official sport thread
Re: official sport thread
Vsetko sa to zlomilo ked sme udrzali oslabovku 5:3, ale este nestihol nas hrac dokorculovat do obranneho pasma. imo to vyzera tak, ako keby sa ti pruhovani dohodli cez prestavku s tymi bielimi ze ved padajte, simulujte a my vam to budeme piskat pokial neotocite. Ako keby sa citili trapne, ze nam v 2. tretine dali presilovku 5:3 + sa im to nepodarilo odcinit v tom nezmyselnom 2+2 treste, ked sme zvysovali na 3:1. To Hossovo vylucenie bolo na smiech. A este to vylucenie za zdrzovanie hry, wtf ?..to som snad videl 2x za zivot, spiny zebrovane. Uz chybalo len premeranie hokejky
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
myslim, ze 3:1 v 3. tretine je stav, s ktorym sa da vyhrat zapas..divne vylucenia boli aj u Finov a hlavne sme z jedneho dali gol, takze v tom by som nespravodlivost nehladal
Fini viac bojovali a hrali disciplinovanejsie, to ze mali na konci trochu viac stastia, nevysvetli tie 3 inkasovane goly v 3. tretine
celkovo som spokojny s vykonom nasich na olympiade, no dnesny zapas sa dal zahrat 3x lepsie
aj tak gg chalani
Fini viac bojovali a hrali disciplinovanejsie, to ze mali na konci trochu viac stastia, nevysvetli tie 3 inkasovane goly v 3. tretine
celkovo som spokojny s vykonom nasich na olympiade, no dnesny zapas sa dal zahrat 3x lepsie
aj tak gg chalani
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey:
Máš pravdu. Potvrdil to aj Demitra, že si ten záver prehrali hlavne nedisciplinovanosťou. Otázka je, prečo za stavu 3:1 v poslednej tretine začne mužstvo nabité profesionálmi hrať nedisciplinovane. Veď proti Kanade mali len 2 vylúčených za celý zápas. Ak by to boli nejakí zelenáči, tak sa to dá pripísať ich neskúsenosti a hernej nevyzretosti. Takto potrebovali nejaký "spúšťač". A nedá sa poprieť, že tí pruhovaní priložili "ruku k dielu". Podobne aj taký J. Ruutu, o ktorom komentátor povedal, že je šťastnejší, ak vyprovokuje súperov faul ako keď dá on sám gól, naznačil spôsob hry niektorých Fínov. To však neospravedlňuje, samozrejme, našich, že sa takýmto provokatérom nechajú vyprovokovať.
Takže, ak dealer rozdáva Tvojim súperom tri karty, tak ani Tvoje AA nemajú po riveri veľkú šancu
Ale naozaj to bol jeden z najlepších turnajov zo strany našich hráčov predovšetkým po hernom prejave a teraz už neostáva nič iné len dúfať, že sa našim trénerom podarí dať dohromady silný team na blížiace sa MS.
Máš pravdu. Potvrdil to aj Demitra, že si ten záver prehrali hlavne nedisciplinovanosťou. Otázka je, prečo za stavu 3:1 v poslednej tretine začne mužstvo nabité profesionálmi hrať nedisciplinovane. Veď proti Kanade mali len 2 vylúčených za celý zápas. Ak by to boli nejakí zelenáči, tak sa to dá pripísať ich neskúsenosti a hernej nevyzretosti. Takto potrebovali nejaký "spúšťač". A nedá sa poprieť, že tí pruhovaní priložili "ruku k dielu". Podobne aj taký J. Ruutu, o ktorom komentátor povedal, že je šťastnejší, ak vyprovokuje súperov faul ako keď dá on sám gól, naznačil spôsob hry niektorých Fínov. To však neospravedlňuje, samozrejme, našich, že sa takýmto provokatérom nechajú vyprovokovať.
