Vyber z MB
Re: zartik
ja mam napsane - verifikovany
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: zartik
to stejne s adresou - poslali mi dopis s kodem a ten jsem potom zadal a ted mam taky napsane "verifikovany"
-
Re: Re: zartik
s adresou to mam aj ja tak
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Verifikácia účtu
Zdarec... mám taký problém. Zadal som si v MB svoj bankový účet a dal som ho verifikovať. Už je to ale týždeň a vo výpise som nezachytil žiadnu min. čiastku, ktorá by mi dorazila na konto (žiaden ver. kód). Teraz neviem, či som to tam zadal dobre alebo je problém ešte niekde inde. Som z toho akýsi nesvoj. Poraďte mi niekto, čo s tým? Dnes som ich požiadal o verifikovanie adresy. Má to nejaký súvis? Na kartu mi to zasa nedovoľuje vybrať dosť vysokú čiastku. Hm? Sakra práce *TIRED*
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Verifikácia účtu
pokial viem verifikacia uctu prebehne sama, s tym ze majitel bank. uctu by mal byt zhodny s majitelom MB konta... takze bez problemov mozes vybrat cash
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: Re: Verifikácia účtu
Mam pocit, ze na verifikaciu musis vlozit nejaku malu nimi urcenu sumu z uctu na MB
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Verifikácia účtu
Uhm, malú sumu som skúsil vložiť v sobotu. V banke je už evidovaná akože odišla, ale na účte v moneybookers sa ešte nič neukázalo. A nechcem vyberať peniaze na svoj účet, pokiaľ to nemám zverifikované. Čítal som, že tu malo zopár ľudí problém, že muselo dlhšie čakať, ale nikdy nie je dokončené, či sa nakoniec dočkali alebo museli písať na support a podobne. Bolo by fajn, keby mi poradil niekto z Čiech (ČSOBčka), ako si verifikovali účet v MB. Kartu mám zverifikovanú. Adresu som si požiadal zverifikovať dnes.
-
Re: Re: Re: Re: Verifikácia účtu
až ti platbu připišou na MB, tak zašlou zpět tu verifikační ;-) vydržať :-D
v sobotu banky akorat odepisuji penize - NIKDY nepripisuji :(
v sobotu banky akorat odepisuji penize - NIKDY nepripisuji :(
-
Re: Re: Re: Re: Re: Verifikácia účtu
Aha, takže postup by mal byť takýto? Ja pošlem nejakú sumu (100 Kč) na účet MB. Ten sa mi po nejakom čase (dúfajme) pripíše na MB. Potom požiadam o verifikáciu účtu na MB... oni mi zašlú nejakú mini sumu na môj účet v ČSOB. Ja opíšem VS, ktorý bude pri tejto transakcii a zadám ho do rámčeka, ktorý sa mi ukazuje pri tom, keď idem verifikovať účet a následne by to malo byť všetko ok?
-
hufelix
verifikacia uctu - musis previest cez internetbanking akukolvek sumu na ich bankovy ucet, pripadne ides do svojej banky a zadas priamy prikaz na uhradu, to znamena z Tvojho uctu na ich ucet. Na MB to budes mat pripisane do 3 prac. dni
verifikacia kred. karty - stiahnu Ti z kreditky malu sumu, ktoru napises do verifikacneho okienka
verifikacia adresy - poslu Ti list s kodom, trva to asi 2 tyzdne a kod napises do verifikacneho okienka
kazda z tychto verifikacii Ti zvysuje obrat/90 dni na MB ucte
verifikacia kred. karty - stiahnu Ti z kreditky malu sumu, ktoru napises do verifikacneho okienka
verifikacia adresy - poslu Ti list s kodom, trva to asi 2 tyzdne a kod napises do verifikacneho okienka
kazda z tychto verifikacii Ti zvysuje obrat/90 dni na MB ucte
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.