skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers

Odoslaťod palo1973 08 Jan 2010 22:57

uz si nepamätam presne,ale pomerne rychlo to prislo
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod keso26 08 Jan 2010 23:32

pakroc napísal:dakujem za odpoved,
takze to poslali aj vam asi, za kolko dni ste to priblizne dostali domov?

3-4 dni
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Belghar 09 Jan 2010 03:00

No pri dnesnom pokuse poslat peniaze medzi MB uctami som prisiel nato , ze som pri registracii asi uviedol zly datum narodenia {absolutne to nechapem) registroval som sa asi rok dozadu a pri poslani penazi do poker herne to odomna datum nepytalo. Tak mam otazku mozu s tym aj vacsie problemy okrem toho ze nemozem posielat a bude to vyzadovat datum narodenia pri vyber(zrejme hej). A este jedna otazka je mozne to nejak riesit?
Belghar

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/2 krát

Odoslaťod vlade 09 Jan 2010 03:30

Belghar napísal:No pri dnesnom pokuse poslat peniaze medzi MB uctami som prisiel nato , ze som pri registracii asi uviedol zly datum narodenia {absolutne to nechapem) registroval som sa asi rok dozadu a pri poslani penazi do poker herne to odomna datum nepytalo. Tak mam otazku mozu s tym aj vacsie problemy okrem toho ze nemozem posielat a bude to vyzadovat datum narodenia pri vyber(zrejme hej). A este jedna otazka je mozne to nejak riesit?

Urcite napis na ich support a popis im problem, priloz oskenovany obciansky kde vidno datum narodenia, chyby sa stavaju, mohli by to zmenit.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod TomMolivan 09 Jan 2010 08:51

J, mal som podobný problém, pri registrácií som omylom zadal zlý dátum. Dá sa to jednoducho riešiť, tam v nastaveniach alebo kde na to majú na to vyhradenú samostatnú sekciu. Je potrebné mať oskenované ID.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Belghar 09 Jan 2010 09:11

Ok dik
Belghar

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/2 krát

Odoslaťod dawidsvk 11 Jan 2010 15:27

neviete niekto priblizne kolko dni trva kym mi pride list na overenie adresy? Daval som poziadavku 31.12 a ak nepocitam vikendy a sviatky co boli, tak dnes je 5. den a nic neprislo :( Ako dlho to trvalo kym vam to prislo?
dawidsvk

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod Mlachi 11 Jan 2010 15:57

no mne to prislo po necelych dvoch tyzdnoch...
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod dzejkej 11 Jan 2010 16:18

dawidsvk napísal:neviete niekto priblizne kolko dni trva kym mi pride list na overenie adresy? Daval som poziadavku 31.12 a ak nepocitam vikendy a sviatky co boli, tak dnes je 5. den a nic neprislo :( Ako dlho to trvalo kym vam to prislo?

No napr. mne to neprislo vobec :-D. Ale netreba zufat. Aj ked sa list strati a oni dalsi neposielaju, tak sa im da napisat a vyziadaju si od Teba dokumenty, na ktorych je jasne viditelna Tvoja adresa. Mne sa to tak podarilo poriesit nascannovanim 2 faktur, uploadnutim k nim a bolo.

Inak by som odporucal cakat tak do 20.1.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod dawidsvk 11 Jan 2010 17:55

dzejkej napísal:No napr. mne to neprislo vobec :-D. Ale netreba zufat. Aj ked sa list strati a oni dalsi neposielaju, tak sa im da napisat a vyziadaju si od Teba dokumenty, na ktorych je jasne viditelna Tvoja adresa. Mne sa to tak podarilo poriesit nascannovanim 2 faktur, uploadnutim k nim a bolo.

Inak by som odporucal cakat tak do 20.1.

diki...trosku si ma upokojil, ze ked to nahodou nepride, tak je aj ina cesta...ale tak dufam ze ten list nakoniec pride :)
dawidsvk

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!