Takže, ak dealer rozdáva Tvojim súperom tri karty, tak ani Tvoje AA nemajú po riveri veľkú šancu
Ale naozaj to bol jeden z najlepších turnajov zo strany našich hráčov predovšetkým po hernom prejave a teraz už neostáva nič iné len dúfať, že sa našim trénerom podarí dať dohromady silný team na blížiace sa MS.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
skoda toho vcerajska,ale inak MUSIME byt spokojni s priebehom turnaja,ved sme predsa skoncili pred muzstvami ako rusko,cesko ci svedsko
-zaujal ma hlavne vykon halaka,konecne mame brankara svetovej triedy,o obrancoch sa vela nehovorilo,co je dobre,znamena ze hrali solidne,co bol tiez roky nas problem,o charovi skoda hovorit,je to momentalne najlepsi obranca na svete,nielen ze hra super telom,ale aj pozicne je skvely a aj dobre prihrava
-z utocnikov hrali dobre hlavne zednik a demitra,a aj handzus,viac som cakal od kopeckeho a aj ziga-na nom vsak bolo vidno ze 2 roky nehral hokej,nasa liga je nieco ine ako medzinarodne sutaze
-viac som cakal od hossu a gaborika,niezeby hrali zle ale hraci ich formatu by mohli dat aj viac golov a rozhodnut trebars vyrovnane zapasy trebars hatrickom
-zaujal ma hlavne vykon halaka,konecne mame brankara svetovej triedy,o obrancoch sa vela nehovorilo,co je dobre,znamena ze hrali solidne,co bol tiez roky nas problem,o charovi skoda hovorit,je to momentalne najlepsi obranca na svete,nielen ze hra super telom,ale aj pozicne je skvely a aj dobre prihrava
-z utocnikov hrali dobre hlavne zednik a demitra,a aj handzus,viac som cakal od kopeckeho a aj ziga-na nom vsak bolo vidno ze 2 roky nehral hokej,nasa liga je nieco ine ako medzinarodne sutaze
-viac som cakal od hossu a gaborika,niezeby hrali zle ale hraci ich formatu by mohli dat aj viac golov a rozhodnut trebars vyrovnane zapasy trebars hatrickom
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
w4444x napísal:+2 sa dava ked hrac utrzi krvavu ranu po nedovolenom zakroku
To viem, ale kde tam bola krv?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
su to lamy, uluckovali uz vobec to ze sa dostali tak daleko imo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Finove HOV.. hrali cely turnaj, meli nejlehci skupinu, proto postoupili primo, nas uLUCKovali a rano jsem se sice nedival, ale podle komentaru KLASIKA - zebry vzdy zarezali Ceskoslovensko
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
dneska sa radsej vyhybam akymkolvek mediam, sportom, spravam a novinam ale aj tak som zachytil pri prepinani rozhovor s visnovskym a videt takeho hraca s tolkymi skusenostami plakat po zapase sa len tak nevidi... uprimne mi uz davno nebolo nikoho tak luto, tato generacia si zasluzila zavesit si poslednu medajlu na krk a so zadostucinenim vyzliect reprezentacny dres... ten pocit sklamania je este o to horsi ze na dlhe predlhe roky nastava obdobie temna a bojov o zachranu... aj tak su to hrdinovia akych tento narod nemal vela a mali by byt zato patricne oceneni...
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:... ten pocit sklamania je este o to horsi ze na dlhe predlhe roky nastava obdobie temna a bojov o zachranu... aj tak su to hrdinovia akych tento narod nemal vela a mali by byt zato patricne oceneni...
kokso kasli na poker, mas talent - mozes pisat scenare pre telenovely
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
http://sportky.topky.sk/c/44037/video-b ... lomil-ruku
Inak ak sa dobre pamatam z cias ked som sam premienal 11ky tak strelec nemoze zastat,spomalit pohyb ano,ale uplne zastat nie,ale mozno sa nieco zmenilo.Podla mna iregularny gol.
Inak ak sa dobre pamatam z cias ked som sam premienal 11ky tak strelec nemoze zastat,spomalit pohyb ano,ale uplne zastat nie,ale mozno sa nieco zmenilo.Podla mna iregularny gol.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.