100 bubakov na veceru
Re: fuf
jj, videl som, myslim ze si sa nechal uniest tym, ako brutalne ti chodili karty, asi si si mal pocit ze ti to pride uz ku vsetkemu :-D, co sa aj asi 5 hier po sebe stalo, napr. ku Q 2 off ti priesiel full house, alebo tiez k nejakej inej haluske ako 4 9 alebo nieco podobne ti prisli 2P.
Bola to sranda, celkom som sa tam zabavil 8-)
Dobry turnaj, blahozelam BarvyMANovi k 1. miestu. ;-)
Bola to sranda, celkom som sa tam zabavil 8-)
Dobry turnaj, blahozelam BarvyMANovi k 1. miestu. ;-)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
islo...
akoze na ospravedlnenie mojej prehry siel som all in aceovym kombom co je v poslednej trojke velmi dobra ruka. ale najviac sa mi pacilo potom co som prehral s barvym skoro cely bankroll tak som siel 6x po sebe all in a vzdy som mal na ruke A kombinaciu. to bolo cosi neuveritelne... no a nakoniec som na nej zhorel ked som mal A kombo a barvy 99.
- pavjan
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
:-)
ja som skoncil 21. To nasere :-) Cely cas som sledoval rafiho pri susednom stole, ktory mal sice len 200 chipsov, ale zato na neho blindy vychadzali neskor ako na mna. Ja som mal 1100 a ked mi prislo AK musel som ist do toho, nakoniec som prehral s 22 alebo takou nejakou rukou :-(
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Gratulujem...
...vsetkym co dosiahli vcera nejaky uspech !
(Barvymu k Nr.1, Pavjanovy k Nr.3 a dalsim... *THUMBS UP* )
p.s. Nemohol som sa zucastnit , mal som tazku cash game , ale nakoniec sa to otocilo ku mne
(muzi s penezi odisli se skusenostami a muz se skusenostami odesel s penezi :-D )
(Barvymu k Nr.1, Pavjanovy k Nr.3 a dalsim... *THUMBS UP* )
p.s. Nemohol som sa zucastnit , mal som tazku cash game , ale nakoniec sa to otocilo ku mne
(muzi s penezi odisli se skusenostami a muz se skusenostami odesel s penezi :-D )
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
pavjan
to je dobre,ja zas valim vposlednej dobe live ,tak dufam ze to do 28. aprila vygradujem na maximum. ;-)
p.s. vcera som hral proti FANTOMASOVY
(kamarat prisiel s 100% maskou fantomasa)
to si mal vidiet :-D
asi si ju na PB pozicam a nemate sancu ;-)
p.s. vcera som hral proti FANTOMASOVY
(kamarat prisiel s 100% maskou fantomasa)
to si mal vidiet :-D
asi si ju na PB pozicam a nemate sancu ;-)
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
bubaci kde ste
..este je na len 132 a posledne 2 minutky na reg !!!
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
dnesne heslo
Bohuzial nejaky neprajnik vyzradil heslo na nejake zahranicne forum, preto je tam dnes zasa vela zahraniciakov *SLZA*
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.