1. ročník OPT
Re: No jo, dnes nic moc
Ja to posral, kdybych to udelal jako vcera, hral si jen silne handy a bez zbytecnych allin lotto pokusu tak jsem v pohode byl paty, sesty a udelal si trosku naskok. A ted jsem padl uz i na Expektu, 20. misto... kamos jeste hraje, je prubezne 4.!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Co to mam za den?
najprv dostanem QQ ked ma kely AA, potom nejaky bluffer na dalsom turnaji raisol allin s 6 8 off, dorovnal som ho s QQ, samozrejme na stol 6 6, tak som isiel rebuy, potom asi o pol hodinu ten isty hrac raise 900 pri bb 300 s Q 9 off, ja A K, tak nasraty na neho som dal allin 2800, on call, a dosla mu devina :(
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
to APminer
Boha Ty jsi sasek :-D Tak to snad neni mozne... Ty jsi musel dobehnout, vsadit vse a prohrat hned??? Jako pro mne sice fajn, nestahnes mne o moc, ale vzdyt se musis podivat kolik maji hoho a Arpino a radeji kolo pockat nez umrou ...
-
Re: to APminer
Tak ma zradilo KK. Ale zasa prinieslo mi asi 120$ na cash game na P*R. No vsetko sa proste neda
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: to APminer
mel jsem vic nez ten haluzar :( a zas mu to doslo !!! :-!
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
to vlade, AC
diky, ze jste na mne necekali :-D :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: to vlade, AC
Jojo, zatimco jsi byl mimo a honilo se Ti hlavou kolik na nas zase ztratis, tak my uz meli dohrano a bodiky naskakovaly Tobe :-D
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.