3 players preflop all-in
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
3 players preflop all-in
neviem ci ste si to vsimli, ale v cca 90% pripadoch, ked idu 3 hraci all-in pred flopom vyhra hrac s najhorsou handou a s najvacsim poctom chipsov. stava sa to hlavne v turnajoch pri vyssich blindoch. je to len subjektivny nazor (mozno je to paranoia), ale podla mna vtedy urcite software nerozdava karty podla nahodneho algoritmu.
zopar prikladov:
http://img24.imagevenue.com/view.php?image=31929_p6_122_861lo.JPG
http://img188.imagevenue.com/img.php?image=32058_p7_122_361lo.JPG
zopar prikladov:
http://img24.imagevenue.com/view.php?image=31929_p6_122_861lo.JPG
http://img188.imagevenue.com/img.php?image=32058_p7_122_361lo.JPG
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: 3 players preflop all-in
to ze vyhra ten co ma najviac chips znamena ze to je najvacsi lucker pri stole a nema zmysel s nim hrat. Aj pri prvej OPT mal najviac stastia vzdy zart a acvonmilan a to je dovod preco skoncili predo mnou >:o:-D:-D:-D
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: 3 players preflop all-in
tu nejde podla mna o stastie, ide skor o to co najskor uvolnit stoly a ukoncit turnaj. v reale sa taketo veci nestavaju a ked hej tak len vynimocne ale urcite nie v takom mnozstve ako na internete. :-||
- jojosavi
Re: Re: Re: 3 players preflop all-in
ja neviem...ono casto vidim ze vyhra najlepsia ruka ked je aj 5 ludi all in...za prve na paradise je vsetko mozne(s 1010 som porazil AA a A J z toho jeden mal set druhy myslim postupku)...
a inak...tka obcas mam aj ja ten pocit ze CL maju aj najvacsi luck...ale tak ked si CL proti shortstackovi zahras aj s priemrnou rozumnou rukou(minule som vyhral myslim s 10 9 proti KK dolso JQK a daco,dalsi mal A 9 ci daco take)..ale nemyslim ze yb to bolo manipulovane(aj ked mam obcas pocit..ze aj keby som co robil...tak mi nic nepride a prehral by som aj all in preflop s AA)..a zase niekedy sa stane ze vyhram aj 5-6 hier v rade..bol som druhy najlepsi na stole(a z 9 hier v rade mi dosli 4 postupky a dva flushe)...
suhrnne...neviem co povedat..ale obcas mam ten pocit ze niekomu karta proste strasne ide...a niekomu aj keby sa rozkrajal nic nepride...
a inak...tka obcas mam aj ja ten pocit ze CL maju aj najvacsi luck...ale tak ked si CL proti shortstackovi zahras aj s priemrnou rozumnou rukou(minule som vyhral myslim s 10 9 proti KK dolso JQK a daco,dalsi mal A 9 ci daco take)..ale nemyslim ze yb to bolo manipulovane(aj ked mam obcas pocit..ze aj keby som co robil...tak mi nic nepride a prehral by som aj all in preflop s AA)..a zase niekedy sa stane ze vyhram aj 5-6 hier v rade..bol som druhy najlepsi na stole(a z 9 hier v rade mi dosli 4 postupky a dva flushe)...
suhrnne...neviem co povedat..ale obcas mam ten pocit ze niekomu karta proste strasne ide...a niekomu aj keby sa rozkrajal nic nepride...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
wizdo
len pre zaujimavost ako presne sa da vyhrat s TT proti AA a AJ ked jeden ma postupku a druhy set? :) mne to pride nemozne
CL sa vzdy zda ze ma najviac stastia, dovod je ten ze hra viac ruk a castejsie nez ostatni je v allin konfrontacii so shortstackmi - ma teda aj viac sanci niekoho uhaluzit
CL sa vzdy zda ze ma najviac stastia, dovod je ten ze hra viac ruk a castejsie nez ostatni je v allin konfrontacii so shortstackmi - ma teda aj viac sanci niekoho uhaluzit
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: 3 players preflop all-in
Hehe Vlado, ja zrovna moc lucku pri OPT 1 nemel, co jsem si neubojoval to mi to nedalo :-) Ale zart samo lucker byl, na tom se shodneme :-D
No to co pises zrovna vcera - hral jsem Bubaky, ale mel jsem stejne cas jen do deviti, ale tak nevadi, sedel jsem u PC tak jsem si to rozehral. Docela to padalo, byl jsem kolem 4. mista a mel asi 7500 chips. Najednou mi to sesadilo manika ke stolu, mel nejakych 20tis - rikam si, jak je to mozne ze ma uz tolik? Prislo mi to opravdu hodne v takove fazi turnaje. Vzapeti jsem pochopil, co za tim je :-D Mel jsem K 9, oboje na flopu, vytahneme se allin - a on na svych 5 8 dosbira postupku =-O Takze neco na tom bude, nechodit proti nejvetsimu luckerovi v zadnem pripade allin *JOKINGLY*
No to co pises zrovna vcera - hral jsem Bubaky, ale mel jsem stejne cas jen do deviti, ale tak nevadi, sedel jsem u PC tak jsem si to rozehral. Docela to padalo, byl jsem kolem 4. mista a mel asi 7500 chips. Najednou mi to sesadilo manika ke stolu, mel nejakych 20tis - rikam si, jak je to mozne ze ma uz tolik? Prislo mi to opravdu hodne v takove fazi turnaje. Vzapeti jsem pochopil, co za tim je :-D Mel jsem K 9, oboje na flopu, vytahneme se allin - a on na svych 5 8 dosbira postupku =-O Takze neco na tom bude, nechodit proti nejvetsimu luckerovi v zadnem pripade allin *JOKINGLY*
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.