Vyber -moneybookers
Re: Vyber -moneybookers
Pani, dakujem Vam velmi pekne...uz mozem ist spokojne pit
Ak budete na oplatku nieco potrebovat poradit ohladne pokru, kludne mi napiste
Ak budete na oplatku nieco potrebovat poradit ohladne pokru, kludne mi napiste
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Mozem sa spytat preco si posielate peniaze cez MB a nie priamo na ucet?
- Cizo7891
- Založený: Nov 2008
Cizo7891 napísal:Mozem sa spytat preco si posielate peniaze cez MB a nie priamo na ucet?
Lebo je dost herni do ktorych si nevlozis inak peniaze ako cez MB a myslim ze tiez ich je dost z ktorych to nejde vyberat priamo na ucet.
MB funguje vsade vklad a vsade aj vyber. Je zadarmo. Navyse vela hracov to robi tak ze chodi z herne do herne a clearuje bonusy a reaload bonusy potom vycashoutuje vsetko na MB ak chcu si nieco poslu na ucet a ostatne peniaze zase vlozia do inej herne a idu clearovat bonusy. Presne ako filmy o mimozemstanoch , Vytazis suroviny , zabijes vsetky zive bytosti a ides na inu planetu.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
tak, tak .. a taktiez nejake posielanie hore dole z herne na bankovy ucet a inak moze vyzerat divne a nechceme riesit nieco s danovym, pokial nie je treba
istota je istota
istota je istota
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Stale je nenapadnejsie ked na ucet s menom Jozko Mrkvicka pride suma od Jozko Mrkvica ako od PokernetworkGamblerstation
No ale myslim ze my hraci o hrajuci "Monopoly peniaze" sa nemusime strachovat o toto , kedze taky Cstrike este nesedi v Leopoldove a volne pobehuje po turnajoch.
No ale myslim ze my hraci o hrajuci "Monopoly peniaze" sa nemusime strachovat o toto , kedze taky Cstrike este nesedi v Leopoldove a volne pobehuje po turnajoch.
-
buschle napísal:No ale myslim ze my hraci o hrajuci "Monopoly peniaze" sa nemusime strachovat o toto , kedze taky Cstrike este nesedi v Leopoldove a volne pobehuje po turnajoch.
no neviem, dlhsie som ho tu na fore nevidel
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
no ja som si vybral raz prachy na kreditku a poslal to inam a mi na druhy den zvoni telefon z banky, ze tu maju taku a taku sumu a pise sa tam: "stavkovanie" a ci je to v poriadku .. chvilu na to som zakladal moneybookers, lebo sa mi nepaci "big brotha is watchin' ya"
-
Aha tak to uz chapem, som nevedel ze potom su problemy s bankami...
- Cizo7891
Cizo7891 napísal:Aha tak to uz chapem, som nevedel ze potom su problemy s bankami...
No mne volali, aby sa uistili, ze o tej transakcii viem. Ale tak ked mi povedia do telefonu: "podozriva transakcia", tak samozrejme netuzim, aby na mojom ucte boli podozrive transakcie a radsej moju drahu banku zatazovat nebudem .
-
to zas co ma znamenat kurva 1400E vyberem a na ucet mi pride 1369E. Fee MB je 1.8E . Kam sa stratilo 29,2E ?
Vyberal som uz z MB zmenenom na E.
Vyberal som uz z MB zmenenom na E.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.