skrill.com (moneybookers.com)
Re: moneybookers
uz si nepamätam presne,ale pomerne rychlo to prislo
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
pakroc napísal:dakujem za odpoved,
takze to poslali aj vam asi, za kolko dni ste to priblizne dostali domov?
3-4 dni
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
No pri dnesnom pokuse poslat peniaze medzi MB uctami som prisiel nato , ze som pri registracii asi uviedol zly datum narodenia {absolutne to nechapem) registroval som sa asi rok dozadu a pri poslani penazi do poker herne to odomna datum nepytalo. Tak mam otazku mozu s tym aj vacsie problemy okrem toho ze nemozem posielat a bude to vyzadovat datum narodenia pri vyber(zrejme hej). A este jedna otazka je mozne to nejak riesit?
- Belghar
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/2 krát
Belghar napísal:No pri dnesnom pokuse poslat peniaze medzi MB uctami som prisiel nato , ze som pri registracii asi uviedol zly datum narodenia {absolutne to nechapem) registroval som sa asi rok dozadu a pri poslani penazi do poker herne to odomna datum nepytalo. Tak mam otazku mozu s tym aj vacsie problemy okrem toho ze nemozem posielat a bude to vyzadovat datum narodenia pri vyber(zrejme hej). A este jedna otazka je mozne to nejak riesit?
Urcite napis na ich support a popis im problem, priloz oskenovany obciansky kde vidno datum narodenia, chyby sa stavaju, mohli by to zmenit.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
J, mal som podobný problém, pri registrácií som omylom zadal zlý dátum. Dá sa to jednoducho riešiť, tam v nastaveniach alebo kde na to majú na to vyhradenú samostatnú sekciu. Je potrebné mať oskenované ID.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Ok dik
- Belghar
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/2 krát
neviete niekto priblizne kolko dni trva kym mi pride list na overenie adresy? Daval som poziadavku 31.12 a ak nepocitam vikendy a sviatky co boli, tak dnes je 5. den a nic neprislo Ako dlho to trvalo kym vam to prislo?
- dawidsvk
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
no mne to prislo po necelych dvoch tyzdnoch...
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
dawidsvk napísal:neviete niekto priblizne kolko dni trva kym mi pride list na overenie adresy? Daval som poziadavku 31.12 a ak nepocitam vikendy a sviatky co boli, tak dnes je 5. den a nic neprislo Ako dlho to trvalo kym vam to prislo?
No napr. mne to neprislo vobec . Ale netreba zufat. Aj ked sa list strati a oni dalsi neposielaju, tak sa im da napisat a vyziadaju si od Teba dokumenty, na ktorych je jasne viditelna Tvoja adresa. Mne sa to tak podarilo poriesit nascannovanim 2 faktur, uploadnutim k nim a bolo.
Inak by som odporucal cakat tak do 20.1.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:No napr. mne to neprislo vobec . Ale netreba zufat. Aj ked sa list strati a oni dalsi neposielaju, tak sa im da napisat a vyziadaju si od Teba dokumenty, na ktorych je jasne viditelna Tvoja adresa. Mne sa to tak podarilo poriesit nascannovanim 2 faktur, uploadnutim k nim a bolo.
Inak by som odporucal cakat tak do 20.1.
diki...trosku si ma upokojil, ze ked to nahodou nepride, tak je aj ina cesta...ale tak dufam ze ten list nakoniec pride
- dawidsvk
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.