emjaykov pruuuuser
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
emjaykov pruuuuser
zdravicko ludia taka nenormalna vec sa stala...
hravam na lucky ace na accounte jednoho pokerportalistu (dovod je nepodstatny) dal mi svoj login ja som si na supporte zmenil moneybookers adresu kvoli cashoutom a vsetko bolo fine a frcalo ako malo... az do chvile ked som si chcel zvysit svoj cashout limit, depozitol som a cashoutol som vacsiu ciastku ako zvycajne... v tom sa okamzite ozval support ze vraj chcu:
- photocopy of a recent bank statement showing your transactions with Moneybookers or a Moneybookers statement showing your transactions with us.
tak som im poslal printscreen z mojho moneybookers, kde je vidno moj moneybookers acconut a to ze som robil prevody od nich...
no a tu sa dostavam k problemu
dnes vecer ma nepotesil dalsi email od nich:
Thanks for providing this document; unfortunately, the information on this screenshot is not sufficient to fully complete our investigation.
Upon further reviewing of your account, it was noted that your registered details does not match with what was used to activate your MoneyBookers account, please explain the reason for this action?
cize v skratke som sa dovtipil ze herna nejako ziskala informacie o mojom moneybookers ucte a porovnala ich s tym co mam v herni pisane na pokerportalistu a pozaduju vysvetlenie preco sa tieto info nezhoduju...
kedze nemam ani sajnu co im odpisat aby mi nejakym zazrakom neblokli ucet kde mam najviac penazi co som kedy v herni mal tak vas prosim o akulkovek myslienku co by sa dala pouzit...
rozmyslam nad tym ci ma vyznam skusat cashout ale to je asi dost beznadejne v tejto chvili...
thx za kazdy napad emjay
hravam na lucky ace na accounte jednoho pokerportalistu (dovod je nepodstatny) dal mi svoj login ja som si na supporte zmenil moneybookers adresu kvoli cashoutom a vsetko bolo fine a frcalo ako malo... az do chvile ked som si chcel zvysit svoj cashout limit, depozitol som a cashoutol som vacsiu ciastku ako zvycajne... v tom sa okamzite ozval support ze vraj chcu:
- photocopy of a recent bank statement showing your transactions with Moneybookers or a Moneybookers statement showing your transactions with us.
tak som im poslal printscreen z mojho moneybookers, kde je vidno moj moneybookers acconut a to ze som robil prevody od nich...
no a tu sa dostavam k problemu
dnes vecer ma nepotesil dalsi email od nich:
Thanks for providing this document; unfortunately, the information on this screenshot is not sufficient to fully complete our investigation.
Upon further reviewing of your account, it was noted that your registered details does not match with what was used to activate your MoneyBookers account, please explain the reason for this action?
cize v skratke som sa dovtipil ze herna nejako ziskala informacie o mojom moneybookers ucte a porovnala ich s tym co mam v herni pisane na pokerportalistu a pozaduju vysvetlenie preco sa tieto info nezhoduju...
kedze nemam ani sajnu co im odpisat aby mi nejakym zazrakom neblokli ucet kde mam najviac penazi co som kedy v herni mal tak vas prosim o akulkovek myslienku co by sa dala pouzit...
rozmyslam nad tym ci ma vyznam skusat cashout ale to je asi dost beznadejne v tejto chvili...
thx za kazdy napad emjay
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Re: emjaykov pruuuuser
sak skus pravdu,hadam to pochopia
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popravde nad tym som ani nerozmyslal, to by mi asi len velmi tazko preslo
-
tak keby aj majitel uctu napisal nejake cestne prehlasenie ze ti ten ucet "daroval" tak by to neslo myslis?
-
povedz, ze vyuzivas MB ucet znameho, pretoze tam ma vacsi limit
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
popoBA napísal:tak keby aj majitel uctu napisal nejake cestne prehlasenie ze ti ten ucet "daroval" tak by to neslo myslis?
urpimne popo neverim ze toto by preslo...
marcoo12snv napísal:povedz, ze vyuzivas MB ucet znameho, pretoze tam ma vacsi limit
toto je celkom fine napad ak by som to skombinoval s tym ze je to ucet niekoho z rodiny, otca/stryka/bratranca a dalej by som to skombinoval s tym ze mi to je uprimen luto a ze som si neuvedomil ze je to v rozpore s pravidlami a ze ak bude treba som ochotny tie mb ucty znova vymenit a potom by sme to uz nejako cashoutli
-
dobre tak si hlavne potom zmaz tuto temu kym si to neprecita niekto z ich supportu a mas po konspiracii
-
uff, to znie nepekne, gl with that.
idem si ta odvsadial vymazat nieze ma s tebou nejak spoja
idem si ta odvsadial vymazat nieze ma s tebou nejak spoja
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Neviem akym approval procesom prebieha player transfer, ale poslal by som peniaze niekomu koho poznas a "vyklidil lod". Toto Ti rozhodne neprejde. Porusil si aj medzinarodny zakon o prani spinavych penazi aj podmienky herne.
Ked vestko zlyha, otvor HU NL highstakes stol a prehraj to vsetko s niekym, komu na jeho ucte nezalezi [alebo vytvor dummy ucet] a pokus sa nasledne z toho druheho accountu o player transfer alebo cashout. Necudoval by som sa, keby ti revokokovali Tvoj account kym sa cela situacia nevysvetli, a Ty to nemas velmi ako vysvetlit, cize sa uz mozno k takejto moznosti ani nedostanes.
Dalsia vec, precitaj od slova do slova podmienky herne, mozno sa tam najde nieco, o co sa mozes opriet.
Vela stastia, budes to potrebovat!
A moznoze maju natolko v <>, ze ked priznas barvu a zahras sa na hlupeho, tak to nechaju tak, ale tomu mi je akosi tazko uverit.
Ked vestko zlyha, otvor HU NL highstakes stol a prehraj to vsetko s niekym, komu na jeho ucte nezalezi [alebo vytvor dummy ucet] a pokus sa nasledne z toho druheho accountu o player transfer alebo cashout. Necudoval by som sa, keby ti revokokovali Tvoj account kym sa cela situacia nevysvetli, a Ty to nemas velmi ako vysvetlit, cize sa uz mozno k takejto moznosti ani nedostanes.
Dalsia vec, precitaj od slova do slova podmienky herne, mozno sa tam najde nieco, o co sa mozes opriet.
Vela stastia, budes to potrebovat!
A moznoze maju natolko v <>, ze ked priznas barvu a zahras sa na hlupeho, tak to nechaju tak, ale tomu mi je akosi tazko uverit.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Najst niekoho na .. ehm .. nenapadny postupny "stolovy $ transfer" .. znie ako zaciatok a keby sa nenasiel, tak skusit nieco s tym, ze pouzivas ucet znameho kvoli limitu/mene, atd.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.