martinique39 napísal:korki napísal:martinique39 napísal:tomu obrazku na stranke mame rozumiet tak ze ti pri hre cinka za chrbtom automat? naaaaadhera
Myslim ze narazas na kravinu... Poviem priklad Pezinok meste so 22k obyvatelmi, bola tam pokrova herna pobocka pokru23 udrzala sa tak pol roka, potom ju zavreli... Herne to maju tazke hlavne takto v takychto mestach ako povedzme Prievidza, Humenne a podobne... Preto to riesia automatmi, ruletou atd... Ako napriklad v Spiskej Novej Vsi...
Ked sa Ti nepaci(Aj tak si tam asi nikdy nezahras) tak tam ani nehraj a chodivaj do velkych herni do Golden Vegas alebo este lepsie do Rakuska do CCC...
len sa snazim poradit
automaty su pre tu najhorsiu vymletu luzu ... takze ak stavias poker na podobnu uroven tak to nie je cesta k uspechu. pokrova herna v malom meste moze prezit len ak ma nejaku uroven, styl, bar, restauraciu atd. nemozes ani len mysliet na to ze otvoris vecer na par hodin a si za vodou. teraz su to len zahulene pajzle odkial clovek vypadne hned ako vypadne (z turnaja namiesto toho aby si sadol, dal si slivovicu a predebatoval svoje chyby a uspechy.
Zdravím ta Korki,Presne tak,Ja mám známeho čo ma v lc ties herňu a dal tam 3 x pokrove stoly...Ja si myslím ze take malé mestá by maly hravat hlavne také vatsie turnaje .....U nas sa hrava Cash game 1/2 eur 1,2 x do tyzdna ..piatok sobotu ale to kvoly tomu pridu hraci aj na cash lebo je vatsi turnaj . A v daka kontaktom chodia len na tie vatsie turnaje..300 eur Freez , 100 eur 1 x Rebuy ,1x Addon, 100 freez..S poriadným GARANTOM 4000,5000 eur !!! O tom to je ...Mna osobne 5 eur a 3 eur rebuy turnaje s poctom 300 ludi nebavia ..Ale povedzme 50,30, eur unl.2,3 stoly je to v pohode...skoro som za taky typ turnaja. Korki kava a horalka plati