Vyvoj Mien

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: Vyvoj Mien

Odoslaťod yegon 09 Aug 2011 17:00

ja nastastie miniem viac nez zarobim takze nemam problemy s hladanim ulozisk pre peniaze :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tomiG 09 Aug 2011 20:29

DevilMayCry napísal:
tomiG napísal:no ja som asi taky skvely burzovy hrac ze vo february som predal svoje zlate rezervy a keby ze ich predavam dnes tak mam o 20k eciek viac :o tak asi vam nemam co poradit ale urcite ked sa bojite neakych 20-30%penazi dajte do zlata.a ked snimi nepracujete tak kludne aj viac....

bohaca ked to zlato je teraz tak drahe a dnes zase stupalo. Niekde som cital ze vraj sa oplati striebro, ze vraj je silne podhodnotene. Vie sa niekto vyjadrit ?

tak ako som uz napisal tiez nemam krystalovu gulu a neviem co striebro spravy ale poviem ti preco ja do striebra investujem min. hlavny problem je ze to nieje drahy ale technicky kov znie to zvlastne ale je to tak v 2009 sa jeho cena prave preto prepadla lebo zacal stagnovat priemysel kde sa vo velkej miere vyuziva dalej su obrovske loziska takze zasob je dost tretia nevyhoda je velky objem pomer k cene a s tym spojene naklady na bezpecne ulozenie a stvrta nevyhoda problematickejsii predaj.vidis to aj na dnesnom vyvoji cena zlata stupla o cca3% a striebro sa o 3% prepadlo prave koli strachu z dalsej priemyselnej recesie ked uz si chces vyhliadnut nenapadny a podla mna vyrazne podhodnoteny kov tak je to platina tiez u nej sice plati ze je to technicky kov a s tym spojene turbolencie ale dlhodobo sa jej cena pohybovala nad urovnou zlata boli casy ked sme platinu kupovali za dvojnasobok ceny zlata a dnes prisiel historicky okamzik kedy cena zlata prekonala platinu...ale moje odporucanie je only GOLD!!do troch rokov sa cena bude pohybovat okolo 2500usd za trojsku uncu dnes je to 1760usd ale pocul som uz aj odhady o 3000usd kazdopadne z dlhodobeho hladiska neprerobis i ked ja 9 mesiaci ocakavam miernu korekciu...tak uz odkladam krystalovu gulu :D
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod hegides 09 Aug 2011 20:39

.tomiG prve prispevky od teba co ma netiltuju :poklona:
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod tomiG 09 Aug 2011 20:55

hegides napísal:.tomiG prve prispevky od teba co ma netiltuju :poklona:

dik ked sa nejedna o poker tak je somnou celkom rozumna rec :D
tomiG

Odoslaťod hegides 09 Aug 2011 21:37

.ved toto.. :lol2:
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod magorko 10 Aug 2011 00:33

vie niekto, ako to bude vyzerat s dolarom v nasledujucich mesiacoch? vacsinu penazi na ucte mam v dolaroch a rozmyslam ci by som to mal zamenit teraz alebo cakat :/
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod tomiG 10 Aug 2011 02:03

magorko napísal:vie niekto, ako to bude vyzerat s dolarom v nasledujucich mesiacoch? vacsinu penazi na ucte mam v dolaroch a rozmyslam ci by som to mal zamenit teraz alebo cakat :/

velmi jednoducho sa ochranis presun 50% prostriedkou na euro a kedze sa jedna o menovy par tak ti je jedno ktorym smerom sa dana mena pohybuje stale si v nominale na tom istom na starse to mam tak urobene je tam eurovy ucet aj dolarovy tak si to popresuvaj 50-50 a mas pokoj ;) inak si myslim ze vyvoj usd na niekolko mesiacou dopredu nepozna ani barack obama :)
tomiG

Odoslaťod roche01 10 Aug 2011 09:30

Ja takisto nemám vešteckú guľu, ale keďže sa už nejakú dobu pohybujem na burze, dovolím si pár myšlienok z môjho vlastného aktívneho obchodovania:
Súhlasím s tomiG, že investovaním do zlata v súčasnosti človek veľa nepokazí. Ale je potrebné rátať s tým, že v priebehu niekoľkých týždňov (predpokladám, že najneskôr v septembri) dôjde ku korekcii ceny, čo ale nebude znamenať koniec uptrendu, skôr to bude ďalšia príležitosť k nákupu.
Čo sa týka platiny: súhlas :good:
Ohľadne striebra: Tam by som to až tak pesimisticky nevidel. Striebro je výrazne spotrebná komodita, tzn., že jej zásoby (nech sú v súčasnosti akokoľvek veľké) sa postupne budú znižovať. Dá sa teda predpokladať, že postupne sa aj jeho cena bude zvyšovať. A keďže je v súčasnosti cena v proovnaní napr. so zlatom nie v uptrende, je to možno dobrá príležitosť k investovaniu. Fakt je, že pokiaľ očakávame zhodnotenie investície v kratšom horizonte (1-3 roky) je zlato lepšia príležitosť (výhliadky na cenu 2500 - 3000$). Striebro je investícia na dlhší časový horizont (5-10 rokov).
Dolár: Ja osobne by som v súčasnosti s presunmi medzi $ a € počkal (sám momentálne ani Eur/USD neobchodujem a držím sa stranou). Tento menový pár je momentálne v range bez zrejmého smerovania. "Prispievajú" k tomu samé medvedie správy z EU aj z USA. Osobne sledujem skôr možnosť nastúpiť proti € s odhadom september - október. Ale ako napísal tomiG: Ako to nakoniec dopadne, nevie naozaj nikto.

P.S.: Všetky myšlienky sú len moje osobné názory a nikomu neodporúčam, aby sa nimi riadil. Nenesiem žiadnu zodpovednosť za prípadné rozhodnutia, ktoré ktokoľvek urobí na základe mojich názorov ;)

Za tento príspevok od roche01 poďakovali :
dzejkej
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod tomiG 10 Aug 2011 14:15

diky ale trosku mi to pride ako predpoved slovenskych meteorologov: jasno az polojasno prechodne zamracene prehanky aj burky na niektorych miestach aj dlhodobejsi dazd a teploty od 20 do 30 stupnou tak si potom mozme vybrat :D
tomiG

Odoslaťod slemo69 10 Aug 2011 16:14

Ahojte, zvazuje nakup zlata, len sa neviem rozhodnut z kade to kupit. Na nete sa najde par firiem, ale neviem ktorej mam verit. Vie tu niekto pomoct s vyberom ? Ma niekto skusenosti s nakupom/predajom zlata cez internet ? vdaka
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!