paysafecard
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
paysafecard
je jedna z moznosti plateb na hracsky ucet.Setkal jsem se s touto platbou u B**n a je to pro menejrychlejsi platba bez poplatku navic.Timto bych se chtel optat jinych hracu,jestli uz timto zpusobem platili i u jinych poker spolecnosti.Jde mi spise o čechy,pac Slovensko je psane v hernach a ČR nikoliv.
- ropak-1
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: ja
Jo, tohle me taky dost zajima.. koupim si v trafice tuhle kartu a pak kod vlozim na B**n a prictou se mi penize .. to je super, ale jak se to pak da vybrat ty penize, kdyz vsude vetsinou pozaduji nejdriv vklad pres BU nebo MB? Díky za odpoved.
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Re: ja
ja uz vlozil penize na B**n pres BU,tak ho mam aktivovany na vyber.Me jen stve,ze ostatni spolecnosti maji taky platby paysafecard,ale zadna ji nechce z ČR.Jen B**n zareagoval rychle a prijimaji je.Expekt,bet-at-home,betway,stan james,atd ti je taktez berou,jen ne z čech.
- ropak-1
Re: re: ropak
v nedeli jsem tam zkousel proplatit kartu,ale nahore se mi otevreli meny a czk tam nebylo=-O
- ropak-1
bet-at-home
takze dalsi herna bere tyto karty.Uz jsou dve:)*THUMBS UP*
- ropak-1
Re: paysafecard
Cav.Prosim vas ide to previest te peniaze aj ked som zo slovenska?Dik
- PrcoKiller
- Založený: Apr 2008
Re: paysafecard
aj mna by zaujimalo ci paysafe card ktoru kupim na slovensku pojde v herni P****Stars..
- 9Imike9
- Založený: Okt 2008
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.