten týpek, o ktorom si napísal, že vie vo vhodnej chvíli položiť, zložil Jx.
Na turne by som šiel niečo od 400 do 500, menej ako 400 by som nedával.
River je potom omnoho jednoduchší, nakoľko neoverbetuješ.
Už si niekedy overshoveol v takomto spote s niečim iným ako nuts? Nemyslím.
Nedivil by som sa, keby ti ten týpek, o ktorom si napísal, že vie vo vhodnej chvíli položiť, zložil Jx.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
jesus fcking crist - naco hras deep ked nedokazes dostat do potu s nuts cely stack (vlastnou chybou)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-ten prvy mal KT,to znamena ze na turne by raise na cca 400 mozno aj viac dal,skor som tipoval toho jacka u toho druheho,ten aj keby ho mal tak by podla priebehu vecera neraisoval a zahral by to rovnako,predpokladam,ze mal tiez dva pary alebo trefu a draw
-
tuke s prvou polkou sa da suhlasit, s poslednymi dvomi vetami nie,J by platili obaja,prvy by sice porozmyslal ale dal by to,ten druhy hral len svoju handu,ten by ani nevedel,ze moze byt pobity
-
palo1973 napísal:uz som ho spominal minule,dobre sa pozname,avsak jednou z jeho prednosti je dobry laydown.
palo1973 napísal:Povodny agresor rozmysla asi 10 minut,a sklada
Ja neviem ako ty, ale ja na tilte obv nerozmýšľam 10 minút. V kombinácii s tým čo si napísal vyššie, by som povedal, že chlapík si napriek tiltu dokáže spočítať 2+2 a mal by ti po 10 min rozmýšľania foldnúť aj Jx, vzhľadom na to, že by ťa mal poznať ako píšeš.
Ak ťa pozná, tak vie, že toto NIKDY NIKDY nespravíš s niečím iným ako NUTS NUTS, hlavne nie takto deep.
Ten druhý ti to samozrejme dá ak trafil jacka, ale od toho prvého by som to podľa tvojho popisu nečakal ani keby mal jacka.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
-ako na tilte som mozno trochu prehnal,on je totiz na tilte kazdu session,dokaze nariekat dlhe minuty nad tym ako nestastne prehrava,a nie vzdy je to nestastne
-je zrejme ze chyba sa stala na turne,lahsie by platili na riveri,teda nebol by to potsize push
-v ten vecer som ho raisol na riveri s air,ked som mal v 3 way pote OESD a na riveri kde dosla flush som raisol all in ked on do potu asi 200 vsadil 130,samozrejme neboli sme az tak deep,bolo to nazaciatku
-je zrejme ze chyba sa stala na turne,lahsie by platili na riveri,teda nebol by to potsize push
-v ten vecer som ho raisol na riveri s air,ked som mal v 3 way pote OESD a na riveri kde dosla flush som raisol all in ked on do potu asi 200 vsadil 130,samozrejme neboli sme az tak deep,bolo to nazaciatku
-
toto mi pripomina hru kedy som foldol Tx na 9JQK4 boarde, ked typek na river nasunul asi 600 do 200 potu
Ale inak toto je imo prilis provokacne vlakno a poprosim adminov aby ho zmazali Neskutocne, ja na live nemozem nic vyhrat, nedostanem ziaden setup v moj prospech, prehravam KK proti QK a podobne a pali ma taketo problemy
Ale inak toto je imo prilis provokacne vlakno a poprosim adminov aby ho zmazali Neskutocne, ja na live nemozem nic vyhrat, nedostanem ziaden setup v moj prospech, prehravam KK proti QK a podobne a pali ma taketo problemy
- ferkan
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.