Vyber z MB

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: zartik

Odoslaťod APminer 08 Apr 2008 18:16

ja mam napsane - verifikovany
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: zartik

Odoslaťod APminer 08 Apr 2008 18:25

to stejne s adresou - poslali mi dopis s kodem a ten jsem potom zadal a ted mam taky napsane "verifikovany"
Obrázok používateľa
APminer

Re: Re: zartik

Odoslaťod 1zart1 08 Apr 2008 18:45

s adresou to mam aj ja tak
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Verifikácia účtu

Odoslaťod Hufelix 18 Aug 2008 18:52

Zdarec... mám taký problém. Zadal som si v MB svoj bankový účet a dal som ho verifikovať. Už je to ale týždeň a vo výpise som nezachytil žiadnu min. čiastku, ktorá by mi dorazila na konto (žiaden ver. kód). Teraz neviem, či som to tam zadal dobre alebo je problém ešte niekde inde. Som z toho akýsi nesvoj. Poraďte mi niekto, čo s tým? Dnes som ich požiadal o verifikovanie adresy. Má to nejaký súvis? Na kartu mi to zasa nedovoľuje vybrať dosť vysokú čiastku. Hm? Sakra práce *TIRED*
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Verifikácia účtu

Odoslaťod trikoza 18 Aug 2008 18:57

pokial viem verifikacia uctu prebehne sama, s tym ze majitel bank. uctu by mal byt zhodny s majitelom MB konta... takze bez problemov mozes vybrat cash
Obrázok používateľa
trikoza

Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Re: Re: Verifikácia účtu

Odoslaťod 1zart1 18 Aug 2008 19:09

Mam pocit, ze na verifikaciu musis vlozit nejaku malu nimi urcenu sumu z uctu na MB
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Re: Re: Re: Verifikácia účtu

Odoslaťod Hufelix 18 Aug 2008 19:39

Uhm, malú sumu som skúsil vložiť v sobotu. V banke je už evidovaná akože odišla, ale na účte v moneybookers sa ešte nič neukázalo. A nechcem vyberať peniaze na svoj účet, pokiaľ to nemám zverifikované. Čítal som, že tu malo zopár ľudí problém, že muselo dlhšie čakať, ale nikdy nie je dokončené, či sa nakoniec dočkali alebo museli písať na support a podobne. Bolo by fajn, keby mi poradil niekto z Čiech (ČSOBčka), ako si verifikovali účet v MB. Kartu mám zverifikovanú. Adresu som si požiadal zverifikovať dnes.
Obrázok používateľa
Hufelix

Re: Re: Re: Re: Verifikácia účtu

Odoslaťod APminer 18 Aug 2008 19:57

až ti platbu připišou na MB, tak zašlou zpět tu verifikační ;-) vydržať :-D
v sobotu banky akorat odepisuji penize - NIKDY nepripisuji :(
Obrázok používateľa
APminer

Re: Re: Re: Re: Re: Verifikácia účtu

Odoslaťod Hufelix 18 Aug 2008 20:15

Aha, takže postup by mal byť takýto? Ja pošlem nejakú sumu (100 Kč) na účet MB. Ten sa mi po nejakom čase (dúfajme) pripíše na MB. Potom požiadam o verifikáciu účtu na MB... oni mi zašlú nejakú mini sumu na môj účet v ČSOB. Ja opíšem VS, ktorý bude pri tejto transakcii a zadám ho do rámčeka, ktorý sa mi ukazuje pri tom, keď idem verifikovať účet a následne by to malo byť všetko ok?
Obrázok používateľa
Hufelix

hufelix

Odoslaťod keso26 18 Aug 2008 20:24

verifikacia uctu - musis previest cez internetbanking akukolvek sumu na ich bankovy ucet, pripadne ides do svojej banky a zadas priamy prikaz na uhradu, to znamena z Tvojho uctu na ich ucet. Na MB to budes mat pripisane do 3 prac. dni

verifikacia kred. karty - stiahnu Ti z kreditky malu sumu, ktoru napises do verifikacneho okienka

verifikacia adresy - poslu Ti list s kodom, trva to asi 2 tyzdne a kod napises do verifikacneho okienka

kazda z tychto verifikacii Ti zvysuje obrat/90 dni na MB ucte
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!