Vyvoj Mien

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: Vyvoj Mien

Odoslaťod TuKE 09 Jan 2010 15:12

Osobne by som si peniaze z pokru, hlavne v trikových objemoch neposielal priamo na bankový účet, ale cez nejakú peňaženku, ale súhlasím, že je fajn mať USD účet.

Platobnú kartu dáva Neteller, používam ju, napriek poplatku za výber okolo 6usd/4eur.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 09 Jan 2010 15:34

TuKE napísal:Osobne by som si peniaze z pokru, hlavne v trikových objemoch neposielal priamo na bankový účet, ale cez nejakú peňaženku, ale súhlasím, že je fajn mať USD účet.

Platobnú kartu dáva Neteller, používam ju, napriek poplatku za výber okolo 6usd/4eur.

Danove ucely a "nahodne" kontroly nadobudnutia majetku alebo je za tym aj iny dovod?
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod pegas1975x 09 Jan 2010 15:37

___Mortylen___ napísal:
TuKE napísal:Osobne by som si peniaze z pokru, hlavne v trikových objemoch neposielal priamo na bankový účet, ale cez nejakú peňaženku, ale súhlasím, že je fajn mať USD účet.

Danove ucely a "nahodne" kontroly nadobudnutia majetku alebo je za tym aj iny dovod?

Myslim ze dovod si vystihol presne. :good:
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod TuKE 09 Jan 2010 22:13

___Mortylen___ napísal:Danove ucely a "nahodne" kontroly nadobudnutia majetku alebo je za tym aj iny dovod?

Tak nejako
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod Mlachi 12 Feb 2010 17:38

..Ozaj ma tu niekto nejaky prehlad - skor odhad ako dlho bude dolar voci euru posilnovat a kam az moze zajst?
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod SadPraetor 12 Feb 2010 17:59

Mlachi napísal:..Ozaj ma tu niekto nejaky prehlad - skor odhad ako dlho bude dolar voci euru posilnovat a kam az moze zajst?

predpoklad je taky, ze dolar bude posilovat, kludne sa moze stat silnejsi nez euro, take nieco sa moze stat do leta/koniec leta
(ak sa medzitym nezmenia nejake faktory)
Obrázok používateľa
SadPraetor

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod obivano 13 Feb 2010 12:17

Vyrobne, menil som si vsetky dolare za eura v najvyssom kurze a teraz ked to pada mam eura a co s nimi, jaj krista.
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod tucniak 13 Feb 2010 12:19

sad chod sa uchadzat o miesto niekam do penty ked na pol roka vopred vies ako pojde $/E a dokoncavies ze dolar bude silnejsi:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod SadPraetor 13 Feb 2010 12:28

tucniak napísal:sad chod sa uchadzat o miesto niekam do penty ked na pol roka vopred vies ako pojde $/E a dokoncavies ze dolar bude silnejsi:)

tucniak a ty sa co do mna navazas? aku mas skolu? mas predstavu co som studoval ja? na zaklade coho do mna rypes?
pockam si najprv na odpoved, je mozne ze mas skolu na to urcenu, ale mam pocit ze sa staras do veci do ktorych sa nerozumies
v pokri kludne, drzim hubu, mas viacej skusenosti hras vyssi limit, ale aky zaklad mas na to aby si tu mohol hubovat?
Obrázok používateľa
SadPraetor

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod obivano 13 Feb 2010 12:33

http://www.euro-vs-dollar.com/wp-conten ... euro12.jpg

a ak dobre pozeram tak posilnovanie US ekonomiky a problemy v EU ( grecko, portugalsko, spanielsko ) tomu ozaj nasvedcuju.
Otazka je ale, kde drzat dolare, a co s tolkymi eurami v euroherniach :D?
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!