Expekt Poker

Diskusia k herni Expekt Poker

Expekt a CE ..

Odoslaťod Lisaci 21 Jan 2008 17:24

Chtel bych jen trochu apelovat na Expekt :)
A take bych chtel slyset jejich nazor :) .. CE je paradni vec .. 5000 dollaru a malo hracu .. ale jeste jsem se nestacil kvalifikovat .. protoze ten cas 20:15 :( .. je totalne nevyhovujici .. stacilo by aby byl treba pondeli streda od 16:00 utery ctvrtek patek od 20:15 a sobota nedele je to uz jedno :) ..
Lisaci

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Expekt a CE .. Lisaci

Odoslaťod expekt 21 Jan 2008 17:38

Zial pri nastavovani casu, alebo datumu nikdy nevyhovieme vsetkym. Kazdy ma individualny denny program a svoj rezim a neda sa to zladit. Tento turnaj bezi prvy mesiac a nastavili sme cas, ktory je optimalny pre vacsinu hracov v krajinach, pre ktore je urceny. Su tam aj vikendove kvalifikacie prave pre hracov, ktorym to cez tyzden nevychadza. Ale dakujeme za prispevok a urcite pouvazujeme ak sa bude pokracovat aj nasledujuci mesiac aby tam bol nejaky termin v navrhovanom case. Vdaka, expekt
expekt

Založený: Jan 2007

Re: Re: Re: Re: SVK poker weekend na expekte

Odoslaťod vlade 21 Jan 2008 17:43

Tu mas tabulku

vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: SVK poker weekend na expekte igy94

Odoslaťod expekt 21 Jan 2008 17:46

- In multi-table tournaments and sit 'n' go tournaments at least 15FPPs (depending on your poker VIP level) are given for every $1 paid tournament fee. For example, a tournament that has a buy-in of $20+2 will earn you 30 FPPs (the higher your poker VIP level the more FPPs you will earn, see table below).

- Ring games: All players at the table who have been dealt pocket cards will receive FPPs as long as the table rake exceeds $0.25. You can see exactly how many FPPs you will earn per hand in the table below.

Prelozim

V MTT turnajoch a SNG turnajoch ziskavate minimalne 15 FPP bodov za kazdych 1 USD zaplatenych ako turnajovy poplatok. Napriklad turnaj s buy-in $20+2 vam prida 30 FPP bodov.

Cach stoly: vsetkym hracom, ktorym sa rozdali karty budu pripisane FPP body v pripade, ze rake z hry presiahne $0.25. Presny pocet bodov za hand mozete vidiet v tabulke.

http://www.expekt.com/gfx/poker/358_FPP_Table_NO_Shadow.jpg

cely text je tu:
http://www.expekt.com?pageid=2855
expekt

Re: Re: Expekt a CE .. Lisaci

Odoslaťod Lisaci 21 Jan 2008 18:03

Dekuji moc :) .. nejde o prelozeni na jeden urcity cas ktery bude vyhovovat me .. ale o vetsi casove rozlozeni .. jinak bokem ... vcera mi expekt udelal strasnou radost .. vyhrala jsem prvni dollarky .. za 1FTP bod jsem ziskala 160 dollaru .. byla jsem "az" 3 tech 500 by bylo lepsi :)
Lisaci

CE kvalifikace

Odoslaťod acvonmilan 21 Jan 2008 21:54

Dneska to bylo zajimave postaveno - vitez bral postup, druhy bral 53usd a postup do ctvrtecniho rollu. Nevim, zda to nekdo vidi jinak, ale druhe misto mi prislo daleko vyhodnejsi - vzal jsem 53usd a postup si vyhraji ve ctvrtek :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

vybrani penez z uctu

Odoslaťod Lisaci 23 Jan 2008 16:14

2. Částka, kterou chcete vybrat, musí být stejná nebo menší než částka, kterou jste vložili prostřednictvím MB na svůj hráčský účet.

Neni to trochu divne ?? Takze kdyz vyhraju nejake penize muzu si vybrat jen castku kterou jsem tam vlozil ???
Lisaci

Re: vybrani penez z uctu

Odoslaťod wizdo 23 Jan 2008 17:10

hmm...a neni tam ze treba splnit jednu z dvoch podmienok....

teda ak som spravne pochopil a vlozim z MB a nijak inak...tak mozem vybrat ciastku do vysky 16 000sk...tj tak 700USD...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

1FPP tournament piatok

Odoslaťod stiso 24 Jan 2008 12:41

Mohol by mi niekto kompetentny odpovedat? - minuly piatok som skoncil na 1FPP tournament na expekte do desiateho miesta a prvych desat vyhrava pokrovy set. To mi pride postou alebo mam este splnit nejaku podmienku? Vopred vdaka.
stiso

Re: 1FPP tournament piatok

Odoslaťod expekt 24 Jan 2008 13:02

Neviem zial o aky turnaj presne ide, nakolko ste nenapisali presny nazov a ani nazov promo akcie a kedze nebol organizovany lokalne na Slovensku musi to byt promo akcia, ktora prebiehala globalne z nasej centraly. Viete mi to prosim upresnit? Rad Vam pomozem, vecne ceny su vzdy zasielane z centraly postou. Dakujem.
expekt

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Expekt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!