Vieš čo, neviem, nerobíte nič zle, snažíte sa udržať v ZA poker na normálnej úrovni, ale ja proste nemôžem za to, že pridem do baru a chalani tam hrajú poker 10e freezeout a spytam sa prečo nejdu radsej do bluffu za pokrový stôl s dealerom na 3+5 rb a oni "mam v p*či celý bluff")
Proste asi ľuďom na tom Bluffe niečo nesedí, možno miesto teda lokalita, možno hráči, možno termíny turnajov, ja napríklad som tam nikdy nebol, som hráč dá sa povedať len freezeoutov, no cez tyzden nemozem o tej vašej 19:00 či 18:30 a cez vikendy si ani nepamätám, že by ste tam niečo mali také. Možno aj to je problém.
Veľa hráčov je školopovinných alebo aj zamestnaných, konce vašich turnajov padajú niekedy aj na polnoc, príde týpek domov o jednej, dokym sa osprchuje a nažere su dve hodiny a za 3-4 hodiny vstavat do skoly ci roboty to nie je bohviečo. Viem, viem, skoro vsade sa hrava vecer, ale sami vidite, ze treba skúšať zmeny, možno raz príde taká zmena, ktorá sa chytí. A dávať viac freezeoutov. Low je podla teba? 3+5 Rb? Namiesto neho radsej 10 alebo 15e freezeout, alebo daj na vikend 10e freezeout, daj fee 2e, daj to na 17:00 a ja ti pošlem cely moj bar (cca 15-20 hráčov) ... A nerýpem, nesmejem sa, ja si vašu prácu vážim.