Vyvoj Mien
Re: Vyvoj Mien
Osobne by som si peniaze z pokru, hlavne v trikových objemoch neposielal priamo na bankový účet, ale cez nejakú peňaženku, ale súhlasím, že je fajn mať USD účet.
Platobnú kartu dáva Neteller, používam ju, napriek poplatku za výber okolo 6usd/4eur.
Platobnú kartu dáva Neteller, používam ju, napriek poplatku za výber okolo 6usd/4eur.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Osobne by som si peniaze z pokru, hlavne v trikových objemoch neposielal priamo na bankový účet, ale cez nejakú peňaženku, ale súhlasím, že je fajn mať USD účet.
Danove ucely a "nahodne" kontroly nadobudnutia majetku alebo je za tym aj iny dovod?
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:TuKE napísal:Osobne by som si peniaze z pokru, hlavne v trikových objemoch neposielal priamo na bankový účet, ale cez nejakú peňaženku, ale súhlasím, že je fajn mať USD účet.
Danove ucely a "nahodne" kontroly nadobudnutia majetku alebo je za tym aj iny dovod?
Myslim ze dovod si vystihol presne.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
___Mortylen___ napísal:Danove ucely a "nahodne" kontroly nadobudnutia majetku alebo je za tym aj iny dovod?
Tak nejako
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
..Ozaj ma tu niekto nejaky prehlad - skor odhad ako dlho bude dolar voci euru posilnovat a kam az moze zajst?
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Mlachi napísal:..Ozaj ma tu niekto nejaky prehlad - skor odhad ako dlho bude dolar voci euru posilnovat a kam az moze zajst?
predpoklad je taky, ze dolar bude posilovat, kludne sa moze stat silnejsi nez euro, take nieco sa moze stat do leta/koniec leta
(ak sa medzitym nezmenia nejake faktory)
-
SadPraetor - Príspevky: 114
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Vyrobne, menil som si vsetky dolare za eura v najvyssom kurze a teraz ked to pada mam eura a co s nimi, jaj krista.
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
sad chod sa uchadzat o miesto niekam do penty ked na pol roka vopred vies ako pojde $/E a dokoncavies ze dolar bude silnejsi:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:sad chod sa uchadzat o miesto niekam do penty ked na pol roka vopred vies ako pojde $/E a dokoncavies ze dolar bude silnejsi:)
tucniak a ty sa co do mna navazas? aku mas skolu? mas predstavu co som studoval ja? na zaklade coho do mna rypes?
pockam si najprv na odpoved, je mozne ze mas skolu na to urcenu, ale mam pocit ze sa staras do veci do ktorych sa nerozumies
v pokri kludne, drzim hubu, mas viacej skusenosti hras vyssi limit, ale aky zaklad mas na to aby si tu mohol hubovat?
-
SadPraetor - Príspevky: 114
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
http://www.euro-vs-dollar.com/wp-conten ... euro12.jpg
a ak dobre pozeram tak posilnovanie US ekonomiky a problemy v EU ( grecko, portugalsko, spanielsko ) tomu ozaj nasvedcuju.
Otazka je ale, kde drzat dolare, a co s tolkymi eurami v euroherniach ?
a ak dobre pozeram tak posilnovanie US ekonomiky a problemy v EU ( grecko, portugalsko, spanielsko ) tomu ozaj nasvedcuju.
Otazka je ale, kde drzat dolare, a co s tolkymi eurami v euroherniach ?
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.