Expekt Poker
Re: vlade , chipfeeder
ne to prave dela jen tady na b-win full tilttu vsechno fpoho jen expert, ale jeste asi pred 5 dnema mi to slapalo oka ale ted proste nic vzdy nejakej posranej problem no ja vzdy sem tam minut pred a hned jak to naskoci tak se registruju ale proste nic asi me nemaj radi *SLZA*
- --Smuz--
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Vklad
pokousel jsem se vlozit pres kartu na iternetu vklad na expekt ale uz trikrat ym to zamitlo muj vklad a ja nevim proc napsal jsem i email tam kam me to odkazalo ale zatim zadna odpoved a ja nevim co se stalo a proc a proc my to nebere vklad na ucte penize jsou a karta je latna takze nevim o co jde
- Speeddy
- Založený: Jan 2007
Re: Vklad
No musis si v banke vybaviť povolenie na tieto platby pretože ich máš zablokované.
Predpokladam že si ešte nevkladal na tieto herne sú vklady blokovane a musiš požiadať banku o ich odblokovanie - mne to slsp urobili na pockanie cez telefon za poplatok 50 Sk
Predpokladam že si ešte nevkladal na tieto herne sú vklady blokovane a musiš požiadať banku o ich odblokovanie - mne to slsp urobili na pockanie cez telefon za poplatok 50 Sk
- lubka
- Založený: Dec 2007
Re: Re: Vklad
no jeste jsem nic nevkladal na expekt a jak to udelat jeste dnes pres telefon jinak jsem na icq online ted 271-318-938
- Speeddy
Re: oprava
proste smula, nic vic, nevymlouvat na hernu a hrat dal........treba 4 turnaje najednou a az z jednoho vypadnes, zapnout dalsi a nevymlouvat se kurva na hernu nebo luck !!!
Je to uz hooodne trapne
Je to uz hooodne trapne
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
SVK poker weekend na expekte
Reagujeme na viacere poziadavky o samostatny turnaj len pre hracov so zlym pripojenim a nemoznostou sa registrovat na freeroll turnaje a prinasame SVK weekend na expekt.com Poker.
Pripravte sa na dalsi vikend (25.-27.1.2007) pocas ktoreho si ako slovensky hrac pokru pridete na expekte na svoje.
Pripravene su dva 50$ freeroll turnaje, jeden $100 1FPP turnaj a jeden $300 50FPP turnaj. Vsetko len pocas vikendu a len pre Slovakov!
Presny zoznam, datumy a casy zasleme adminovi stranky a urcite to bude zverejnene tu na pokerportaly, sledujte rubriky pocas tyzdna.
Doporucujeme nahrat si par FPP bodov pocas tyzdna, aby ste mali bezproblemovy vstup do vsetkych turnajov. gl expekt
Pripravte sa na dalsi vikend (25.-27.1.2007) pocas ktoreho si ako slovensky hrac pokru pridete na expekte na svoje.
Pripravene su dva 50$ freeroll turnaje, jeden $100 1FPP turnaj a jeden $300 50FPP turnaj. Vsetko len pocas vikendu a len pre Slovakov!
Presny zoznam, datumy a casy zasleme adminovi stranky a urcite to bude zverejnene tu na pokerportaly, sledujte rubriky pocas tyzdna.
Doporucujeme nahrat si par FPP bodov pocas tyzdna, aby ste mali bezproblemovy vstup do vsetkych turnajov. gl expekt
- expekt
Re: SVK poker weekend na expekte
daju sa nejak nahrat FPP aj ked mam na ucte iba 0.62$?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: SVK poker weekend na expekte
ak ich investujes v cash alebo sitngo tak hej, ale musis vyhrat a zase ich vlozit. do konca tyzdna hadam nazbieras aspon jeden FPP. :-)
- jdobos
- Založený: Sep 2007
Re: Re: Re: SVK poker weekend na expekte
no do cashgame nemozem ist lebo tam sa da ist s min 1$ a mohol by mi niekto dat link kde pise ze za kolko $ co dam do hry alebo do turnaja mam kolko FPP? aspon ten 1FPP by som chcel na ten turnaj
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.