Expekt Poker
Re: Re: Re: Vyber z expektu.....
a ako sa potom daju vybrat tie peniaze co si tam mal predtym??? sa beru ako nejaky bonus ci co???
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: Re: Re: Vyber z expektu.....
je to ajtak čudné...doteraz sa mi nikde nestalo aby som nemohol vybrať speť na tu istú visa kartu ako som s nou depositol ......hm....
- chris_ambri
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
este raz to napisem
este raz priklad :
1. mas na ucte naprikald 100EUR (dajme tomu ze si nieco depositol, nieco vyhral, nieco prehral, skratka bol pohyb)
2. depositnes cez MB 200EUR, to znamena, ze na ucte mas spolu 300EUR
3. hned na to chces vybrat 300EUR na bankovy ucet (bez toho, aby si 200EUR pouzil na hru)
4. no a toto Ti nedovolia, mozes si vybrat 100EUR na bank. ucet a 200EUR iba s5 na MB
5. ak ale za tych 200EUR hras (hybes s nimi), tak potom no problem a mozes vsetko vybrat na bank. ucet.
Co sa tyka VISA karty, neviem ako to chodi, nedepositujem a ani cez nu nevyberam.
1. mas na ucte naprikald 100EUR (dajme tomu ze si nieco depositol, nieco vyhral, nieco prehral, skratka bol pohyb)
2. depositnes cez MB 200EUR, to znamena, ze na ucte mas spolu 300EUR
3. hned na to chces vybrat 300EUR na bankovy ucet (bez toho, aby si 200EUR pouzil na hru)
4. no a toto Ti nedovolia, mozes si vybrat 100EUR na bank. ucet a 200EUR iba s5 na MB
5. ak ale za tych 200EUR hras (hybes s nimi), tak potom no problem a mozes vsetko vybrat na bank. ucet.
Co sa tyka VISA karty, neviem ako to chodi, nedepositujem a ani cez nu nevyberam.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: este raz to napisem
mne to na P****Stars fungovalo, poslal som si 30$, pockal 3 dni co maju limit na najskorsi vyber po vklade a vybral som 700$ na MB
neviem ci expekt to robi inak ale na PS to nebol problem
neviem ci expekt to robi inak ale na PS to nebol problem
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: este raz to napisem
kazda herna ma ine podmienky. Najhorsi podla mojich skusenosti je Interwetten, ti hajzlici si uctuju 5% al. 10% (uz si nespominam presne) so sumy, ktoru chces vybrat, pokial si u nich svoj vklad aspon raz nepretocil. To znamena, ze vlozis cez MB 500EUR, na dalsi den ich potrebujes, tak ich chces vybrat a oni Ti s usmevom na tvari poslu mail, ze Ta upozornuju (fakt su mily, ze si daju tu namahu :-! ) ze Ti budu musiet strhnut ten poplatok a odvolaju sa na vseobecne podmienky, kde to maju osetrene.
-
Re: a odvtedy
este ze nie som gambler :) taketo problemy mat - uff
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Vyber z expektu.....
na kartu sa nedá vyberat už 8 mesiacov pomaly.bankvý prevod je spolahlivý do 48 hodín máš tam peniaze.100%.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: a odvtedy
no, ja nie som gambler :) ..ale hrac, znie to lepsie :-D ..myslim ale vo vseobecnosti, ze gambler nema pojem o tom, co je bankroll management a na co sluzi, na hru si poziciava peniaze atd atd :) ..na druhu stranu byt zodpovednym hracom je ok ;)
-
Je Expekt normalni herna?!
Pri cekani na zapas Sparty jsem si zahral 2x Turbo HeadsUp. Hned prvni hru jsem dobral cistou postupku. Hezke. Soupere jsem tlacil az jsem mel 2900:100 jeho chips, bety v tu chvili asi 300. Jenze pak to zacalo - on trefil 6x!!! allin kdyz ja napr. drzel AA vs. J 6 a on na river (jak jinak na Expektu) dobral postupku. Nakonec jsem to prohral, kdyz on opet dobral river proti memu flopu. Pri tech betech to samozrejme uz je cire lotto, ale tohle teda mne nasere.
Sel jsem si zahrat druhy souboj a rozhodl se, ze budu skladat dobre karty a naopak hrat jen opticky slabsi. Hmmmm a co se nastalo. Ja na 2 3 dobiram fullhouse proti jeho A x, ja na K 3 dobiram flush proti jeho A K na flopu A ... Proste postavene absolutne na hlavu. Tento souboj jsem vyhral a to jen diky tomu, ze jsem cilene hral co nejslabsi kombinace pri co nejhorsich flopech!!!
Sel jsem si zahrat druhy souboj a rozhodl se, ze budu skladat dobre karty a naopak hrat jen opticky slabsi. Hmmmm a co se nastalo. Ja na 2 3 dobiram fullhouse proti jeho A x, ja na K 3 dobiram flush proti jeho A K na flopu A ... Proste postavene absolutne na hlavu. Tento souboj jsem vyhral a to jen diky tomu, ze jsem cilene hral co nejslabsi kombinace pri co nejhorsich flopech!!!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.