Expekt Poker
Re: OMAHA HI LO
hehe, ja sa tiez len ucim, ale ved je to easy, cakas na dobre karty a ked mas najlepsie tak to osolis :) Uplne najlepsie je mat aj hi aj lo naraz :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: OMAHA HI LO
hehe, je to uzasna hra a aj vcelku easy ako pise vlado, ked sa drzis tejto strategie :) ..mna by skor zaujimalo, kedy sa mi v omahe oplati dorovnat napriklad na flope/turne superove bety a v akej vyske (kedze vacsinou az na turn river sa rozhoduje, kto ma aku silnu ruku), na toto som este tak celkom neprisiel, pretoze sa mi zda, ze niekedy zatial zbytocne vyhadzujem v tomto pripade do vzduchu peniaze. Na druhu stranu, ak pride nejaky nuts na hi a k tomu dost dobry low, nie je az take tazke niekoho vyprovokovat do all-inu.
Zatial to hram len pre zabavu, necital som nejaku aspon zakladnu strategiu na omahu, snad sa k tomu niekedy dostanem :)
Zatial to hram len pre zabavu, necital som nejaku aspon zakladnu strategiu na omahu, snad sa k tomu niekedy dostanem :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re
ad Lizu : nechces si zalozit svou sekci kde by sis mohl od rana do vecera jen stezovat? :)
ad omaha H/L: je to taky moje nejoblibenejsi hra, hraju proste na Low, a kdyz nemam poflope tu nejlepsi nebo draw na ni tak zahazuju. a nezridka se suited kartama chytis flush, takze pak to muzes poradne solit kdyz vis ze LO je tvoje a na HI muzes na riveru jen ziskat
ad omaha H/L: je to taky moje nejoblibenejsi hra, hraju proste na Low, a kdyz nemam poflope tu nejlepsi nebo draw na ni tak zahazuju. a nezridka se suited kartama chytis flush, takze pak to muzes poradne solit kdyz vis ze LO je tvoje a na HI muzes na riveru jen ziskat
- hokejkamail
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re
:-* jsem rad ze mam tak oddaneho fanouska ktery by si cetl mou vlastni temu *THUMBS UP*
- hokejkamail
- Založený: Júl 2007
Re: pre expekt
Som rad, ze sa vam akcia SVK poker weekend paci. Na vsetkych turnajoch bolo pekne "obsadenie" (myslim zname nicky aj z diskusie) a po poslednych diskusiach o 10 minutovych blindoch a shortstacku som dal nastavit vacsi priestor pre hru a aj viac chips na zaciatok. Plus aj R/A su slusne a to aj pre zajtrajsi 300 USD turnaj. Uz sa tesim co predvedu zucastneni. gl
- expekt
Re: Re: pre expekt
pridávam sa k pochvale za pripravené turnaje*THUMBS UP*. konečne som si zahral aj na freerolle poker a nie tie bežné all in party:). verím, že podobných akcií (aj s nejakým tým buyinom) bude viac.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: Re: Re: pre expekt
tiez sa mi to lubilo....dalo sa hrat snad az do konca uplne v pohodke...:-)))a tize by som bral podobne turanje..ked tak aj s buy inom by nebolo zle:-))
som zvedavy na zajtra:-)
som zvedavy na zajtra:-)
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Dakujem, pre spokojnost hracov urobime maximum. Ale skutocne staci poslat feedback a turnaje vieme prisposobit podla potreby. Je samozrejme tazke najst model, ktory vyhovuje vsetkym, ale nejaka zlata stredna cesta vzdy existuje. gl
- expekt
Model ktory vyhovuje vsetkym...
ja bych bral 15 minut levely ,starting chips 3000 a do turnaja aspon symbolicky buy in...tot vsio...
a neviem sak modelov neni vela
10 abo 15 minut an levely, 1500,3k,5k chips
free,FPP abo buy in,.,.by tu ludia mohli popisat svoj nazor:-)
a neviem sak modelov neni vela
10 abo 15 minut an levely, 1500,3k,5k chips
free,FPP abo buy in,.,.by tu ludia mohli popisat svoj nazor:-)
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Inak pridam este info, ze jedna vyborna prilezitost ako si zvysit hraci kapital bude o tyzden na finale CE Poker Classic, kde je dotacia 5000 USD a hrat mozu iba CZ/SK/HU/PL. Je tam zatial iba 19 ludi z kvalifikacii a ocakavame maximalne 50 priamych buy-in vo vyske 50+5USD. Takze skutocne dobra sanca, platenych je 25 miest. Zatial jasny favorit pre najvyhodnejsiu investiciu. Kvalifikacie za 3+0.30 bezia este tyzden a aj tam je cca. 8 hracov denne a jeden berie token. Taky tip odo mna, gl expekt
- expekt
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.