200 CZ/SK

Príspevky zo starej diskusie

Re: To vlade

Odoslaťod vlade 05 Júl 2007 19:29

Zmena emailu sa da spravit tak, ze zo stareho mailu ktory tu bol zaregistrovany posles novy mail a napises mi tam nech to zmenim a do hodinky to mas :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: pre expekt to Rauuul

Odoslaťod 016roy 05 Júl 2007 19:44

Caf rad Ta vidim u nas. No ono je to tak, ze svojho casu sme museli selektovat poliakov, rumunov a spol. z email zoznamu, lebo akonahle dosali email s heslom uverejnili ho na stranke niekde vo svojej krajine. Teraz sa o to stara Vlado, tak neviem ako to je s nimi teraz, ale myslim ze sa nic nezmenilo.

My hlavne chceme aby tie turnaje boli pre Cechov a Slovakov, nie ze by sme boli nejaki radikalny, ale stranku robime pre Slovakov a Cechov. Preto kebyze sem zverejnime hesla, tak by sa to do tyzdna /max. dvoch/ rozbehlo tak, ze by si od nas to heslo opisovali zahranicne stranky. Svojho casu sme kontrolovali este aj IP adresy, ci su z CZE alebo SVK, vypisovali nam na stranku po polsky a pod...

Chceme vam vyjst v ustrety, na to tato stranka je, ale musime aj "bojovat" proti tomu aby to neboli neceskolovenske turnaje. Hlavne tebe chceme vyjst v ustrety ;-), ale aj vsetkym ostatnym...Ked budem mat vlastny PC /tak o mesiac/, tak ti mozem hesla posielat aj cez ICQ, ak tea mame na seba este kontakt...

Zatial by som ti mohol poradit aj vsetkym s podobnym problemom, to co pise Vlado...Naozaj vam radi vyjdeme v ustrety...
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Re: Re: To vlade

Odoslaťod EIKON 05 Júl 2007 20:35

poslal jsem ti ho na support ;-)
EIKON

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: To vlade

Odoslaťod vlade 05 Júl 2007 20:48

Heh, no ved uz som ti to zmenil aj som ti poslal odpoved na seznam, ale zda sa ze ti ani to neprislo :) Prisiel ti uz dnes nejaky email na seznam?
vlade

Re: Re: Re: Re: To vlade

Odoslaťod EIKON 06 Júl 2007 21:13

Nic mi od tebe nepřišlo :(
EIKON

Re: Re: Re: Re: Re: To vlade

Odoslaťod vlade 06 Júl 2007 21:34

A nejaky iny email ti na ten seznam prisiel? =-O
vlade

Re: Re: Re: Re: Re: Re: To vlade

Odoslaťod EIKON 07 Júl 2007 09:23

od tebe nic :( ,jinak mi chodí denně několik e-mailů od různých lidí bezproblémů.
EIKON

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To vlade

Odoslaťod EIKON 07 Júl 2007 09:34

ted jsem si nechal poslat e-mail na seznam.cz a na gmail.com. Na seznam.cz to přišlo hned,a na gmail.com je to zatím někde na cestě. Uvidíme zítra,až budete posílat heslo na 5.000 Skk,pokaždé mi přišlo hned až na jednu výjimku. Když tak ti napíšu na suuport. ;-)
EIKON

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!