1. ročník OPT
Re: Re: Re: Re: No hezky se to srazilo
No ano a hlavne ze jsem mel dve hry predtim A A, to aby mne to asi navnadilo jak mi to zacina chodit :-D Ale tak porad to mam ve svych rukou, mam sanci tak 60:40 na druhe misto!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: No hezky se to srazilo
Podla mna sancu na 2 miesto mas 90:10, ja budem musiet riskovat a hrat na teba agresivne, ine mi neostava ak sa chcem dostat o priecku vyssie :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
90:10
Za normalnich okolnosti 14b k dobru a lepsi bilance vyhranych turnaju je hodne velky naskok. Prakticky se da rici, ze pokud alespon jednou skoncim pred Tebou, tak mas velike trable. ALE! Pod dojmem vcerejsi Klobasky... esti se mi jeste 3x vsechno takhle sejde tak to je sila! Vlado, sazis i kurzove sazky? Jake by bylo tak kurzove vyjadreni tehle sance? Kurz 5? A na mne 1,15 :-D Ze bych si vsadil 10usd ze sve vysledne premie na Tebe - a kdybych to udrzel tak bys mi poslal o to mene :-)
-
Vyprask
Tak jsem dostal ted odpoledne v tenise 1:6 a 0:6 - pokud by to tak melo pokracovat i vecer v pokeru, tak to snad radeji ani nebudu prihlasovat a usetrim pet babek :-)
-
Re: prestavka
kdyz to umis, je to sranda :-D WINNER IS ... :-D :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: prestavka
Mohlo Te to v te posledni hre trosku vyjebat cece - dojit jeste pika... myslim ze jsi celkem trnul ne? :-D Ale jinak u mne taky spokojenost, chtel jsem skoncit pred Vladem, to se podarilo!
-
Re: Re: Re: prestavka
ja pred hohem a vladem a oboje bylo :) ale i 3 bodiky navic jsou dobre *JOKINGLY*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.