Blog uplakanej princezničky (Drobec)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Drobcov zaciatok

Odoslaťod tucniak 28 Feb 2010 15:09

ehm blocking bet je nieco co sa pouziva dost casto podla mna a to najma v pripadoch ked odpisujes na ruku a nie si si celkom ist ci je to bet /fold alebo check/fold a tak napises, ze najlepsia alternativa je predsa blocking bet :angel:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Horsey7 28 Feb 2010 15:22

podla mna blocking bet neexistuje :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod tucniak 28 Feb 2010 15:32

to uz naznacil JK ze je to hlupy koncept:D
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod dzejkej 28 Feb 2010 18:07

Horsey7 napísal:podla mna blocking bet neexistuje :)

urcite existuje a je to mladsi brat "raise for information" a rodicia su "min3bet" a "passive drawing OOP" .. dost uchylna rodinka :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod LOCAT3R 28 Feb 2010 18:24

JK, este si zabudol starych rodicov: "open shove za 100bb" a "4b/fold s JJ" :D :D
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Drobec37 28 Feb 2010 20:40

o takomto čase som chel dat dnes ešte jednu session ale zase ma naštval jeden turnaj čo som hral tak som sa radšej dotoho nepuštal a spravim report za mesiac februar.
Začnem turnajami od nového roku som začal sem tma hrat aj MTT turnaje kde som asi vždy najvačšia :fish: pri stole očividne to neviem hrat kedže len v 2% sa viem dostat do ITM. :wall: ked som prichadzal na LA a hraval som tam firs deposit turnaje tak som zo 7 turnajov bol 2 krat na FT a 6 v ITM tieto výsledky ako sa teraz zda boli začiatočnicke štaste. okrem nich som hraval aj ine a tiež mi to šlo ale to čo sa deje teraz ma fakt tiltuje. naučil som sa ovladat tilt pri CG ale MTT ma vždy vedia riadne :x .
Cash game mesiac som začal trošku neskoro kedže som mal ešte skušky a vtedy som nehrával. Prvé dni som hral zle plus 2-3 suckouty a dostal som sa do minusu 6BI dalšie dni boli však lepšie a stratu som dohnal a skušal som shoty na NL20 kde som si vravel že po prehrati 2BI idem spat na NL10:). samozrejme po jednej session to tak aj bolo tak som prešiel nižšie kde som hral asi s velkým sebavedomím za 1k hands dal minus 10BI. Naštastie som hned na druhý den chytil HOTRUN kedže som tem minus dokázal zmazat ba dokonca sa dostat aj do plusu znova som skusil shot na NL20 kde sa mi celkom vyhýbali suckouty a dokázal som aj mojov hrou byt na tomto limite ziskový. Takže stále som na NL20 kde mám aj celkom dobrý BR takže nemusim prechadzat na NL10 po každom prehratom BI.
Moj BR je momentálne 560$ :Yahoo!:
pripájam graf kde ma dost štve moja červená kotru stale nedokážem dostat pod kontrolu a ide mi do minusu aj ked mám silno ziskové session.
Prílohy
Februar.JPG
Februar.JPG (121.56 ) Zobrazená 1497 krát
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod tucniak 28 Feb 2010 21:30

v tvojom poste sa dost vela krat objavilo slovo zisk a rozne jazykove mutacie tohto slova
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod Drobec37 28 Feb 2010 21:59

tucniak napísal:v tvojom poste sa dost vela krat objavilo slovo zisk a rozne jazykove mutacie tohto slova

ale nie pretože by som ho preferoval len som opisaval ako natom som v počte BI a celkovo za mesiac. o hre nepíšem vela lebo viem že mám velké rezervy ale verim že dobré výsledky znamenaju zelpšenie hry.
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod tucniak 28 Feb 2010 22:04

to podla mna nie je pravda s mensej vzorke uz vobec urcite
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod Drobec37 28 Feb 2010 22:30

no ano z malej vzorky sa to moc zistit nedá alebo su to milimetrové zlepšenia ktoré ja vidim ked si pozeram moje stare videa ked sa pozerám do HH často vidim chybu a umna jeto krok v pred ked si uvedomujem čo všetko robim zle sice len malý krok v pred ale lepšie ako stagnovat alebo ist spať. uvedomujem si pri pokri viac veci stíham rátat odds skušam rozoberat ruky pišem si viac poznámok a tieto výsledky vidím aj za také male množstvo ruk.
ale zase si aj uvedomjum že toho čo stále neviem a neovládam je milion krát viac
Obrázok používateľa
Drobec37

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!