Expekt Poker
Re: Re: Re: Re: Re: Re:yegon
vobec nie som presvedceny, ze cim vyssi limit tym lepsi hraci, castokrat mam pocit, ze prave na NL 100 su najprijatelnejsi a to o pokri ani netusim tolko kolko ty vies....
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:yegon
noooo...
1, yegon podla mna nie je k...
2, ja som nehral zatial viac ako NL100,a tam sa mi to zda byt zatial najlepsie....vyssie si dlho trufat nebudem....a aj keby tak nemam preco..na NL 100 este nehram fullstack atd...cize tak do 2000 USD ostavam na NL100
inak kazdy tusime o pokri svoje a podla toho si hrame....ja som dlho hraval NL10,20 atd....ale tak nejak sa mi to nepacilo....tak som skusil NL50 uz lepsie...ale tak skusil som este o uroven vyssie...a NL100 mi vyhovuje aj ked skacem ako besna koza hore dole...ale tak berem to hlavne vazne(aj ked nehram o vlastne) a vyska stavok ma donuti hrat aj rozumne...niekde som sa to naucit musel...tak drzte palce nech sa tedy zlepsim a zacnem aj stupat:-)
1, yegon podla mna nie je k...
2, ja som nehral zatial viac ako NL100,a tam sa mi to zda byt zatial najlepsie....vyssie si dlho trufat nebudem....a aj keby tak nemam preco..na NL 100 este nehram fullstack atd...cize tak do 2000 USD ostavam na NL100
inak kazdy tusime o pokri svoje a podla toho si hrame....ja som dlho hraval NL10,20 atd....ale tak nejak sa mi to nepacilo....tak som skusil NL50 uz lepsie...ale tak skusil som este o uroven vyssie...a NL100 mi vyhovuje aj ked skacem ako besna koza hore dole...ale tak berem to hlavne vazne(aj ked nehram o vlastne) a vyska stavok ma donuti hrat aj rozumne...niekde som sa to naucit musel...tak drzte palce nech sa tedy zlepsim a zacnem aj stupat:-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
skusil som
prave som dohral session NL100 okolo 1000 handov
vysledok -170$ :)
hraci su mierne lepsi nez na NL50 ale nic podstatne, viac sa uz ale chodi tvrdo s draws a robi to velku variance, prehral som dva alliny raz s FD + par + overcard ktore mi neprislo a raz proti superovi s FD+overcard ked jemu docvalalo. Plus som 2x narazil s AK proti AA, raz allin pred flopom a raz na K-high flope. Ked to tak zoberiem tak som sa este celkom slusne z toho vyhrabal :)
v blizkej dobe skusim znova, dufam ze so stastnejsim vysledkom
vysledok -170$ :)
hraci su mierne lepsi nez na NL50 ale nic podstatne, viac sa uz ale chodi tvrdo s draws a robi to velku variance, prehral som dva alliny raz s FD + par + overcard ktore mi neprislo a raz proti superovi s FD+overcard ked jemu docvalalo. Plus som 2x narazil s AK proti AA, raz allin pred flopom a raz na K-high flope. Ked to tak zoberiem tak som sa este celkom slusne z toho vyhrabal :)
v blizkej dobe skusim znova, dufam ze so stastnejsim vysledkom
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: skusil som
zo -170 je u mna normal...a potom pozvacsa anstane +170 :-D....len ja to stihnem za 100-200 handov:D aj jednym aj druhym smeorm...casto aj dvakrat:-D
vsimam tize ze FD sa hra agresivne....bo sak po flope mas na ten flush asik 9cards na turn a na river...co je slusne....
a drzim palce do buducnosti(snad aj ja sa hupnem uz aspon cez 300 USD)...:-)
vsimam tize ze FD sa hra agresivne....bo sak po flope mas na ten flush asik 9cards na turn a na river...co je slusne....
a drzim palce do buducnosti(snad aj ja sa hupnem uz aspon cez 300 USD)...:-)
- wizdo
Re: Re: skusil som
no dnes to bolo lepsie :)
1000 hands = +244$
1000 hands = +244$
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: skusil som
len tak dalej....drzim palce...ja dnes zatial ako maly plus ale ta prehra 108vs Q4 ma stala zase kvantum USD:...takze skoda
- wizdo
zmena avataru
chcem sa opytat, to je normalne ze sa mi neda zmenit v Options avatar? mozem klikat na tie sipky kolko chcem :(
- jozko
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: zmena avataru
Ale ono to jde, ale jenom v options v Lobby, a myslim, ze nemuzes sedet u zadneho stolu.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: zmena avataru
ja som skusal vsetko mozne aj nemozne a nejde mi to..hm
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.