Poker Stars
Re: Poker Stars
v ponuke Tourney/Satellite/FPP su turnaje do Sunday Milion step1 od 25/50/100FPP.. postupuje sa do step2 ktory je za 200FPP (ked sa do neho kvalifikujeme..neda sa odregistrovat) chcem sa opytat.. keby som este raz hral step1 dostanem cisto FPP body kedze som v step2 regnuty? za 50FPP v hyperturbo staci vyhrat jeden flip a mali by sme 4nasobok bodov
zaujima ma to preto.. lebo tento hrac hra cisto iba satellity a tieto step1 hra pravidelne aj ked je v step2...
http://www.pokerprolabs.com/kogeravnom/P****Stars.aspx urcite by si neminal body len tak
zaujima ma to preto.. lebo tento hrac hra cisto iba satellity a tieto step1 hra pravidelne aj ked je v step2...
http://www.pokerprolabs.com/kogeravnom/P****Stars.aspx urcite by si neminal body len tak
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
Hra niekto odtialto ten specialny Sunday Million?
-
Miham - Príspevky: 136
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 43 krát/3 krát
ja som si dal spolocne s dalsimi turnajmi asi 9 tento vecer ,
na 8smich som vypadol pri prvom flipe , na 9tom turnaji na druhom flipe.
My worst day co sa tyka equity ever.
k tomu este tato supersession na cashi nl200 popri turnajoch.
na 8smich som vypadol pri prvom flipe , na 9tom turnaji na druhom flipe.
My worst day co sa tyka equity ever.
k tomu este tato supersession na cashi nl200 popri turnajoch.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
No mne sa podarilo zo zaciatku zdvojnasobit stack a odvtedy som bol totalne card dead. Az do levelu 400/800 kde som raz zdabloval s AQo vs ATo. Potom preslo niekolko orbitov bez mojho zapojenia. Ked som so stackom 10k pri blindoch 600/1200 pushol svoje 99 z EP a dostal call od toho isteho hraca co predtym a ukazal 55 som sa citil celkom silny, ale flop 5xx moje nadsenie pochovalo a kedze turn a river ziadny zazrak nepriniesol bol som out na cca 11,500. mieste
-
Miham - Príspevky: 136
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 43 krát/3 krát
palikax napísal:Nevymazujte heslo po 20h , je tam moznost opozdenej registracie, ale heslo uz niektory nestihli najst.
Malo by to byt opravene, hadam to bude aj fungovat, uvidime dnes
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ahojte po registracii som vlozil do PS herne 50 eur,vycistil som 50 eurovy bonus a chcem si peniaze vybrat.Je tam,ze bonus sa vztahuje az na tri vklady.Bude mi to platit aj ked teraz peniaze vyberiem a vlozim si trebars o dva tyzdne 200 eur?budem mat aj vtedy 100% bonus?
- armsammy87
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ak ma na mysli bonus kod STARS600, tak myslim, ze to nie je mozne, pretoze je to vlastne jeden reaload bonus pri ktorom je mozne depozitovat na 3x az do $600. Takze si myslim, ze ak vyberies a znova vlozis, tak uz ten bonus kod nebudes mat aktivny. Ale mozem sa mylit.
edit: nieco o tom si mozes precitat tu http://www.P****Stars.com/poker/promoti ... posit-100/ pripadne napis na support, na PS su dost rychli
edit: nieco o tom si mozes precitat tu http://www.P****Stars.com/poker/promoti ... posit-100/ pripadne napis na support, na PS su dost rychli
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Ahojte...
Poker ma velmi bavi, no o peniaze som este nehral a trocha sa toho zatial bojim :-)
Rad by som vyskusal Poker Stars.
Chcem sa spytat, kolko penazi musim minimalne poslat, ak chcem hrat poker stars?
Za odpoved vopred mooc moooc dakujem
Poker ma velmi bavi, no o peniaze som este nehral a trocha sa toho zatial bojim :-)
Rad by som vyskusal Poker Stars.
Chcem sa spytat, kolko penazi musim minimalne poslat, ak chcem hrat poker stars?
Za odpoved vopred mooc moooc dakujem
- Billy Dollar
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Minimalny vklad je 10$
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
..alebo poznas niekoho kto ma na PS ucet, tak Ti moze poslat cez player transfer uz od par centov
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.