Horsey7 napísal:ale ved 42% ti nestaci predsa mas investovane 4bb..do your math
To je pravda,
wizdo napísal:a možnosť že ideme 4ia tak som to shipol.
( zabudol som na shorta s 30BB) tak do takéhoto spotu vleziem vždy ak mám schopnú ruku. A TT88ds sa mi zdala dosť schopná nato aby som hral proti 3 súperom. Pričom hráč medzi mnou a 4beterom bol celkom schopný, t.j. ak má rozumnú ruku tak do 4way pôjde.
P.S. omaha nie je holdem, v omahe bývajú mega implied odds ( 3+way stackouty preflop alebo na flope sú celkom štandard), takže viem že síce ak pôjdem do 1ného som pozadu ale pri 2 som už fajn a ak by sme šli všetci 4ia tak mám možnosť zobrať 330BB pot (mínus rake) , v ktorom som celkom good.
Oponent je kamarát, hrá celkom fit a nerobí blbosti Poker Stars $10.00 Pot Limit Omaha Hi - 5 players The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with T A T 8 UTG calls $0.10, CO raises to $0.30, Hero calls $0.30, 2 folds, UTG calls $0.20
Flop: ($1.05) T 9 J (3 players) UTG checks, CO bets $0.60, Hero raises to $2.20, UTG folds, CO calls $1.60
Turn: ($5.45) Q (2 players) CO bets $5.20,Hero ?
Mojou prvou chybou je na flope malý raise, mal ísť pot a na turne by som nemal čo riešiť, lebo dostanem 33% na call a s mojou rukou mám cca 40%+ aj keď má blockery.
No ale teraz čo na turne, ak putnem oponenta na ruku typu Kxxx s jasnou postupkou tak mám GS,set,FD a tiež postupku aj keď menšiu. Ak to pushnem potrebujem mať aspoň 37,3% na výhru ale netuším akú ruku má presne súper (postupka po K je 80%, 15% postupka po A, a zvyšok som lepší).Ak má napr postupku po K s FD nižšim tak mám 38% na výhru, ak má ale postupku po A s FD, tak mám 35% na výhru cca,ďalej 37% mám ak má postupku K a 2P atď.
Čiže otázkou je, bude dobré pushnúť alebo foldnúť?
Nočná pohodička ala session triafam platia, netriafam blufujem skladajú
Nehral som nič výnimočné, ale triafalo ma v správny čas, súpery callovali strašné hovadiny a tak som veselo zbieral money. Spravil som 1 chybu v session:
A Tu je. Súper lepší reg na PL10, z posledných 3 hier ma 2 krát 3betol, tak prišla ruka a flop otrasný, skúsil som check s tým že ak checkne behind betnem turn, ak betne 1/3 - 2/3 potu zhodím a ak potne tak pushujem, padla 3tia varianta a 100BB bolo het, chybou bolo toto rozhodnutie lebo keby som si pozrel poriadne jeho čísla a 3bet preflop tak mu práve naopak na polpot pushnem a na čokoľvek viac zahodím...proste podarilo sa mu to, aby som si ho všimol trochu sa naňho zameral a proste mu neveril(normálne som na ten bet instafold na vyšších limitoch) Poker Stars $10.00 Pot Limit Omaha Hi - 4 players - View hand 560598 The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with A 3 A 6 1 fold, BTN calls $0.10, Hero raises to $0.40, BB raises to $0.80, 1 fold, Hero raises to $2.50, BB calls $1.70
Flop: ($5.10) 3 T T (2 players) Hero checks, BB bets $4.00, Hero raises to $8.10, BB calls $4.05 all in
Turn: ($21.20) 8 (2 players - 1 is all in)
River: ($21.20) 2 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $21.20 Hero shows A 3 A 6 BB shows J 9 7 T BB wins $20.20 (Rake: $1.00)
Perličkou dnes boli HU....iba 9 kusov...7:2, ale vďaka jednému s ktorým som zahral 4 HU, všetky spm ofc vyhral (mal jasné línie) a on dával stále acepted rematch ale po 4tom HU nám to odmietlo dať daľší...
No a dám jednu zaujímavú ruku... Súper je 56/25/3bet 0 so slabou agresivitou na jednotlivých streets... Poker Stars $10.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 560612 The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Turn je celkom OK aj keď 6tku(5432) by som tam videl radšej, súper dáva divný bet, o ktorom si hovorím že by mohlo byť 86 callujem s tým že mi hrá FD, a outy na full asi tiež...
River: ($9.05) Q (2 players) BB checks, Hero ???
river je divná karta, bije ma AA,TT,QQ,KJ,J8,86 , z toho AA,TT nemá,J8 najskôr tiež nie takže ostáva misnutý FD, 2P set 777 všetko ostatné ma bije (QQ,KJ,86), dať či nedať nejaký polpot valuebet?
Spoiler:
Final Pot: $9.05 BB shows Q 4 3 A Hero shows 3 9 9 3 Hero wins $8.65 (Rake: $0.40)
No a ešte graf: P.S. EV krivka je nejako rozumne blízko winnings neviem čo sa deje, ale aspoň to nie je šťastie....
graf omaha hraca 26.jpg (79.26 ) Zobrazená 1984 krát